Adjöken fröken

HAAAHÅÅUAAAHAUH! Okeeeej, jag har ingen dator vilket innebär inget internet för mig ikväll vilket i sin tur innebär mycket tv och alltför lite fejkat men socialt umgänge. 

Det är nu jag ska räkna till 10 och ta 3 djupa andetag. Eeeetschhoosht.... två... tre... fyrsschaaaoocha.. fem.. sex.. sjuuuusch.. åtta.. nio.. tiooosohooosch.

Det blev visst fyra. VÄLBEHÖVANDE.

/fröken johansson

Idag har jag 465-dagars

Det är 3:ornas kväll ikväll, det är 100-dagars vilket innebär att det är exakt 100 dagar kvar till deras student vilket också innebär att de är ute och super sig redlösa på stans alla olika krogar och avslutar kvällen med en slaskig cheese på McDonalds.

De vaknar imorgon med dundrande huvudvärk och funderar på om de drack för mycket igår eller om de har blivit påkörda av ett tåg, sedan överväger om de ska skolka eller om de ska gå på skolan bakis, eventuellt fortfarande full. Sedan slår det dem.. nu är det 99 dagar kvar.

Om 465 dagar är det min tur. Rock n' roll.

/frjoh.


I WILL SURVIVE, HE-HEY

YEzZzzzz! Idag kan jag sitta, jag kan gå, jag kan äta, jag kan plugga, jag kan fisa och jag kan göra det helt ogenerat. Allt detta med bara ett litet, litet illamående i magen, men om man inte tänker på det så går allt som räkan på mackan. Fint.

Det betyder att imorgon blir dagen då jag ska springa runt på skolan och slicka på allt och alla. Nästan så att jag längtar.

Jag erkänner ändå att de senaste dygnen har varit ganska sköna, inte sköna som i skönt utan sköna som i lugnt och lugnt som i sovmorgonar, inget stressat morgonfix, lite plugg, mycket tv-tittande, ingen träning, mycke Offerdal och mycke samt härlig ompyssling vilket jag älskar.

Sedan att komma tillbaka till skolan två ganska lätta dagar och sedan gå på lov känns inte helt fel. Rättare sagt super-ofel. Eller snarare schönt.


Många sjukliga slick.
/frjohansson


Den rätte för Rosing




Vill bara påpeka att pappas jobbarkompis Ludvig är med i Rosings nya program, så håll utkik efter han nu.
HEJA LUDDE!

Fortfarande liggandes, fortfarande sjuk















SE PÅ MIG!
Jag utstrålar ren sjukdom, 48 timmars sängliggande som resulterat i liggsår, rutor till ögon av allt tv-tittande de senaste två dygnen, dåligt samvete av all missad skoltid och inget pluggande hemma, trötthet. Jag är sjuk. 

Igår spydde jag 9 gånger från morgonen till eftermiddagen, det är värt att notera för det har nog aldrig hänt mig under mina 17 år. Jag spydde iochförsig en hel del blod förut en gång, det sprutade ur näsan också, det tar nog priset ändå.

Idag har jag inte spytt alls men ändå inte haft någon som helst ork till att göra någonting mer än att kolla på tv, knappt. Jag har sammanlagt de senaste dygnen lämnat det här rummet och sängen högst 5 gånger och då var 3 utav dem toalettbesök.

Det blir nog skola imorgon i alla fall. Jag ska springa runt och slicka på alla och se om de blir sjuka, heh. BUSFRÖ.

Jag ser nu att jag skriver helt osammanhängade också. För sjuk helt enkelt.

/fröken johansson

Tycker synd om mig själv

Mitt immunförsvar, som jag alltid skryter om hur bra det är, svek mig till sist och nu ligger jag här i min säng. Bedrövad om hur mycket jag kommer missa i skolan, bedrövad om hur mycket jag kommer spy, bedrövad om hur äckliga de närmsta dagarna kommer att bli.

Spy, plugg, spy, spy, plugg, äta, spy, plugg, tv och spy.

