Juni 30



Hej fej, här sitter jag och är fet om näsan. 


Arbetsuppdatering

Askul att läsa senaste inlägget. Man häpnas över ens valda ord och nästan skäms, hur länge har ni kunnat läst att vi "explorerar"? Att jag önskar fuck you all?

Det är inte sant och förresten så; äh! Det är sådant som händer när man explorerar.

Förutom det så rullar livet på bra. Jag har två HELA veckors arbete framför mig nu, 11-18 hittar ni mig uppe på Outlet Slakteriet. Rea och grejer. Kom rå.


TJOFRÄS


Fäääst Erik

Ååååh vad kul att jag fortfarande har så många läsare, fuck you aaaaaaaaaaaaaaaaalll

 

 

Förresten - Emmi fyller år idag så vi explorerar.


Hey Kay, hallå Bojjeeee

Hang in there! Jag gör, jag kämpar på och fortsätter leva trots brist på internettillgång. Just nu har jag erövrat Mattias dator. Thank youuuuuuu

Det känns egentligen helt meningslöst att påbörja något eftersom det antagligen tar ett tag till innan jag har filurat ut virusplusinternetproblemet. 

Tänkte att jag skulle skriva något filosofiskt om fenomenet som samhället inte riktigt greppat än: blonda, rosa, platta, unga flickor. Men nej.

Sedan kom jag på en ASKUL grej igår. Jag fann en slags oväntad komik med mitt badrumsskåp. Men det krävs en bild och en dag då jag får tillbaka den där humorn utan gränser.

Så en annan gång. En annan gång.


Inget farväl

Nu ska jag köra tillbaka till stan efter några dagar hemma. Några dagar hemma med ett otroligt bra fungerande internet. Men vi hörs snart igen, pråmise.

All min lövelilöve


Vi snippor


Som Uffe säger

Som i gamla tider och som alltid. Tänkte gitta ned mot Offerdalshägna för att kolla till futball, heja lite ogenant och generöst på A-laget. Köpa en körv osv.

Sedan ska det kvida lite i lillhjärtat mitt att det inte är jag som springer där och rullar (fut)ballen, som i gamla tider och som alltid.

MEN VAD GÖR DET NÄR JAG KAN KÄKA KÖRV


Hääääär är den!

SÄNK LJUDET KANSKEEEE LITTE


Backa bakåt, pang bom krasch

Nu har jag äntligen tagit mig själv i kragen - jag har sett "backa RÅÅ"-filmen på youtube. Jag vill inte vara den som är den men den var inte rolig. Så backa rå!

Nej, allt blir så mycket roligare om man själv är delaktig så därför håller jag på att ladda upp en egeninspelad film. Inge bråk, bara ett jävla drag.

På flaket.


Världens finaste



För det första är det världens finaste mugg någonsin. För det andra är det världens finaste citat. För det tredje så fick jag den idag, av mamma såklart.
 

LÖVU 


Dansa i regnet

Det rör mig inte ryggen att det regnar ute idag. Jag vill ändå bara ligga inne under en filt eller bara låta mig värmas av Melissas ljuva stämma.

Min dagsplan är att fortsätta ladda upp bilder från studenten, framkalla dem, göra lite körkortsteori och ge mer tonfisk till den ensamma katten.

John Bäckebög, om du läser detta - TA HEM DIN KATT NU VA, DEN ÄR HUNGRIG OCH ÄR ENSAM. Skämmes.

Fast helst skulle jag vilja skjuta mördar-sparvhöken, då skulle pappa bli stolt.


Dagens PSB



Jag är hemsk ledsen Fia men det är inte du. Nej, det är tjejen i bakgrunden som tydligen har some problems med trosan. Eller bara klåda.

Det var i alla fall ett fint moment när jag upptäckte detta.

Tack ska du ha hemoröjder-tjej och stort grattis!


Åh åhåh åhåhååh

I denna stund sitter jag och laddar upp massa massa bilder från studentens lyckliga dar. Det är ungefär i denna stund som det slår mig hur jävla bra allt har varit. Vilken tid!

Det är ungefär nu det slår mig också att den är över.
Känns relativt deprimerande, ja.

Men jag vill tro att det här bara är en början, en bra början. Nu har vi lämnat boet och den oklanderliga tryggheten. Det. Känns. Skönt. Typ.

ÅH det är Shirley Clamp som gör mig såhär sentimental.


Just det



Jag lyckades visst ta studenten.

Mer imorgon, nattinatti.

Ville bara säga det

JAG SKA SNART KIRRA INTERNET HEMMA

nu känner jag mig bara fånig när jag suttit i datasalen såhär länge, tjarå


Jag vet inte vad jag skriver längre

Veckan börjar lida mot sitt slut, precis som den här jävligt roliga tiden. Kommer jag sakna den? Stundvis. Skulle jag vilja börja om på nytt och göra om allt igen? Inte en chans.

Allt som har hänt under de här 3 åren har varit helt sinnessjukt roliga, galna, bedrövliga och obeskrivliga. Det har hänt så mycket så att jag vet inte på rak arm vad som har hänt.

Det enda jag vet är att det har varit 3 år fylld med livskvalitet och lärdom, ack så många skratt tillsammans med få tårar.

Det sägs att gymnasietiden ska vara ens bästa tid. Jag är inte den som spräcker den myten.


Riverside motherfucker
SPSPIT07

RSS 2.0