Du är där och jag är här

Jag läste precis vad Mia hade skrivit på resedagboken. Även fast jag är så stolt över henne och verkligen beundrar hennes mod, även fast jag är lycklig för att hon är lycklig så kan jag inte hjälpa att känna en liten knuteliknut i magen.

Ångest.

Hon har det så bra där nere. Kan hon ha det för bra? Kommer hon sticka iväg igen? Lämna mig och resten här i Sverige där vi låtsas som om inget annat existerar medan hon lever ut i Sydafrika?

Jag vill inget hellre än att hon ska vara en happy pony. Den lyckligaste av dem alla.

Men jag vill också att hon ska vara lycklig här. Med oss. Med mig. För jag är lycklig när hon är här. Med oss. Med mig.



För att klargöra - jag är inte homosexuell.


090831

 

Hur bedrövligt det ens känns så är det lite kul.
VARSE, from my heart.


Några jättemånga dagar i efterskott



   
   

Olivia fick sin present idag. En pimpad almanacka som vi hoppas hon kan nyttja. Hon behöver en, tro mig.


Hon räddade straffen, typ värt

En rödare vecka väntar mig. Dubbelt upp. Gånger två. Extraextra liksom. Hur äckligt det där än lät så ska jag faktiskt inte tampas med två indianer i mossen, eller två tanter Röd. Bara en indian och en tant.

Saken är den att jag fick spendera de sista 30 minuterna i omklädningsrummet idag och kommer inte att få sätta min fina fotbollsgladafot på plan nästa söndag.

Jag, Nathalie Sara Johansson, blev idag utvisad. För första gången. Min utvisaroskuld är nu tagen och det var inte särskilt skönt.

Jag gjorde ingen illa, jag sa inget otillåtet, jag räddade bara mål.. med handen. "ANTINGEN MÅL ELLER EN STRAFF! HUR SKA DU HA DET JOHANSSON?!" Jag valde en straff och domaren såg det inte, nästan ingen såg, bara vår mittback och den utländska tjallande linjedomaren.

Det jag inte visste var att det röda, det fruktade korten skulle komma fram.


"Fan."


Blogg.se freakar som han

ALLTSÅ VAFAN!?! Är det någon mer än jag som har problems med statistiken här? Jag ser inte ett jota! Den laddar inte ens! Den vill inte! Den måste hata mig. Helt oförtjänt.

Jag kunde iallafall äta tårtan igår och rulltårtan och klara mig ifrån magsjuka idag, så det känns bra. Ungefär som att övervinna sin rädsla.

Sedan såg vi lite youtubeklipp också. Vi skrattade, vi häpnades och sedan skrattade vi lite till.


Funkar inte ens att lägga upp det klippet........ men HÄR är det.


Hejhej vilken grej

Vill ni veta, vill ni veta, vill ni vetaaaa? Klart ni vill! Jag och Olivia är bjudna på smörgåstårta hos Grund. Ikväll. Nu. Helst. Nyss.

Sist jag åt smörgåstårta blev jag fruktansvärt mätt, sådär mätt så att man verkligen funderar på om det är värt att behålla det.

Jag behöll det och dagen efter var jag magsjuk och spydde 9 gånger på 6 timmar. Två gånger i bilen på vägen hem.

Men det ska bli gott. Övervinn rädslan brukar man ju säga också.


SES MESsmör.


Camisvartvittfanvadcoolt


                
                                  


En lovande framtid

                 

Håhåhåhåå. Horoskopet i nyaste veckorevyn säger att nästa vecka kommer att bli rolig, inte mig emot och bjuda på senkommen sommarkärlek, inte mig emot.

Kärlek/sex * * * * *
Kul/nöje * *
Tur/pengar * * * * *

Vem behöver ha kul den här månaden egentligen liksom?
Bara man har kärlek och pengar. He.


KAFFE PÅ BLECKÅSVALLEN À LA 15. 


Ge mig ett N, ge mig ett O

Jahapp, sådär 10 minuter innan bussen går från Änge så hittar man inte skorna. Jahapp, antingen löparskorna eller foppatofflorna?



Det är okej om man "bara-ska-på-affären-och-jag-är-så-jäkla-bakis". Kanske. Annars hatar jag foppatofflor, bekväma ute på landet. Inget mer. Aldrig något mer.

Kanske typ 4 minuter tidigare

Är det normalt att så fort det ringer på hemtelefonen öppna en ny flik, gå in på hitta.se, snabbt skriva in numret, se resultatet och sedan bestämma sig om man ska svara eller inte?

