Merci for being you



HELT PLÖTSLIGT fick jag lite mer energi! Vem uppskattar inte lite uppmuntran och Merci-bekräftelse? Merci säger det mesta ju.

Tack tjejen! Merci 4 being U 2.


Jag är den som är den

JAG VILL INTE vara den som är den men goddamn it! vad förbannad jag är. Men har jag egentligen rätt till det eller är det bara ett egoistisk syndrom?

Det känns som om jag inte ens orkar bry mig om vilket. All min energi tog slut, jag har uppenbarligen slösat förbannat mycket av den på senaste.

NU SÄGER JAG upp mig från all strunt jag inte behöver. Hej!


Gals night

TIDIGARE IKVÄLL skickade jag runt sms till tjejerna. På lördag är det fest! Alldeles precis ett år sedan studenten och det ska firas. Plus Mias födelsedag.

LOOKIN' FORWARD 2 IT!


Den vanliga jävla måndagen

DET HÄR MED helger hörrni. Alltid prioriteras annat än att sätta sig vid datorn och är det inte alldeles underbart? Jag är sysselsatt!

Annars då? Jobbigt att kliva upp i morse av två anledningar - det är måndag och jag har ont i jumskarna efter gårdagens 2-timmarsträning. Dödens löpning.

Förutom det då? Just nu känns det som om jag jobbar för mycket. Jag får spunk! Men det blir mindre timmar i sommar, på gott och ont.

MEN IMORGON kommer min Mia hem! Det tackar jag gudarna för. ♥


Offer-dale

MINA VÄNNER tänker jag inleda med, det kändes fint. Så - mina vänner! Det är lördag idag och vad gör vi? Nu kör vi! Hem. Hem till Offerdal kör vi, igen.

Fått en ärofylld uppgift ikväll och det är att vara hundvakt och chaufför. (Om det nu förslogs kunna vara en morsdagspresent så ställer jag givetvis upp!) 

NU MÅSTE vi fara! Ha en fin lördagkväll!


Jobbajobbajobbaaa

DET ÄR RÄTT fullt upp på jobbet. Inte en minut till att sitta, fast jag tog en nu. Pjuh. Ryggen lurar, jag tror att den vill döda mig.

Time 2 go! Hej!


Vi som redan tagit studenten



NU GITTAR jag på jobbet! Njut av torsdagen! Save the world tonight! Hörz!

Spytify

DEN HÄR NYA grejen med Spotify är förjävla tråkig. Igår toklyssnade jag på Maggio (som alla andra) och nu får jag inte lyssna mer på Mitt hjärta blöder.

Och nu får jag inte lyssna mer på Satan i gatan heller! Vafan.

TACKA VET JAG Youtube. Går alltid att lita på Youtube. Jag gillar ändå Youtube. Det finns allt på Youtube. Maggio finns på Youtube.


Fiska fisk är friskt

VI FISKADE LITE idag men fick ingen fisk. Det är verkligen något jag har fattat mycket tycke för - att fiska! Lätt mitt helgnöje framöver.

Funderar till och med på att köpa egen utrustning. Crazy gal.


Tack för idag! Hörz.


Kära du, det kan bli sant!

JAG HAR INGEN aning om hur gammal jag var men jag vet att jag var djup i mitt sinne redan som väldigt ung. Eller.

Detta är min dikt..



Lediga dagen i Offer

DET ÄR MIN lediga dag den här veckan. Ja, nog var det länge sedan jag fick känna mig rastlös. Jag har gått igenom lite foton och lite böcker. Hemskt kult!

Mitt i allt fick jag några verkligen spännande papper i mina händer. Vad det var får ni se lite senare! Get excited.

MAMMA HAR TÄNT någon rökelse som jag måste gå och släcka nu.

Hej på'n stund!


Ett annat år





En fin bit


Väder och vind

VILKET VÄDER hörreni! Det känns nästan lite spännande att kolla på fotboll lite senare, för både min och fotbollstjejernas skull. Huga!

Just nu väntar jag på mamma som ska komma in med hennes regnjacka och regnbyxor. Fint! Måste kanske unna mig ett eget ställ snart.

HÖRZ L8R.


Vår körfältsgrill

FY FAN, vad kul vi hade tillsammans. Minns ni?


Nya dansbanan

JAG ÄR SÅ NÖJD över slutet på veckan! Jag och Nicke blev bjuden på middag av mam och pap på favvo-Max och sedan åkte vi hem för att se deras nybygge.

Vi kallar den för "dansbanan"! För altanen är stor. Jag ser framemot lediga och soliga dagar där, sena och ljusa nätter. Med familj och vänner.



(Härliga mobilkamera!)


Som om det vore det sista

DE SENASTE DYGNEN har jag spenderat många timmar på sjukan. Pappa ligger fortfarande inne och jag vill bara dit nu och pyssla om honom ännu mer!

