Grillchill

DAGS ATT börja packa ihop häruppe på jobbet! F-a-n-tastiskt. Vet ni vart jag ska nu? Till Pamela med en liten köttbit och grilla.

Jag tycker att ni också ska grilla. Kanske spela kubb. Det är ju fredag!
Vår! Njut! Lek! Lev!

KLEMHEJ


Den dog, jag dog

DET ÄR DAGAR som dessa jag undrar vart i helvete jag jobbar. Mannen på andra sidan lastar sin släpvagn med kött och ben. Eller ben med lite kött.



Jag hoppas att den lilla Ben and Jerry-lastbilen kommer snart. Den kan jag iallafall vara stolt över att jag jobbar bredvid. (Meningsbyggnad!)


VI HÖRZ ZENARE.


Ett annat sörjande

Titti Schultz. Att du gråter i livesändning av den anledningen att din hund har avlivats i veckan.. det får mig bara att beundra dig ännu mer.

"Vi ses i Nangijala... Vi är inte längre på samma ställe men vi kommer alltid att vara tillsammans. Jag sörjer dig ända in i själen och saknaden, tomheten och sorgen är obarmhärtig. Den finaste, härligaste, starkaste, busigaste, snällaste, mysigaste och vackraste lilla flickan har lämnat mig och hon tog mitt hjärta med sig. Jag är lycklig och tacksam över de mer än tio år som jag fick vara min Alice matte."
från Tittis blogg




Det känns faktiskt.


Redo för sommarcruise

MR PO ÄR finare än någonsin mina vänner! Titt! Nya fälgar, tvättad och luktar som jordgubb. Åh! Men check out my new ribs!

(ELLER RIMS, PAMELA)



 

Provkörde sommar-Po halv 12 igår. Tittttt!


Livet efter studenten

Det absolut mest positiva med mitt jobb - du kan fisa utan att det gör någon skillnad på lukten. Fisen slukas upp!

Vad är det mest positiva med ditt?


Ångest i en dröm

JAG MÅSTE drömma de sjukaste drömmarna. Igår hade jag nog kompisångest. Jag fick börja om mellanstadiet och jag hade ingen att äta med i matan.

Fattar ni? Ingen att äta med? Den drömmen klassar jag definitivt som en mardröm.

SAMMA NATT så skulle jag ge en vän en "förlåt, vi glömmer allt"-kram. Hon blev arg istället och skrek på mig. Kompisångest?



                 

Men ikväll är det jag som bjuder på korv och makaroner! Till mina fina vänner.


Foto på foto


Av Lina


Efter en ledig vecka

MIN LEDIGA vecka har varit toppen! Fint väder och fina peeps. Världens bästa föräldrar. Goaste hundarna. Underbaraste killen.

Vi hade tur med vädret och jag vann på mitt pimplingsnummer. Jag träffade i alla fall några lerduvor och jag har fått lite färg. Bra vecka, punkt.



LÄNGE LEVE LIVET


Fridens fröjd

TIDIGARE IMORSE välkomnades grabbarna snus hem som har spenderat en tid i Thailand. Inte ett dugg härligt bruna och sådär härligt semesterliga!

MEN! jag hittade i alla fall 70 spänn där på flygplatsen. Jag tror på karma.

OM DRYGA timmen slutar jag och är ledig en vecka. Det ryktas att det ska bli fint väder till helgen, lagomt till Oldpimpeln och varmchokladspunschen. Karma!


C U SOON.
(©)(©)


Måndag


Tränomania

TÄNK ATT JAG blir så otroligt nöjd efter varje gång jag har tränat på eget bevåg! Girl, du kan ju. Du vill ju.

Jag vill verkligen komma i finform nu. 

 

 


Somriga hallon

VI PAUSADE på Pause igår och det var så härligt att bara få sitta där, lyssna på musik, sippra på en supergod somrig drink och prata med galsen.

Vi träffade sedan lite folk på O'learys och dansade osv osv. 3-vligt! Men ikväll ska jag mysa ner mig i soffan. It's an order.



HÖRZ.


Fredagsförnuft

NU SIGNERAR jag ut för dagen. Listan måste göras om lite men det viktigaste är slutdestinationen - Pause med galsen och kanske en härlig rosa panter. Ay-ay!