Säg att det är normalt bara. Bara gör det.

SPIT is the shit

 

Såhär ofräsch får man vara.
Om man går SPIT.
I trean.
När man har distansdagar.

Numret till Guinnes någon?

Världsrekord mina vänner! Världsrekord! Jag lyckades bryta ihop andra dagen på skolan, inte på skolan utan andra dagen jag gått i skolan. Det måste vara ett världrekord.

Det konstiga är ju egentligen att det inte var pga pressen, stressen och unsuccessen. Det hinns inte på två dagar. Nej, det blev nog en blanding av allt.

Kan man bli sjuk av sjuka människor i omgivningen? Klar't. Kan man må dåligt av att folk mår dåligt i omgivningen? Klar't.

En blandning av skuld från olika håll som sedan kraschar med yttligare en matchförlust, som ingen egentligen förväntade sig att vi skulle vinna men.

Nåväl, ungefär där sprack det. Prestationsångest skulle vissa kalla det. Jag kallar det "skärp-dig-för-fan-och-rocka-vidare".

Vilket jag ska göra idag.


Bloggen till en ny nivå

 


Jag ångrar mig!

Den här är nog bättre. Ja, bättre.

I'm trying
Not to tell you
But I want to
I'm scared of what you'll say
So I'm hiding what I'm feeling


Rätt klyschig. Men vem är inte det?

Jag vet egentligen inte varför

 

I'm so in love with you, I don't know what to do, this time
And though you're out of sight, you're never ever out of my mind.

Låt oss kalla det Mia-rapport

Åh åh åh åh åh åh åh åh åh, vad underbart det är att höra från Mia! Hon lever! Hon lever! Hon lever och har the time of her life, vet inte i stundens hets hur man översätter det snyggt till svenska.

Den lilla konversationen på facebook ger mig inte så mycket av Mia-dosen som jag egentligen behöver, men det får duga för nu.

Hon har berättat både bra och lite mindre bra saker. Mest bra. Hon trivs ju som Kikki Danielsson trivs på Scanfabriken. Ja, hon gillar ju korv ni vet.


Jag räknar ner från 17 nu. 17 dagar, det är för mig snarlikt en evighet.



MISSYA.

Att länka eller att inte länka

Jag la upp länkar, jag tog bort länkar, jag la upp några få länkar, jag tog bort några få länkar.

Men nu har jag lagt in länkar igen och denna gång för att stanna. Tror jag. Självklart ska man länka vidare till andra, varför inte? Så länka mig nu också då, okej?

Kolla in dem iallafall. Fler kommer.


NU FER JE TE STAUA.

*JustMe*, EgOOo, Myself <3<3<333<3

Det är många som undrar om jag har en enda bild där jag är s.k. "seriös" på. Det är frågan. Att vara eller att icke vara. 

Jag bestämde mig för att kika igenom några album och.. ge mig en trumvirvel där hemma..


  



TAAA-DAA! VOILÁ!

Jag lovar, det finns fler. Men egoboosten jag fick nu blev lite väl hög..

Seriösare tjej får man leta efter.


Bara lite, lite efter

Åh godmorrrrrgon hör fåglar sjunga glatt! 


Tänka sig att jag glömde berätta att jag åkte inte buss hem igår och jag ska inte åka buss in till stan idag, nejnejnej.

JAG ÅKTE MED SOFIE HEM OCH JAG SKA ÅKA IN MED SOFIE IDAG OCKSÅ. ENDAST. BARA. VI. TVÅ.


Ganska så ma-ha-a-kalöst bra. Chaffisarna bara rullar in, på hjul. Gratulerar Foffie! Alltså till rattlappen och till chaufförtiteln.


Lite bättre.

Ta en kölapp

  

Ååååååååh, fräscht rå! Jag sitter fortfarande i mina träningskläder och har inte duschat efter träningen än. Vi kom hem för kanske 1½ timme sen. Lite mer också.

 Fresh_girl91_do_you_want_me_questionmark.

Det smakar salt. Svettsalt. Kom och ta mig liksom.

Tro, jag vill känna tro

Nu har jag prövat något nytt. Spelat själv grunden på trummor, ganska charmigt orent och lagt på lite sång. Av allt så blev det den fina "Halleluja".

MAN KAN TRO ATT DET LÄTT FÖRJÄVLIGT.

Ni vet ju och har säkert hört att man tror bara i kyrkan, religiösa och sådär. Jag vet att det lät förjävligt. Inte helt, men nästan fullt ut. MEN jag tror att om man slipar lite på trumspelandet och lite sång så kan det låta awsume.

