Afterfjäll

FICK 2 DAGAR på fjället och många ripor skymtades. 3 hamnade i jaktryggsäcken men inga på bild. Kanske för att jag var otroligt imponerad av utsikten och otroligt fokuserad vid stånden.

 

(Hunden står får fågel, hunden har ett stånd och flera stånd - ja, stånden) 

MEN NU ÄR jag här, i verkligheten, i stan där jag får stoppa gubbar som snor och snorungar.


Bästa bilden


HEJ SO LONG!


Fvågel! Fvågel!

IMORGON ÅKER JAG tillbaka till riket. Min lediga måndag och tisdag tänkte jag spendera på fjället, med kängorna och fågeljägarna.

Se mina killar springa genom snåren och myrmarken. Det är otroligt härligt att se! 

SIST FICK JAG släppa Tyson och styra honom själv över fjället, nästan så att jag rös när vi hade ögonkontakt och jag gav honom kommandot.




Nejnuni. HÖRZ.


Hej, kalla mig Natta

ALDRIG ATT JAG haft ett liknande uppehåll. Inte ens när jag skulle sluta blogga höll jag mig borta så länge som 2 veckor.

Men vet ni vad? Det gör inget, inte för mig. Jag har varit i Stockholm och jag har semestrat lite extra hemma i stugan(?). Fan, vad gött det är däruppe.

TÄNK ER två goda ting på en och samma plats. Sköna hemmet och lugna stugan - tillsammans.

Jag ska upp snart igen och hänga med på fågeljakt, pappa har redan idag på premiären skjutit en ripa för minstingen Boss. KULT

 


                          KLEM på ER


Dygnet i Samsta

.. VAR FINT. Jag har lite blandade känslor - jag fick ingen fisk. Men jag fick grillad kyckling! Det var gött.

Efter 2 jobbdagar packar jag väskan igen för att åka och säga hej till hemkomna pappsen i stugan/hemma/hursomhaver och på torsdag morgon bilar vi ner till Estocolmoo! Men en ny packning.

SÅ VI SES! Ni kan nå mig på Wordfeud, finns ju en fin chatt där. Nattayo heter jag.


De enda bilderna i mina ägor från Samsta. Bara på mig. Snyggt.


Wordfeud forever

BESATTHETEN AV WORDFEUD börjar bli eländig. All fokus hamnar på orduppbyggnad. Att se efter ifall någon annan lagt sitt ord än.

Igårkväll när Emmi kom hem till mig för "något socialt" så introducerade jag henne och vi WF:da hela kvällen mot varandra.

NIKLAS RIGGADE åt oss så att vi kunde ladda mobilerna, lyssna på musik och ha en lampa tänd samtidigt.



...... . .. .

Nu började jag en ny omgång mot Johan.. bring it.


Hej till Samsta

OM DRYGA TIMMEN far vi! Det kommer att bli intressant det här, det blir alltid intressant när det är lite partillställningar.

Dessutom har jag utmanat Natanya på jobbet på fisketävling. Sedan tävlar jag mot hela gänget också, om de nu vet det. Natta tävlar alltid.


Bilder från förra året i Samsta

JAG ÖNSKAR ER en fin lördag! Vi hörz fina foster.


Tandemhopp

DET BLEV HOPP igår trots att ett stort, mörkt moln höll på att dra in strax innan. Bilderna med systemkameran blev riktigt bra med den halvmörka bakgrunden.

Men jag lånar en bild från Britta så länge, har inte kameran i närheten!



EN DAG SKA jag också hoppa!


Kuffe på stan

FIKA PÅ LEDIGA dagar är nog det bästa och sen att uträtta saker! Igår uträttade jag, idag fikar jag. Tänkte kila ner på stan nu och dricka en kuffe med Hästman.

Se! Det spricker upp nu, då kanske Nicke får hoppa sitt tandemhopp idag i alla fall! Ho-ho.


Lista min lista

JAG GÅR OCH myser i mina nya Lundhagsbyxor. Otroligt sköna! Jag känner in dem tills imorgon för då ska vi åka till Pamelas stuga över natten och fiska och äta gott och så vidare. 

Bäst att jag skriver en pack- och en matlista, nu. Mmmmm-hm! Listorrrr. Hörs snart igen!
               


Sliter på lediga dan

NU SITTER JAG här, ställde klockan på 9 men snoozade av direkt och vaknade 10. Lagomt på en ledig dag!
 
Många ärenden idag, men till en början ska jag försöka ge mig på det här förbannade CV:et. I need it now. Bara att jobba.

HÖRZ SENARE!


Bara så att ni är med

VAD GLAD JAG är att jag bara gick fredagen på Yran. Alldeles lagomt plus att jag och Nicke hittade ett mysigt ställe på lördagen där vi kunde se och höra presidenttalet plus lite av Timbuktu. Det jag ville se.

Idag har jag tagit adjöken av fröken Larsson och slaggat loss på soffan i timmar, lite krasslig. Men nu ska vi kolla på film med lite friendos! Jobb imåra.

KLEMIS


RSS 2.0