Ha en trevlig kväll och gör inget som mamma inte skulle göra, människor!


List it

ÄNTLIGEN ÄR det fredag kära amiraler! Har ni som jag en liten fredagslista? Min har allt! Klockslag och en tidsbegränsing för varje grej jag ska göra.

    

När jag ska vara hemma, när jag ska duscha, när jag ska klä på mig och när jag ska vara så gott som klar.

MEN listan har även 10 minuter extra inlagt, för slutklämmen och för oväntade grejer som jag aldrig räknar med på mina listor.



Visst är jag sjuk i huvudet. 




Dagskassa klockan 12


Lever på mat, såklart

ALLDELES PRECIS gick jag in för att kolla mina konton. Är det inte alldeles för underbart att mina pengar går till mat och bara mat?

             

Viktigt att få med sparar-biten där också.


Kom och drick, kom och drick

IDAG ÄR DET 3e dagen i rad som jag brygger kaffe. Bara till mig själv. En kopp. Varför?

 

För att jag kan.


Onsdagsmys

IKVÄLL FÅR JAG min kära mam på besök så jag tänkte åka på Maxi och köpa lite god frukt och kanske något gott till frukost. Finbesök ju!

Får inte glömma Big Brother ikväll, missat 3 dagar i rad(!) och ryktena går...


VI HÖRZ.


Veckans lady

VECKANS LADY var Britta, vilket innebär att bönan fick stå för middag. Innovativt nog fick vi göra våra egna stora pizzor, oinnovativt nog blev maten klar halv 9.

 

Det var la gött och jag blir så glad när jag umgås med tjejerna så jag framstås högst troligt som hysterisk. Meeen jag blir ju fortfarande bjuden så..

 

KLEM


Abso-fucking-lutely

Jag gjorde ett test på Veckorevyn.se om vilken träningsform som passar mig. Det bara kändes som om den sista frågan var riktad till mig.
                                


Med färre ord

DET HAR GÅTT en vecka och min bloggtorka känns fortfarnde lika torr som Carl Bildts humor. Men jag har ändå saker att visa er.

Så låt oss hänga kvar ett tag till!


Bara för dig och alla andra

Jag hamnade på fri parkering - du hamnade i fängelse. Jag skrattade - du lipade.



                                           Jag vann - du förlorade.

OKEJ DET HÄR ÄR KANSKE ETT FARVÄL

I BRIST PÅ annat så gick jag tillbaka ett år här på bloggn' och läste gamla inlägg. Vad kreativ jag kunde vara! Rim och grejer. Jag antar att jag hade mer på min göra-lista då eftersom jag bloggade så mycket - istället.

Trots det så inser jag att det var bättre förr. Här. Jag önskar att jag kunde vara lite kreativ nu som då. Det känns helt enkelt inte lika bra längre. Här.

SÅ MED DET sagt så funderar jag faktiskt på att tacka för mig. Här. Det känns inte som om jag skulle svika er ändå, mina tappra läsare.


... punkt.


I suktandets stund


Tisdagsfml



Åh. Jag som inte ens har någon på jobbet......


Inga ord behövs


Dutti



INTE FÖR ATT låten tilltalar mig annars men girrrrrrl!


Monday04

ETT DYGN PÅ hemmaplan gav mer än jag kunde tro, så otroligt mysigt att få träffa mam och hundarna! Tänk, på fredag kommer pap och bror hem igen också.

Annars går bara dagarna och jag inte riktigt med dem, om man skulle kunna uttrycka sig så. But I'm still moving!

 

KLEM HEJ


Tyson


Cheifen T

DET ÄR NÅGOT skumt med att chefen hela tiden kallar mig för "Fröken Johansson. Fröken Nathalie Johansson."

Chefen, är du här?


Veckans "du bjuder"

I ONSDAGS VAR det Pamelas tur att stå för middag. Vi försöker ha en middag tillsammans varje vecka och det har blivit en jävla höjdpunkt!

Pamela bjöd på försnacks innan själva middagen........... crazy gal.



NÄSTNÄSTA VECKA är det min tur. Jag har redan bestämt mig för Änges falukorv och makaroner med ketchup och senap.. och mjölk. Känns som jag höjer ribban.

 

HÖRZ


RSS 2.0