Jag kan inte säga att jag vet det. Jag måste få tro det.

Robert Pattinson


Varför har ni inte berättat att Pattinson sjunger? (1,16 min) VAVAVAA.

Han sjunger inte bara, han sjunger som en jävla gud också.

VARNING FÖR STARKA BILDER



Tillbaka en sväng till Offerdal. Då hittar man ett gammalt block från åttan eller nian, eller från båda. Den skulle användas till glosor och sammanfattningar av texter etc.

Det blev min egna slagpåse. Där mina aggressioner kom ut, där jag skrev precis vad jag kände. Tydligen heter jag fitta också. Sedan ber jag något eller någon hålla käften upprepade gånger.

Det var en lite psykiskt instabil tonårsperiod tror jag.

Tänk om.. bara om..


Eh. Hehe. Eehh........ he.

Jag blev LITE nervös när jag inte hittade min blogg. När jag läste det där i det gröna - "Skapa en ny blogg". Skapa en ny blogg? He. He.

Sedan slog det mig att spy-Eva distraherade mig så jag loggade in på mitt gamla konto som jag hade glömt att jag hade.

Pjuh! Nalle Puh. Undermedvetet nervös över att detta är min sista lediga kväll.
 
Aj. 

Det är i ljuvliga andra hand

 


                                               KVALLEN ÄR SOM BALLEN.

Resultat av lite rotande bland gammalt småpjoller. Två helt okej snygga klockor, som dock inte funkar men man kan använda dem ändå. Eller? Som accessoarer liksom? Glasklart i superfart.

Sedan ett brunt läderhalsband med blommor på som passar fint som armband. Jag hittade även en duglig ring i guld med en röd sten i.

Gratis är gott, ni vet.

Fann några grusgrabbar


Fail fail fail massa fail

För er som har varit där, fastnat där och förhoppningsvis kommit ur det där, jag talar om beroendet av att läsa extremt dåliga bloggar såsom Dessie, Kissie, Paow etc etc. För er har jag något som är funfun.

Falsksanning är en blogg som skriver, skvallrar och hånar alla dessa storbloggare, visar bilder där storbloggarnas redigering av egna bilder gått snett, berättar om saker de har gjort och så vidare.

NBitchie är en liknande blogg som också skriver om storbloggarnas stora misslyckanden.

Jag rekommenderar en snabb visit, för det är underhållning.


Inhandlat



Den här sockerkicken hittade jag på Monki för 150 spänn. Fräsigt namn har den också - Dotte Skirt Jacquard Teaberry. Potentiellt namnbyte på facebook.

Tyget är något alldeles extra, tänk er farmors gamla gardiner möter en mjuk babybody.

Mmmmmmmm-hm. Välkommen till familjen á la Natta .

Feel free to say no

NU ÄRE SLUTT! Fotbollsskolan är över och så är jag med den. Efter fyra år som ledare känner jag mig nöjd, jag slutar med flaggan i topp då mitt lag vann hela turneringen. Ojoj-ooj! Bättre coaching.

... .

Man kan ju ställa sig frågan om man ska tacka ja till Sergio Alamilla på facebook? Vart kommer han ifrån? Hur hittade han Östersund? WHO'S THA DUDE?

Allt för att få fler vänner. Vinna, vinna, vinna. Man ska ha minst hundra mer vänner än sina vänner, tillsammans. It's all about it. Vi kallar det status XL, extra large.


 <-

Välkommen in, i värmen min.

Fan vad jag skriver osammanhängande

Det blev fotbollsskola för min del idag iallafall och jag måste säga att det bitvis var ruggigt roligt, pojkar 98-99 kan vara ruggigt roliga.

Jag träffade min, möjligtvis, yngsta bloggläsare också. Jag vet inte om killen i fråga har läst mer än en gång men han berättade idag att han hade läst min blogg. Det var Kenneths bror för övrigt. Just precis, "han-som-jag-bloggkrigade-med"-Kenneth.

De är ooOotroOoOOoligt lika varandra. Så man kan nästan säga att jag såg Kenneth springa idag, flera gånger, flera vändor. Det var kanske det konstigaste någonsin.


Nåja.
BREAK A LEG, TURTLEGG! Eller bara godnatt.


Hallå hela pressen

Rövardotters rövhalta röv. Jag skulle föra in några bilder från Härnösandsresan, eller ja, den enda som blev på fikapausen i Brunflo och sedan på mitt kaos. Vänta lite nu...