Speciellt när jorden, tydligen, ska gå under om sisådär 7 timmar.

ÄVEN FAST MAN tvivlar och att det förmodligen inte kommer att ske så kan man låtsas. Ta vara tiden med andra ord. Lev som om det vore 7 timmar kvar.


(Säger tjejen som jobbar till 16)


Sjung om

Jag trodde att jag skulle börja gråta när jag hörde studentsången på radion.


Förmiddag på sjukan

LILLA PAPPSEN ligger på sjukan idag. Mamma väckte mig imorse och berättade att han hade fått åka in i natt på grund utav någon superinfektion i handen!

Jag tog några timmar ledigt från jobbet så att jag kunde åka dit och pyssla om honom lite. Visade sig att det blev värre och nu är det eventuellt operation ikväll.

JAG ÅKTE UPP på jobbet och tog ut några mjukisbyxor och någon t-shirt till honom. Så just nu ligger han väl och förhoppningsvis småmyser med tidningen.

Så fort jag har slutat så åker jag dit igen! Lilla pappsen. ♥

 


2 fast 2 serious

SLEMMI HAR ÄRAN att vara veckans "jag-bjuder-er-fina-tjejer-på-mat"-tjej. Så därför tänkte jag åka dit nu och äta upp alla köttbullar. WroooOOOoM!


En snygg gåva

DET KAN VARA så att jag är tillsammans med världens bästa kille. När jag kom hem efter allt åkande igår så hittade jag den här i garderoben med en fin lapp.

Åh! Tänk vad snygg den kommer att vara i sommar! Eller nu? På lördag?

 


Fullt ös inte särskilt rastlös

TISDAGEN ÄR späckad, inte en minut till övers. Utmaningen är väl att stänga så fort som möjligt så att jag hinner med skjutsen till träningen som börjar halv 7.

Direkt efter träningen sticker jag vidare till Pam! Men just nu ska jag jobba på shaken.




HÖRZ.


Det var en gång


Bajsmannen



Jag tycker att det här med bajs är roligt.

Söndagsmorgon

LÖRDAGSKVÄLLEN spenderades mestadels på damplan i Odensala. Sådär spontant som jag gillar! Mina grässkor skulle sättas på prov..

Jag kan inte värdigt ge betyg än. Men ikväll är det träning, the real deal, så då får vi se om dem känns bättre! Om jag är bättre.

 

NU; EN LITE lagomt sen frukost och sen åker vi hem till Offerdal!


Adidas F50 AdiZero

TROTS ATT JAG inte ska spela fotboll i sommar så har jag ändå köpt mig ett par superhärliga grässkor. Så lätta! Åh! Längtar till träningen imorgon. 
            
Just de jag köpte var anpassade för kvinnor(?), så 1 100 kr istället för 2 000!

              

                                                         FINT!


Fredagsharmoni

ÄNTLIGEN FREDAG, som man brukar säga! Men för ovanlighetens skull har jag inte några specifika planer för kvällen. Ingen lista. What 2 do?

Jag tar det som det kommer och jag önskar er en fin fredag, trots(a) regnet!



















C U L8R - PAY UR W8R!


Sundsvall är ett bibliotek - sch!



JAG SÅG ALDRIG klart matchen igår, det hade tydligen blivit en jäkla match med förlängning där GAIS tillslut kammade hem kampen. Success!

Det var uppenbart att 98% av folket på arenan hejade på Giffarna. Inte konstigt att jag kände mig något obekväm när pappa skrek GAIS för full hals.

MEN ÅTERTRÄFFEN men tjejerna var supermysig, fick cheesecake! What!


Gh:Öötebor-G

FICK ETT SAMTAL lite tidigare från mamma, så nu ska jag på arenan och kolla på när pappas favoritlag GAIS möter GIF Sundsvall. Pappa var rätt exalterad!

Direkt efter det åker till jag till Pam för lite efterlängtat tjejmys.

 

HÖRZ L8R.


Mäkta impregnant

INTE FÖR ATT jag tror att ni kommer att bli lika imponerad som jag men titt! Fyra nystylade pudlar direkt från salongsbilen. Ones in a lifetime, kändes det som.


(Eftersom det är förbjudet att fota såhär på folk så lemur-censurerades kvinnan.)


Det regnar men..

PÅ NÅGOT MYSTISKT sätt så kan jag utan att ljuga säga att jag älskar regn. Det handlar inte om någon skadeglädje bara för att jag oftast jobbar, sol eller regn..

.. utan för att jag faktiskt älskar hur regnet känns, hur luften känns, hur lugnt allt känns. Det är som om stan står still.

JAG TÄNKER PÅ alla gånger som jag varit i stugan tillsammans med familjen och hur vi bara har lyssnat på hur regnet smattrar mot plåttaket.



