Vi kommer vi kommer

På krogen vi skaaaaaaaaaa


I just came to say hello

VARFÖR KÄNNER jag mig död efter varje arbetsdag? Jag jobbar inte ens 9 to 5 som Dolly utan dryga 7 timmar och jag dåsar av totalt runt stängning.

Eftersom jag är ledig imorgon, praise the Lord, så tänkte jag festa loss på Geisha ikväll och kanske låta det gå jämt med en motionsrunda imorgon.

DET ÄR DEN fina planen. Min göra-lista kan vänta lite till.


Lördagsresultaten



Möt mig! Challenge me! Tuffingar! Kom igen!


En promme


En kvick uppdatering

ÄNTLIGEN EN LEDIG stund på jobbet så att jag sitta ner och vila lite. Tråkigt att jag inte har hunnit med bloggen på några dagar men jag har inte varit sysslolös.

Inte särskilt oväntat nog vann jag på bowlingen och det kändes mer än fan-fucking-tastic. Jag klassade ut dem alla! (Förutom Niklas som oväntat nog var bara några poäng efter mig)

IKVÄLL SKA JAG tillsammans med några sköna tu äta middag, tror jag, i Ås. Britta the generous har bjudit till tisdagsfest! Bättre tjej.

 

Jag har så mycket att skriva men det får ta slut där. Nu kör vi igen!




Love


Bowle the hole

GUD, VAD JAG ser framemot morgondagen. Hela familjen ska bowla, äta middag och gå på bio. Mest vill jag träffa pap och bror som jag inte träffat på 1½ månad!

Givetvis ser jag framemot att ställa mig på banan igen. Det är något djuriskt över mig när jag bowlar. Don't know..



Jag ska sätta upp håret sådär i en knut imorgon också, ja - så att det inte stör min djävulska spel.


Lillboken min



Nu är den så gott som klar. Lillboken då!
Dags att packa ihop, sedan - sweet home.


Kyligt

IDAG KÄNNER jag mig trött. När jag är trött blir jag lätt trött på saker. Typ som att jobba på mitt jobb. Eller som att organisera. Eller som att planera.

 

Eller bara trött på att om inte jag bryr mig, gör ingen annan det heller.

Fint.


Tre ord


Lazyazz

EFTERSOM BRITTA hoppade över vår planerade powerwalk imorse så trotsar jag och hoppar över den också. (Veckorevyn damp ner i brevlådan.)

Dessutom måste jag börja fixa lite innan jag ska göra mig i ordning för ett hårt
3-timmarspass.


C U


Lilla balansgången


Festen som var

TRE SKÖNA bilder fick jag iallafall till i lördags och damn, vad kul vi hade!


Vi ses snart MM

JAG TÄNKER INTE riktigt än berätta för Mia, men det börjar verkligen närma sig en resa till Stockholm. Som jag längtat! Spänn fast dig därnere va.



Åh, jag blir alltid så sentimental när jag lyssnar på musik från iPoden. Känns som om magen ska spricka.


Everyday

EFTERSOM MIN pläp inte är närvarande på varken måndagar, tisdagar, onsdagar eller alla hjärtansdag eller på halvåret så sprang jag runt i hans tisha idag istället.



Om jag kunde gråtrunka, då hade jag gjort det nu.
Men tack Ben och Jerry för idag!



Hörz! Klem

 

 


Mina hjärtan










Finaste.


Kom med på party

NU ÄR DET 1 timme kvar av min arbetsdag, sedan är det fullt ös för att hinna med allt innan middagen 19 i Tångeråsen. Ja, har jag inte nämnt att jag ska på kalas?

Jag har blivit bjuden till Offerdals fotbollsfest med middag, bar och dans till Fålings och grejer. Fy hun Britt-Marie, vad vi kan gå lös ikväll!

JAG MÅSTE skriva en lista till vad jag ska göra och ta med innan jag åker. 40 minuter har jag på mig att göra mig i ordning, utan förberedelser.