Det var länge sedan sist, men jäklar vad äckligt det är att spy. För er som inte fått paletten att falla än så är jag magsjuk, antagligen den snuskigaste sjukan som finns.

jkhgfj

Happ. Nu spydde jag för andra gången på 30 minuter. Bådar gott. Ska bli kul att se hur jag klarar bilresan hem, mamma och pappa kommer nämligen och hämtar mig om några timmar.

Jag rapporterar under dagen. Spyor: 2


/fröken johansson

Rollin', rollin', rollin' to the kitchen

Jag åt resterna från gårdagens smörgåstårta OCH specialtårta á la Johansson-Elofsson. Jag åt de för 3 timmar sedan strax efter träningen och jag kan fortfarande inte röra mig - SÅ MÄTT.

Men det var gott, nästan olagligt gott. De goda tårtorna hämmar min rörelseförmåga.

Annars har jag tagit ledigt från alla skoluppgifterna för stunden och tänkte spendera ännu en timma framför tvn, framför Beck och hans monsterkoola team. Gunvald håller precis på att ragga, på Becks dotter tror jag - han kliver iiiin!

Nä. Jag ska pröva rulla mig av soffan, krypa till köket, eller eventuellt fortsätta rulla, för att hämta lite mer välbehövande vätska.


/frökenjohansson

Jag ska köpa vingar för pengarna

Idag ställde jag klockan på 10 för att jag skulle kunna vakna i tid, ta det lite lugnt först och sedan plugga. Men det visade sig att jag inte har den tiden, den tiden som jag inte hade förra helgen heller, eller helgen innan det.

Vill bara skriva en fin lista här på vad jag har de närmsta veckorna:
Samhälle redovisning - Genus
Idrott & Hälsa inlämning - Träningsprogram för 10 v
Psykosocialt arbete prov - Ledarskap
Psykologi hemprov
Engelska bok - "Desert flower"
Svenska bok - "Hemsöborna"
Retorik tal - Argumenterande tal
Idrott & Hälsa - Egen hel lektion
+ massa nationella

Jag har garanterat glömt något, inte omöjligt i den här massan och sedan tillkommer det säkerligen också.

Inatt och i morse vaknade jag flera gånger av att jag låg och spände benen sådär igen, benen och rumpan. Mamma säger att det kan ha med stress att göra - NO KIDDIN'?! Stressad? Jag?

Blir inte mycket till lov för mig i alla fall. Kanske liite mer sovmorgon ändå, värt.


/fröken johansson

Ab-ab-absti-abstinens-ssss

När man börjar göra sit-ups i badkaret medan man väntar på att balsamet ska göra sitt jobb och när man börjar göra tåhävningar i väntan på att man ska ta sig modet att stänga av det varma vattnet - då märks det att man inte har haft någon fotbollsträning på en vecka. Det hela var helt omedvetet, faktiskt.

Annars kan man säga att jag ser framemot middagen - mammas smörgåstårta.


M-Ö-M-S.   

/fröken johansson

Fredagens galna bravader

Aldrig förr har jag så desperat sprungit för att hinna med en buss. Först trodde vi att vi hade missat bussen för en åkte förbi fönstret .45 när det egentligen skulle komma runt .50, men vi gick ut utipåfall att. Vi väntade, vi frös och ingen buss.
Vi började istället traska ned där en annan buss skulle komma om ett tag.

Men då såg jag Emmis chockerande min och hon pekade - bussen kom bakom oss i horisonten och vi var mitt emellan två hållplatser så vi sprang. Vi sprang och lite utav den dramaqueen jag är så skrek jag till Emmi som sprang först "EMMI, SPRIIIIING! FORTARE EMMI FOOOORTAAREEEE!"

Vi sprang och sprang, panikslagna, precis som i en skräckfilm. Jag sprang så jag trodde benen skulle fara av, precis som Phoebe i "Vänner" och samtidigt som jag sprang så skrek och skrattade jag hysterisk .



Vi hann inte fram till hållplatsen men när bussen hade hunnit upp till oss så hoppade jag och viftade och skrek "VII SKAA MÄÄÄÄÄÄÄÄ!" Så den snälla, men sura, busschaffören stannade och vi tog oss till stan.

Vilken upplevelse det var. Jag glömmer aldrig.

/frjohansson.