.....


CAM!

















För mig är detta lite utav olidligt. Det svider och sticks i ordningssjälen. Just nu har jag inte tid. Inte ens med det här.

Må..s.t.e..e..e.e....f..i..k..k.aaaa


Dagsrapport

Tillbaka på hemmaplan igen, det känns lite vemodigt måste jag säga. Det känns som om jag har spenderat alldeles för många timmar på hemmaplan senaste veckorna. Eller så är det bara den oavgjorda matchen som vi borde ha vunnit som ligger och skaver i hjärtegropen.

ME DON'T KNOW. Mer än att jag vill ta ett glas mjölk och sedan lägga mig.

I denna stund väntar jag på svar också, från Simpa, om han kan ställa upp och ta över min roll som ledare på fotbollsskolan imorgon och på fredag med. Jag har mutat han med 100 spänn, tror ni att han nappar?

Den som lever får se, som man säger. Imorgon, om Simpa nappar, så ska jag visa vad jag har bränt mina pengar på.


Nighty almighty.

Vad länge sedan, ojojoj

OH HEEEERREGUUUUUUUUUUUUU! Hur kan jag ha missat att uppdatera en dag? När hände det senast? När jag var i Grekland kanske? Annars har jag nog lyckats pallra mig till datan minst en gång om dagen.

Rätt tragisk när jag nu tänker efter.

Dagarna här är rätt så hektiska, eller så inte? Jag vet inte. Men det är riktigt skönt att få vara någon annanstans än i Offerdal eller Östersund, ja, i Jämtland. Så jag njuter. Snart ska jag ta en dusch och äta frulle sedan väntar kanske en klippning och mer målning.


Sakna mig lite rå.

Bilrapport


Jag berättade nog aldrig att jag skulle sticka ner till moster
och kussarna i Härnösand, men det ska jag. Precis just nu sitter jag i bilen och vi har nog 16 mil kvar.

Det är lite jobbigt att få sockerkickar i bilen, man sitter ju i princip helt fast. Man kan inte springa fram och tillbaka, hoppa hit och dit samtidigt som man skriksjunger på den där tyska sången om krokodilen. Slange krokodil? Äsch, vafan.


HERRÅ PÅ EN STUND!

Framtidsplaner som student

Det var tänkt att jag skulle släppa ut den här frågan och låta den ligga i luften igår, men det blev inte. För jag åt och kollade på tv istället. För det är precis vad man gör här uppe, man äter, man kollar på tv, man sover, man äter igen.

IALLAFALL

När jag kollade på tv igår så hamnade jag på ett program och just då handlade det om analblekning. Yes, you heard me. Att färga pruppen! A.n.a.l.b.l.e.k.n.i.n.g.

Vi säger att jag skulle bli intresserad av yrket, för någon måste ju göra den här skiten på världens olika porrstjärnor och desperata hemmafruar och singlar och det verkar som om det blir mer populärt..

SÅ VART FASEN TAR MAN ANALBLEKNINGSUTBILDNINGEN?  


 


Destination Olden

Från ett ställe till ett annat. Jag packade väskan och nu sitter jag här i stugan, fyra mil nordväst från utgångsläget. I denna stund så ångrar jag inte mitt beslut, när jag nu sitter här med Tyra Banks, en öppen eld och regnet som smattrar så göttiligött på plåttaket.

Det är nu vi ska tacka gudarna för inbyggd cam hörreni, så ni kan skåda mitt "just-precis-nu"-läge.



Lägg märke till storskojarn' i bakgrunden med kniv och lök, håhå.

Som en uppenbarelse i en dröm

Imorse vaknade jag med ett enda ord på mitt huvud - Bananasauce. Eller banana sauce. Iallafall, jag är inte helt hundra på vart det kom ifrån, men jag vet att jag drömde om det.. och den tillhörande gesten.
 
Man ska kroka pekfingret så att det blir böjt.. som en banan. Sedan ska man kroka ihop det med en annans krok och säga "BANANASAUCE!"

Så nu hoppas jag att när ni möter mig nästa gång så ska ni kroka erat pekfinger och skrika "BANANASAUCE!", så ska vi tillsammans bananasauca.

Det blir awsume.

Hej hej hemsk mycket galej


Na-naa-naaaaaaaa. Jag gör skinkissåsis. Naa-naaaa-naaaaaa.