Det är inget man kan göra - bara lyssna.


Pläpis


I gamla dar

FÖR NÅGON DAG sedan hittade jag mina härliga balskor som jag använde på program-, samhälls- och mösspåtagningsbalen. (Det är HELT okej, studenter)

        

Givetvis var jag tvungen att prova dem såhär i studenttider. Känslan! Vad mycket jag upplevde med dessa skor, huga.

TUR ATT MAN är två så att någon, tydligen, kan se till så att detta otroliga moment sparas. Mitt i frukostgörandet!


Lediga dagar passerar

ATT VARA LEDIG bara sådär en dag mitt i veckan, helst när det är 20 grader och strålande sol, är alldeles.. alldeles underbart!

Vaknade relativt tidigt igår och klev ganska snabbt ut på terassen för att värma min fortfarande vinterkalla kropp. 

            
           

LÄSTE EN BIT i sista Twilight-boken. BARA SÅ NI VET SÅ KOMMER EDWARD OCH BELLA HA SEX. FLERA GÅNGER. UTAN SKYDD..

Snacka om att allt tas till en helt ny nivå.


Mörker till ljus

                   

DET ÄR FORTFARANDE
sol ute och det ska jag definitivt ta vara på! Träna lite skott? Äta en glass? Se på när Boss är på kurs? Pussas och kramas?

So much 2 do and so much time 2 waste!

HÖRZ.

 


Dagens FML

Jag jobbar idag. FML


Ensam kille söker

HÄROMDAGEN PÅ jobbet så bjöd en kille ut mig, men va' fint! Som taget ur SATC. Givetvis tackade nej men tänkte på min kära vän Slemmi.

Så jag skickade honom på ICA Kvantum eftersom Emmi jobbade just precis då. Jag tog hans nummer så att jag kunde ge henne det senare.

DESSUTOM FICK han mitt bara för att jag skulle kunna följa eventet! Han skrev när han var där och var bländad av hennes skönhet. Men ballade ur väl på plats.

Igår berättade jag om hela grejen och langade vidare hans nummer. Efter lite research på google upptäckte jag att han var med i Ensam mamma söker -08.

FÖRJÄVLA TUFF HISTORIA IFALL DE GIFTER SIG.

 


Sommarläge(nhe)t


När hu fer heim till mej

TYDLIGEN SÅ ÄR många av mina läsare på forum. Hoppas ni har haft det kul! (Ni läser antagligen det här imorgon då när ni har kommit hem och mår asbra.) 

Det slog mig en sekund att "vafan, vi drar upp ikväll då!" men jag känner att vara så lördagsspontan är ju bara galet. 

TILLSAMMANS MED Emmi och hemvändaren Sara så ska vi hitta på något annat. Spontant men mindre galet, det känns som passande direktiv.   .... Dansgala?


Testing 1 2 3

Detta är ett tidsinställt inlägg. Tufft va? 

Just precis nu står jag och kollar på fotboll, Offerdalstjejerna har seriepremiär mot Ope på Jämtkraftarenan.

Jag funderar om de säljer kaffe där uppe i fiket. Det hade varit gott med kaffe. Ska jag gå dit? Äh, skit i kaffet.

Nu fokuserar jag på matchen istället.


07 - Min bästa vän

LISTAN 1-30 som uppenbarligen dog måste ha knuffats ur graven av Bin Laden. För jag fortsätter bums med nummer 07 - Min bästa vän.
 
Om jag väljer två måste jag välja fem. Väljer jag fem måste jag välja två till.
Men om jag absolut måste välja en.



                        All min love till mina fina vänner. Ni vet ju!


Äpplet och trädet



JAG TÄNKER INTE släta över något. Det här är jag och min mamma. 
I våra bästa stunder.


Det här med mens

Om mens vore ett parti så skulle jag inte rösta för.
Om mens vore en person skulle jag inte umgås med den.
Om mens vore en lag skulle jag inte följa lagen.


Band of Brothers

HAR NI NYKTRAT till än efter helgens bravader, amiraler? Det verkar som om det var storfirande på många ställen. Själv mös jag bara runt. Sober and clean.

Om vi sätter majbrasor och ölflaskor åt sidan så vill jag prata allvar. 

TILLSAMMANS MED grabben håller vi på att plöja igenom Band of Brothers-boxen som utspelar sig under andra världskriget. Vilken skapelse! Igår kom vi till ett förbannat jobbigt avsnitt - de Amerikanska soldaterna upptäckte ett av alla koncentrationsläger.

Jag har läst om det här, skrivit om det här. Men aldrig har jag sett det såhär.



Det återstår ett avsnitt av denna otroliga serie. Se den.
Bra jobbat Steven Spielberg och Tom Hanks!


RSS 2.0