Give me, give me, give me an käftsmääääll

Jag vill skriva så mycket, massa skit om hur arg och besviken jag är, hur jag tappar humöret och hur jag äter tills jag mår bättre. Ja, jag åt och jag mådde bättre men nu är jag på samma bana så fort jag släpper tankarna från "Scrubs".
 
Tur att det snart är middag.

Igår bestämde jag mig för att stanna i stan över natten, jag bestämde också att kvällen skulle bestå utav en dansande gud, Carl Jan, massor av skitmat som blandas med lite skitsnack och självklart toppas av några tjejer.

Jag suktar efter all den där skitmaten. För man kan ju inte mysa med det här humöret. Det är långt ifrån m-y-s.

Det här är inte likt mig, fast VIISSAAAA kanske påstår det. Fuck you, på det dåliga sättet och inte det här sättet, säger jag då. Ändå känns det som om det jag som är värd en käftsmäll. Är det inte konstigt?

Men bara ge mä, så jag kan hoppa upp på hästen igen och rida till "Positivia" igen - mitt land.

/fröken johansson.

Alla vill ha mig som sin hemmafru - ta kölapp.

"Vem tar dammsugaren hemma? Vem tar moppen? Disktrasan?" Det är min inledning på nästa arbete och redovisning som tyyyyyydligen ska vara klar tills på onsdag. Right.

Om jag själv skulle ha svarat på mina retoriska frågor så skulle jag nog svara: Inte jag. Inte jag och.. inte jag. Det skulle antagligen falla på någon annan i hushållet eller det skulle falla på någon annan i hushållet.

Sedan har ju jag eget boende numer, sedan 1 år och 4 månader tillbaka och om man skulle ställa samma frågor fast om mitt boende så skulle jag svara: Jag. Inte jag och.. inte jag. Det är alltid något!

Jag lagar faktiskt maten själv. Till och med fiberhavregrynsgröten igår!

/frjohansson.



 


Inte typ inte skryta meen..

Jaaa, asså.. eeeh, jag vet inte med er liksom men idag blev jag typ medlem på ICA iaf eller asså.. man får rabatter typ när man handlar mat, de är ju azZzbra för liksom jag äter ganska mycket mat ba.. fast inte för mycke rå. *fnizZzzz* 

Han i kassan var asZzzÖööt och ba "Har du ICA-kort?" och ja ba "Näee." och han ba "Vill du bli medlem?" och ja ba "Eeeheehh.. okeyyy." Sen fick jag den här lappen som man ska typ fylla i med namn och sånt typ, men jag vet inte riktigt hur men mamizzz ska få typ fylla i den åt mig..

ja ba YEEEEAAHZzzzZzzz*** MEDLEM PÅ ICAAAA! <3<33<3<33<33<3 




PuZzizzzar
/frjohansson.

Videon heter "Kung"

Jag kommer nog aldrig glömma 9:ans avslutningsfest i Gärde. Kanske för att jag fick en "nära-döden"-upplevelse när 2-mannatältet rasade ihop och jag låg längst in. 
Eller för att jag blev tillfälligt blind när jag skulle klä på mig den kvällen, tydligen.

PS. Sänk ljudet. DS.

 

Det är jag som kommer ut med den snygga slipsen! MÖMS.


/frjohansson.

Skön, skönare, tisdag

Kom ganska nyligen in från en timmes promenad i solskenet. فوق‌العاده، محشر ! Som man säger på persiska, tydligen. (Underbart)

Kamran var med och gjorde sitt jobb.



Lägg märke till att mina ben inte syns, för jag STÅR i snön. Alltså STÅÅÅÅR. Inte sitter, S-T-Å-Å-Å-Å-Å-Å-R. Jag hoppas att ni har förstått hur otroligt mycket snö det är här. För jag står ju faktiskt i snön på den här bilden, står.

Det var en härlig promenad som ganska fint avslutades med pizza, kaffe och äppelkaka. I'm lovin' it.

/frjohansson

Vem är din?

    

Jag älskar att komma hem till mina föräldrar, jag älskar att komma hem till mycket mat, jag älskar att komma hem till lugnet. Men att komma hem till den här fisen, det är nog ändå bäst.