Bäst med att laga mat är att man kan leka att man är med i ett matlagningprogram. "Så. Nu ska vi låta det stå och fräsa tills det får en gyllenbrun färg. Ungefär 5 minuter."

Det är kul.

Jag veeeeeeeeet. Du sitter och dreglar i tangetbordet nu och vill ha mig som din hemmafru.

Verkligen s.u.k.t.a.r. Mmmmm..

KNERTEN 18

Juste, jag var ju på födelsedagskalas i lördags.



Dagen i all ära

Det var inte meningen att jag skulle ta halvsemester idag också, det var inte enligt planerna. Men om man sover hela dagen eller bara ligger i sängen och kollar på tv, kliver upp en gång för att kissa och två gånger för att äta - ja, då kan man inte räkna med uppdatering.

Jag har fått en idé! "Dagens läge" ska kategorin heta, jag tänkte ta kort på vad jag har gjort mestadels av dagen, dagens läge, och visa er här. Så, egentligen skulle det vara en bild på en säng här nu.. och en tv.

Jag får börja med det en annan dag.

 
 
 
Jag försökte slicka min armbåge så hårt så att jag nu sitter med tillfällig huvudvärk. Så jag hoppas innerligt att ni gillar den så att det var värt det.

I n n e r l i g t.



Since you been gone ooh-ow

Emmi åkte hem för en stund sedan och det känns tomt och lite tommare. Ändå känns det otroligt att hon har varit här, inte otroligt utan o-troligt. Äntligen har hon fått se vad Offerdal har att erbjuda, jag tror att hon är nöjd.

Kolla bara fejset på bilden! Det lyser ju lycka om hela henne, eller rädsla? Jag vet inte, ansiktsuttrycken är snarlika.



"Jag trodde att det skulle vara mer graciöst.. och jag är nog ingen hästtjej ändå."

Semester

Jag tar ledigt idag. Ses imorgon.

PÖSS

Allt eller inget, självklart allt

.. och lite till.

Snart kommer Emmislemmi. Hon ska hålla mig och spökena sällskap ett tag. I'm so excited! Jag ska berätta alla små spökhistorier, alla små oförklarliga händelser här i huset.

Jag måste värma upp min berättarröst.. höööörrrmmhörm..

Vi och det svarta rummet i natt. Historien om aborten med virknålen i det rummet kommer jag nog lägga in sist. Jag måste värma upp min bebisröst.. så att jag mitt i natten kan låta som en död ofödd bebis. När hon minst anar det.

HÅHÅHÅ. Bättre än julafton. Påsk. Alla mina födelsedagar tillsammans. Livet!


Morgonpigg Musse Pigg

Jag vet att jag tjatar, jag har en tendens till att kunna göra det när jag är trött, men det måste vara nästintill olagligt att kliva upp kvart i åtta när man är ledig? En söndag också? Vafan, det är ju Guds vilodag.

NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄMEEEN, jag bryter mot nästanlagen. Lagen som nästan finns alltså.

Sedan borde det även vara olagligt att ha mer än 8 flugor i ett sovrum också. Mer än 5! En! En fluga i sovrummet borde vara olagligt. Skönhetssömnen blev inte ens skön, het eller sömn.

MEEEEEEEEEEEEEEN, jag har en plan. Jag ska suga upp jävlarna med dammsugaren snart.

Alltid en början

  


 


Första Sverigedoppet



Mysteriet om den tarmliknande slangen (se bild 2) blev efter många om och men löst. (se bild 5)

"Men, du har legat på en kotte hela tiden Olivia! Skönt. AH! DU HAR LEGAT PÅ FISK!"

"Jag tyckte att det luktade.. typ fisk."


Sammanfattningsvis så var det ett helt okej första Sverigedopp. Jag luktar.. uppfriskande vatten och Olivia luktar.. fisk.


Precis just nu

Tänkte vara generös och visa er mina svettpärlor idag, men det blev mycket roligare såhär. Myckeeeeeeeet roligare.


Hola amigos, jag är naken och är flint och nästan genomskinlig. 

Håhåååhåhåhååååå
Ojojoj vad roligt, håhåhåååå


Nej. Kanske dags för svalkning, tona ner solstinget. Årets första Sverigedopp står på schemat. Ojojoj.

För tidigt för att blogga

Håhå, det här är alldeles för tidigt alltså! Men det får man ta när man är hundvakt, tydligen. Väckning klockan sju ungefär, varje morgon. Det är som ett jobb kan man tycka.

Fint väder att skåda även idag. Jag applåderar! Min plan är som så att hundarna ska ut i hundburen, jag ska ta en liten nap och sedan hoppas att Olivia kan åka och bada med mig idag. 
 
