Worka

Hej. Jag jobbar jättemycket nu. Den här veckan har jag jobbat varannan dag, Lindex and Tasseborg. Kul.

Saknar ni mig?

Tasse

IDAG ÄR DET MIN andra dag på Tasseborg och introduktionen. Det är verkligen mycket att lära sig, tusen olika foder för hundra olika typer. Typ.

Men det är riktigt roligt också! Hälsade på flera mysiga hundar igår. 

MÅSTE STICKA NU, vi ses!

Generationssjukdom

HÄR SITTER JAG, totalt uppslukad och teknikförstörd - på toaletten. Mobilen var på laddning så min andre kompanjon fick hänga med en stund. Le compute.

Egentligen, hur sjukt? En elogé till dem som går på toaletten utan teknikens under. Vi andra är sjuka!

IBLAND BLIR JAG SÅ uppslukad av instagram, facebook, någon ny app så att jag sitter tills mina ben har domnat av. Ni vet.

Det började pirra i dem så nu har jag torkat mig och klivit upp. Skam!

Livet kan vara i korthet

Jag är trött på att "livet är orättvist". Ordet orättvist gör inte rättvisa, så enkelt är det. Livet är skört, det är vad det är.

Det är så förbannat skört så att man bara vill lägga alla familjemedlemmar, alla vänner, alla bekanta, alla unga, alla föräldrar, alla goda - allas liv i en liten ask och ställa den i ett skåp med ett litet dagbokslås som egentligen vem som helst kan bryta upp. Men ingen gör det. För att det är inte rätt.

Om jag kunde så skulle jag samla er där. Ingen skulle behöva gå åt och ingen skulle behöva känna förlust och denna eviga, oförglömliga och så påtagliga orättvisan.

Vi tänder ljus, vi leker med tanken, vi gör annorlunda, vi försöker göra rätt. Vi lever... och vi kommer att påminnas om att vi faktiskt fortfarande gör det.

Var rädda om varandra, okej?

Fina resultat

MIN PAPPA HADE så himla rätt. Jag har fått uppleva ketchup-effekten! Dock väntar jag fortfarande på besked från intervjun på Tasseborg (hoppas!!!) men fick nyss ett samtal från Gina Tricot. Intervju på fredag(!!!). Sen att jag faktiskt har mitt extra på Lindex i sommar. Herregu' så kul!

Oh dad, give me some of your wisdom.

RSS 2.0