Han är min favvis. ♥
.
  

Så får du små hål på din rygg

Enda sedan jag såg Jakob testa en fejkspikmatta i "Vakna med the voice" så har jag velat prova. Enda sedan han fick sitt gapflabb av alla spänningar som hade släppt så har jag velat få samma gapflabb. 

Nej, jag har faktiskt velat prova ännu längre men om sanningen ska fram så jag har aldrig vågat prova på en riktig spikmatta. Men nu finns den, mattan för mesar! And what do you know, när jag kom hem så kom det en med posten.

Jag var inte först på plats, först ville jag se pappa plågas lite på den. Hans gnällande var nästan lika roligt som när jag låtsades att jag skulle göra ett sånt där superboxningstrick som man sett på tv - man tar sats, greppar underarmen och hoppar på den liggande personen med armbågen först. Han blev lika rädd varje gång och jag skrattade lika mycket varje gång.



Och ja, det är nästan lika smärtsamt som det ser ut. Om ni kollar noga så gör jag faktiskt en liten 'tumme upp'.
 


Ryggen bränner, mattan rivs, man blir röd och får en massa små hål, men jag ska lätt upp på den där mattan igen! För jag är en hårding på en mesig fejkspikmatta. Vilken merit!

/frökenjohansson

Tre revolutioner - min undergång

Jag har nog aldrig i hela mitt långa liv känt mig så arg på ett skolarbete, så less och så ledsen. Jag har alltid gjort arbetena som man ska och alltid i rätt tid, kanske inte alla små glosförhör och dylikt, men idag är första gången jag överväger att inte lämna in ett stort arbete. Jag funderar på vad som händer om jag inte gör det. Inte av ren lathet utan jag kan helt enkelt inte. Min kunskap tar stopp här. Vid analysdelen av tre revolutioner. Sunkigt. 

Jag känner mig verkligen så hjälplös. Så värdelös rent utav. Imorgon innan 00.00 ska det in, det finns inte en chans i världen att jag hinner.

Nu vill jag helst åka hem till Offer igen, krypa ner under täcket och ligga där tills vårsolen bländar mina ögon. Ja, det är precis vad jag vill.

/frjohansson.
 

The One and Only



KOLLAAAAAAAA! Min mamma hittade min bästa vän, från typ 6 års åldern upp till jag säger inte vilken ålder, i en av kartongerna uppe på vinden. Hon kom in i köket när jag satt vid skrivbordet och pluggade och sa
 
- Jag tror det är någon som vill flytta med dig till stan..

När jag vände mig om och såg till min förvåning att det var min hund, Charlie, som var i hennes famn blev svaret inget annat än något i stil med

- ÅÅÅH, JAJAJAJAAAAA! ÅÅH. Hajn skha fljytta ti stan mä meeeeehj. 

Sedan höll jag i honom resten av kvällen och idag har han och jag sovit en timme på soffan tillsammans. Han kan bli lite rädd eftersom han inte är van vid stadsmiljön och så.. från en kall kartong till brummande stan, vem som helst skulle ju bli rädd.

Jag får klappa honom lite extra.
/frjohansson.

Alla blodpumpars dag

Uppdraget är ännu inte slutfört. Jag måste prioritera och först är det "äta mycket frukost" på listan som följs av "spela Kungen", "läs bloggar", "börja på historiajobbet", "äta mer mat" men SEN kommer "rota fram drömtydarboken".
Just nu är jag på punkt numero 3.

Först tänkte jag berätta om hur bedrövad och misslyckad jag känner mig idag, den 14 februari. Nä. jag kanske borde känna mig bedrövad och misslyckad men jag gör faktiskt inte det.

Vi kallar det "Alla hjärtans dag", alla hjärtans dag... jag har ett hjärta och jag känner väääldigt många med bra hjärtan. Det är våran dag, inte bara en par-dag där alla par ger varandra en fin middag och kärlekskuponger. Nej, för det är alla hjärtans dag.

Sedan kan man ställa sig frågan, hur kommer det sig att de som har så fina hjärtan ändå har hjärtan som är funktionellt dåliga så att de måste ligga på sjukhus.. på alla hjärtans dag?