Annars lär jag ju avlida av rastlöshet. Igår var ett close call.

Rekommenderad läsning

Jag bestämde mig för att läsa boken om mitt stjärntecken. Sköna skytten! Jajamän!

 "Du är spontan och älskar friheten. Du är tolerant och fasar för svartsjuka i någon form. Du är sprudlande och entusiastisk och snabbtänkt. Du är alltid beredd att sträcka ut handen mot den som behöver en vän." 

Vissa saker får man ta med en nypa salt. Eller två.

"Du har faktiskt inget riktigt samvete. Det är nästan omöjligt för dig att vara trogen, eftersom du bara är ute efter nöje för stunden. Du lovar runt och håller tunt och vägrar att binda dig.

Du älskar att röra dig och dansa (
ja, det gör jag faktiskt) och blir ofta mycket upphetsad av musik. Du kan få orgasm av en bultande rytm och föreställer dig gärna att du dansar med en exotisk älskare"

...

 Exotisk älskare vare. Alla gånger.


Fint avslut på solningen



Det var inte så att jag blev livrädd eller så, men det räckte gott och väl för att jag skulle packa ihop det mesta av mina grejer för att lämna solen och gå in.

Den där lilla som kom någon minut innan var helt okej.

"Skönt! Den kunde jag he bort, kanske inte är så spindelrädd längre ändå..YE-HES!"

ELLERRRRRRRR?!


Just nu kryper det på varje centimeter av min kropp.

Bloggkriget har nått sin ände

Jag anser mig nu som vinnare av bloggkriget av den enkla anledningen att Kenneth inte har uppdaterat något den senaste veckan. Dåligt, väldigt dåligt kan man tycka.

Jag tackar för mig, bugar och bockar, niger och ler.. nej, hånler. Mot Kenneth.


Matchreferat från igår

Alsen-ÖDFF 1-2 (0-2)


Mål Alsen: Beatrice Lennartsson. ÖDFF: Sandra Cederström, Johanna Runesson.


Eftern nio raka förluster hade inte Alsens tränare Stig Olov Olofsson några större förhoppningar inför mötet med ÖDFF.


- Man fruktade ju att det skulle bli tvåsiffrigt, men tjejerna gjorde en jäkla match. Det hade helt klart kunnat bli 2-2.


- Efter vår reducering i andra halvan pressade vi på och hade många bra chanser, bland annat flera farliga frisparkar, säger en överlycklig Alsentränare.


- Jag tror det är första gången i livet jag är glad efter en förlust, det här var ett ordentligt steg framåt.


Bra i Alsen: Vänsterbacken Nathalie Johansson gjorde en bra insats, liksom hennes mor Bodil Elofsson. Bra var även Malin Blad.


Bra i ÖDFF: Anna Kuhlefeldt, Johanna Runesson.


Jag vet vad ni tänker "NIO RAKA FÖRLUSTER?!". Oh yes, det var våran vårsäsong, i trean måste jag bara påpeka. American movie startar nu på höstsäsongen.

Jag är nöjd sa jag väl?


Att tala i gåtor, ni vet, ungefär

HALLELUJAH PRAISE THE LORD! OH HALLELUJAH! GUDARNA LOVSJUNGER! OH LORD! PRISA MERA!

Nej, Messias har inte återfötts en andra gång. Nej, Kishti använder fortfarande sin panneprick. Nej. Nej. Nej.

Det är inte världsomfattande, det är inte heller ett mirakel.


Nej. Nej. Nej. Veronica Maggio är fortfarande inte nöjd, de är fortfarande för lång eller kort eller smal eller bred.

Men jag är i sanningens ord helnöjd just nu. Jag skrev tidigare om hur nöjd jag var av olika anledningar. Jag skrev också att man alltid kan vara nöjdare.


Nu är jag nöjdare. Ville bara att ni skulle veta det. Sov gott nu. Jag vet att jag ska.

Jalla jalla jalla



Jag har inte börjat med mitt pyssel än. Men idag har jag inhandlat lite tidsfördriv till helgen, ska låta min kreativitet flöda över dessa oskyldigt vita tavlorna.
 
Eller.. vilket förhoppningsvis blir tavlor. Användbara sådana.

HOHO VAD KUL
STOPPA MIG I BUR!


Hinner inte skriva mer just
, ska göra en spindelmannen och klä om superfort till fotbollswoman.