Emmi Berg, jag vet att du inte tror på mig. Du är inte ensam. Nu kör vi!


SES YO!


Saturdaymorning


4 girls 1 t-shirt

Ni vet, den kvällen vi skulle dansa Single Ladies. Kommer den snart eller?



06 Min dag

EFTERSOM MIN dag än så länge har varit otroligt kort så kör vi. 06 Min dag.

Vaknade av klockan 09.09 - Snoozade till 09.17 - Klev upp för att kissa - Tog min morgondrink med vitaminer - Hoppade in i duschen - Gjorde mig i ordning - Åt havregrynsgröt - Bajsade - Packade lunchen - Tog Mr Poo upp till jobbet - Öppnade butiken - Packade upp lite varor - Facebooka - Tog några kunder - Packade upp lite till - Här.

Vilken dag! Vaaa! Woooho!

JAG FÖRVÄNTAS vara här till 18 ikväll, sedan ska vi fira lillkillen och gå ut på krogen ikväll. Jag hoppas att han bjuder på mat som han lovade.

Thank you for me


Tänker inte flytta till Malawi



".. tårgas, sssssch."

Det är sant, det är exakt så han avslutar sitt argument.

Ta en titt på mig nu

I NATT HADE jag en dröm. Det slog mig att det finns inte tid till att låta saker och ting som en gång var så viktigt bara passera. Låta personer passera.

Det spelar egentligen ingen roll vad som har hänt, för länge sedan, utan det är här vi är nu och det är jag ändå glad för. För det är nu jag förstår.

JAG ÄR VILLIG att gå vidare och jag är villig att ta det förbannande steget som vi alla är alldeles för stolta för att ta. I'm already on to it.

Jag växer fan mer och mer för varje dag och jag hoppas att ni också gör det.


                                                                                        Peace with my fis!


En enkel toffs


Tålamodet

JAG HAR TVÅ tanter på jobbet. De ger sig aldrig. De gick till och med ut 10 minuter för en rökpaus och kom in igen. En av dem har lånat toaletten 2 gånger.

De kommer aldrig gå hem. Jag kommer aldrig få gå hem.


Tappert kreativ

TÄNKTE JU ATT jag skulle lägga upp några av mina otroligt små kluddverk från dagen med mina nya Tombowspennor, men neeeheeee.

Kompenserar det såhär:


Tombows

EFTER ÖVER 1½ timmes promenad i skogen med två busiga valpbröder känner jag mig lite nöjd. Lite pömsig. Kanske lite kreativ?



Så, istället för att chilla loss på soffan så tänkte jag ge mig på mitt senaste inköp - Tombows. Det är tydligen asbra pennor, vadfan jag nu skulle med dem till.



Vi ses kines!


Hörru


leloveimage

En sån dag

I SKRIVANDES stund sitter jag på övervåningen hos familjen Holtan. Jag har ordet "vacker" framför mig på skrivbordet och världens finaste bredvid.

Tack för mig och dig. Hejdå!

En förvriden artist

VAD HELT UNDERBART det är att hitta gamla låttexter. Ojojoj, som jag skrev där ett tag! Jag ville ha en Melissa Horn-text. Svenskt, djupt, vackert och bra.

Riktigt så långt kom jag inte. Det blev några rader som rimmade men det var allt. Jag är duktig på att rimma.. men inte att skriva Melissa Horn låtar. Ingen kan det.



ALL DENNA låtsas-hjärtesorg är det underbara. Ensam, kallt, utan dig, bara mig men jag ska klara det ändå-typen av texter. Jag var så ung och hel man kan bli.

Men "times are changing and so are we
So honey, take one last look at me"

                                                                                           Ha en fin kväll vänner!


Hitta mig


Men finare

Började lyssna på den här
Samtidigt som jag kollar på de här

Vilket blev en jobbigt fin kombo. Tänk att jag kan sakna dig så än, Sessis.