Framtidsvision

Tredje onsdagen jag sitter barnvakt i Lit och för varje gång blir det nästan lättare och lättare. Jag måste ha en stark moderskänsla eller något. Utstrålar enorm trygghet och värme. He. He.

Sedan är det bara ett plus att jag är allmänt kramgo och att jag älskar att leka med lego, blir ivrigare än småbarnen när legot kommer fram.


Bild: Lånad. Ville bara visa att hon är som kusinibumetin. Fashionista. Typ.

Förresten, apropå lego och lek, om exakt tre veckor så har jag gått första dagen i trean. Ojojoj, spännande.. eller bara rentutav förjävligt. Jag vet inte än.


Körv körvar körvarna

Nu åker hon och handlar. NU?! Nu kan man ju lika gärna skita i det där oranga frukostbrödet. Eller varför inte bara skita det? Jag bryr mig helt enkelt inte om dem längre, okej.

Nej. Jag ska gå och skära korv.. korv korv korvarna från Änge chark. Jag ska tänka på Sarah, hoppas att hon har packat den.

Räknas man som morgontrött vid elva?

VART FAN TOG MIN FRUKOST VÄGEN RÅÅÅ?

"Vad vill du ha till frukost? Ska ner på affären och handla nu."
"Jaa... åh-åh-åh! Frukostmackor, du vet, oranga hårda, men du vet.. frukostmackor!"

Det började vattnas i munnen så fort jag började tänka på de där oranga frukostmackorna med lite smält ost på, eller vem försöker jag lura? MYCKET ost på och sedan aromat..

Mmmmmmmmmmm....

DET VAR FÖR EN OCH EN HALV TIMME SEDAN KANSKE?! VET NI HUR MYCKET SALIV DET KAN PRODUCERAS I MUNNEN PÅ EN OCH EN HALV TIMME ELLERRR?


Det handlar om hur nöjd jag är

NÖJDARE TJEJ 1. Det var en extremt skön träning, det gick mycket bättre och lättare än igår. Jag tackar och bugar till pappa som tog mig dit, fast jag tog oss hem. *bLink*

NÖJDARE TJEJ 2. Körde som en racerförare på den krokiga grusleraktigavägen. Det kändes iallafall så. Det gick very güdd gummisnüdd med andra ord.

NÖJDARE TJEJ 3. Allmänt nöjd tjej just nu bara. Ännu nöjdare blir jag efter en varmdusch och kvällsfika.


MEN nöjdare kan ju man alltid bli, en till *bLinK*, hoho.


En av en man

Det slog mig när jag nu sitter hemma i Offerdal efter nästan två veckor i stan att det finns absolut inte mycket att göra här. Om man jämför. Jovisst, hugga ved och plocka jordgubbar ungefär. Inte mina favvosysslor.

SKIT SAMMA.

Det är inget gångavstånd till affären här heller, inte till träningen heller för den delen. Så lite uppoffringar måste man göra. Dags att studsa ner på vespan till ICA för att köpa aftonbladet, lakris och en cola.


Sedan bara hoppas på att pappa kör mig till träningen när han slutat jobba.


I KNOW HE LOVES ME.
för mycket för att säga nej, till lakris.


Shane Dawson



Gå in på youtube och kolla in fler av hans klipp. Blir bara bättre och bättre.

Det är bara början

Jag skrattar för mig själv varje gång jag skriver hormail.com, varje gång! Vet ni hur ofta det händer eller?

Nåväl, ville bara berätta att dagen har börjat bra hittills. Klev upp med känslan att "det här kommer bli en bra dag", inte helt fel sådär. Väl uppe sprang mamma redan runt i underkläderna, vi vaknade ungefär samtidigt. Fast hon jobbade natt och kom hem sju imorse.

HEHEHEHEHE

Vi drack kaffe och åt skorpor i hennes säng. Sedan fes hon så då bestämde jag mig för att gå hit. My place, my space.

 

Taggad hade man blivit också. Tjusigt Kenneth!

Plus eller minus


Det är kallt, jag vet!

Men ska det vara såhär så kan jag lika gärna ha vinter.

Dricka varmchoklad, gå i stora varma tröjor, tjocksockar, slicka på istappar, lyktstolpar. Mm..

Damn you 154:an!

Nästan varje gång så blir mina bussresor intressanta. 154 alltså. Vilken busslinje!

Halv fem gick bussen hem och jag hann inte mer än att slå mig till ro nästan längst bak i bussen förrän jag hörde några småtjejer fnittra. Kanske 14 bast.

"TIHIHI, han ringde och frågade om jag skulle komma till Lugnvik men jag ba 'jag är på bussen hem' och han ba 'okej, hejdå, eller jag menar älskar dig' och jag ba 'älskar dig med'! THIiIHII."

Sedan när sa man att "jag älskar dig" vid den åldern? Av samtalet att tyda så är de för varandra i princip okända, främlingar.

Efter det så kom "Boys boys boys" med Lady Gaga. Allsången gick som högst när "WE LOVE THEM!" kom i slutet på varje refräng.


Vem vill vara 14 nu? ...

Det skulle vara så kul

Åh, vad jag har sett framemot den här dagen! Första träningen efter uppehållet! Visserligen i Trångsviken men det gör inget! För det är träning! Igen! Med mina alsenbrudar! Åh!

Så kände jag innan iallafall. Jag vaknade inte för så länge sedan och kände att halsen var värre än innan, tillochmed öronen har börjat göra sig påminda. OKEJOKEJ, jag vet att ni sitter där liksom.

Jag vill fortfarande träna. Men jag har hört sedan barnabenen att det är farligt att träna med halsont, av allt. 

Yranlördagen och Lady Gaga: "IMORGON SKA VI HA HALSONT! VI SKA VARA HESA! SKRIK MERA, MERA, MERA!" Ibland önskar man att man inte var en tävlingsmänniska in i den djupaste vrån i själen.


En lite soffigare söndag

VAD ÄR DET HÄÄÄÄÄÄRRR?


Under dagen har jag hittat ungefär fem nya finnar.
FEEEEEM?! Bara sådär. Över en natt. Jag sitter och klurar på vad det kan bero på, vad har jag gjort under de här dagarna som jag inte brukar göra.

Hm. Jag fick ju kebabrester igår. Jag brukar aldrig äta kebab.. rester.

Försökte prata i telefonen nyss också.
Tänk er rösten på en +50årig crackhoe som sjungit death metal större delen av sitt liv. Försök tänka er åtminstone. Ja, ungefär så låter min röst.


HAAAAAAAAA

Jag mår bättre

Jag har legat på exakt samma ställe sedan jag skrev sist. Eller jag har förflyttat mig från sida till sida på soffan, är fortfarande lite öm om öronen sedan igår så jag måste byta ligg-öra liksom. Men det är allt!


BÄTTRE FRUKOST. Tror jag ska köra en favorit i repris till middag. Hoho-jaja, tur att träningarna börjar imorgon igen.


BÄTTREEEEEEE.

Bäst på fäst

De sista två timmarna under gårdagens yra var värt nästan de 1040 kr som man betalade för de här tre dagarna. Kanske det roligaste jag varit med om på hela sommaren. Slutet på presidenttalet, Lady Gaga, Timbuktu och sedan rester från Simons kebab.

F-A-N-TASTISKT!

Sedan att man inte hade mycket till röst kvar efter Gaga och hade smärtor i både huvudet och nacken av alla hoppningar och headbangers.. ja, det var det värt. Så jäääävla värt.


Ingen kunde förstöra det.


Yrar omgång numero trés

  

  

Yrar omgång numero duex

  

Nu fer ma

Tut, tut, festen är inte slut. Den börjar nu, jippiehuh!

Dags att börja yra och som sagt, jag torkar ingen spya. Inte ens Emmis. HEHE.

Fortfarande..

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!
BABY GOODBYE, BABY FAREWELL, I DON'T WANNA LIE 'CAUSE WE CAN'T STAY TOGETHER MY FRIEND!


Varför sitter jag hemma för?

Fortfarande EMD

JENNY LET ME LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖVE YOOOOOOOOOOU. OOOOOH! YOU KNOW I'LL DO ANYTHING FOR YOOOOOOOOU.

Jag hoppas att Nässén är på plats.

Slutspurten

Ojojoj! Här sitter man inne i köket i lägenheten med balkongdörren öppen och EMD's "If only you" går, musiken sprutar in genom fönstret. Sprutar. Verkligen spruuuutar in.

Tänkte ju uppdatera varje dag med bilder från varje yrandag, men nu är kameran på vift och återkommer förhoppningsvis senare ikväll.

Ikväll, då är det no merci och jag tänker inte inte inte ha någon stöttandes mot mina axlar ikväll. Jag tänker inte fråga någon om de behöver spy. Jag tänker köra mitt race.

"Varför ska man tänka på någon annan än sig själv? EGO!"

Kung Veronica.


 


RSS 2.0