Kravalex

.. har anlät till landet där man faktiskt kan köpa en öl eller två. Let's donka loss!


Pizzeria Reveljen har mailat

Tänk om det ändå vore hos mig..

 

Vad underbart. Vilken happening.


Melanie C vet precis

Ja. Jag är fortfarande chockad av att min duk ser ut som en vagina.

Things will never be the same again.
It's not a secret anymore.
Now we've opened up the door.

Never be the same again.


Onsdag i all höjd

NU TÄNKTE JAG åka hem och klia stubben samtidigt som jag läser nyaste Veckorevyn. Gärna äta något djävulskt syndigt också. Tack för livet!


Massa klem


För att påminna oss

Från HanaPee om bråk mellan par:

  • "Se inte bara till dig själv. Även om du tror att du gör mer, så gör din partner mycket mycket mer än vad du tror.
  • Allt kan inte vara rättvist. Det går liksom inte att mäta rättvisa, då blir man störd i huvudet och tänker i helt fel tankebanor. Om ni har svårt med exempelvis städning så kan det bero på att ni har helt olika syn på vad "städning är" fråga din partner hur dennes syn på städning är? Försök MÖTAS.
  • Din partner är inte ond.
  • Svälj stoltheten. Även om du "vet" att du har "rätt" så lönar det inte sig att försöka VINNA ett bråk. Det ska väl trots allt handla om att komma fram till en LÖSNING på problemet? Då är det väl bättre att ni fokuserar på det och försöker prata.
  • Låtsasgrina inte. Han kommer se igenom det & sluta ta dig på allvar..... (OBS! Mycket från egen erfarenhet)
  • Hota ej. Det värsta som finns är att börja hota med att man ska göra slut om den andra inte gör på ett visst sätt. Hur ska man kunna prata med varandra då? Vilka problem löser sig under hot?!
  • Dra inte upp gammalt som ni förlåtit varandra för en gång i tiden. Att älta är att riva upp gamla sår och det mår ingen bra av. Att förlåta handlar mycket om att gå vidare.
  • Gå iväg ensam. Jag brukar gå en promenad runt kvarteret & tillåta mig vara arg ett tag.  Eller gå till Coop och kolla på tidningar i en halvtimme. Brukar också passa på att ringa kompis och be henne berätta varför Anton är bra om jag har glömt bort det.
  • Respektera varandra. Att kalla någon för exempelvis "idiot" är att passera gränser och det kan lätt eskalera. Så extremt hemskt att sitta där efter bråket och inse vad man kallat varandra i stundens hetta.
  • Var den större människan. Säg förlåt. Be om ursäkt på riktigt och lär dig av dina misstag och gör allt i din makt för att inte upprepa dem. (Med detta menar jag inte att man ska älta sina misstag utan alltså bara lära sig av dem)
  • Du kan inte styra din partner, men du kan styra dig själv och ditt beteende. Att försöka börja meningar med "Jag känner så här när det och det händer, och jag älskar när du gör så och så, men blir ledsen och känner mig obetydlig då du gör på det sättet. Hur känner du?" istället för "Du är så jävla respektlös och dum i huvet när du beter dig såhär!" Som sagt; FOKUSERA PÅ PROBLEMETS LÖSNING inte på att VINNA något slags bråk."

Fin odds

VAD ÄR EGENTLIGEN oddsen att jag hamnar bakom Mam på väg till mitt jobb imorse? Hon bor ju trots allt 6 mil härifrån och härjar inte särskilt ofta i stan.



Jävligt tufft.


Vilken pupp-duk!

OJ. JAG GICK tillbaka in på min blogg för att kolla läget och då upptäckte jag att min duk (bild från förra inlägget) liknar en puppa. Ja, en v-agina.


Den har ju allt på B. Buske, blygläppar och eventuellt lite bajs om fantasin får flöda. Och jag som alltid har trott att det är äpplen...

 


En sann man


 


Lediga dagen


RSS 2.0