Mycket hjärtan, mycket löve.
/frjoh.

Galenskap, nivå 7

När jag kommer hem så ska jag leta fram mammas drömtydningsbok ur någon av de dammiga flyttkartongerna. Det är på tiden.

För någon natt sedan så drömde jag om en gammal hunk och det emotionella har nästan blommat upp som kylfläckarna på mina kinder i dessa 20 minus.
I drömmen var han lika trygg, rolig och mysig som jag minns honom. Hur är det möjligt? Är det möjligt? En dröm och sedan är man och sniffar på vad man var i för 2 år sedan?

Jag drömmer många helt sjuka drömmar ibland, men efter det här.. då har det bara blivit sjukare. Ungefär lika sjukt som när jag som yngre drömde om den då lite nyare Tjatte Anka och blev lika kär honom som jag var i killarna i skolan. Ja, jag menar i pluuuuural.

Definitivt helgens stora projekt: Spana efter drömtydarboken.

löveililöve.
/frökenjohansson

Lessen_men_ fortfarande_gotjej91

Det är bara för roligt när man lagt ned minst 20 minuter på att skriva ett inlägg och sedan så försvinner det. POFF! 
Jag kunde ha pluggat istället? Eller.. nä.

Jag ska bara gråta en skvätt..

BUUHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH.. böööhäahh... ää.




NU_är_jag_go_och_glad_även_fast_jag_inte_får_äta_kexchoklad

/ frjohansson.

Wargentin - en hög av svin

Gudrun Schyman kom till fina norrland, underbara Jämtland, sköna Östersund och dumma Wargentinsskolan.
Dumma frågor, patetiska argumentationer fick hon ta del av från oss wargare.

Även fast jag spenderade 2/3 av de 2 timmarna vi satt där med att hopplöst försöka få ut tovorna ur håret, snurra på mackplasten och spela BobbyCarrot så lyckades jag höra en del av hennes egentligen riktigt bra föreläsning.

Hur vi redan på BB påtrycks av en slags diskrimenering är sjukt. Lika sjukt som att man från dagis till högstadiet får höra att när en pojke slår en, kanske upprepade gånger, så "gillar han ju dig, du vet.. 'kärlek börjar alltid med bråk', hååhåhå."

Ja, visst kan det vara så att pojken gillar flickan men samtidigt är det som att uppmana till att våld är okej.

Det är på något sätt så uppenbart! Man får lära sig att slag är ett tecken på kärlek, han slår dig - han gillar dig. Så då skulle man vara glad om man blev slagen av en pojke, nästan skatta sig lycklig.

Inte konstigt att misshandel existerar och att kvinnorna ändå stannar kvar hos dessa grymma män, "de älskar ju varandra" och "han vill ju bara väl". Right.



Tack Guddan. Du gav mig en riktig funderare.
Tack för insikt, förståelse och två nivåer upp på BobbyCarrot.

/frjohansson.

Arton-parton-laxsås



Sara Nässén, Östersund stod det i tidningarna idag under rubriken "18 år idag". Självklart befann sig de resterande i T5W-gänget på plats med massa kakor och en kladdkaka som vi pyntade med 13 ljus och lite röd gelé. Bra start på vecka numero siete!

EHT, eller elevhälsoteamet som de kallar sig, kom på återbesök i vår klass idag. Vi delade upp oss, tjejer för sig och killar för sig. Det var länge sedan jag kände i så hög grad att jag är tjej.

Ja, alltså jag vet ju att jag är tjej med tanke på kroppsliga delar och att veckans höjdpunkt är "Top Model". Men när vi delade upp klassen sådär så var jag verkligen en tjej. 

Efter besöket hade vi engelska och aldrig har jag eller någon annan skådat SPSPIT07 så lugn, så harmonisk, så f-a-n-tastisk. Jag såg runt, gapade och chockerades. Det var lika chockerande som att Karin idag bar blåa bågar till sin totalt gröna outfit.

Vecka 7, jag är redo.
/frjoh.

Fördelar VS Nackdelar

Jag är bra nog grym. Jag är så påhittig ibland. Smart, det är jag också. Ofta väldigt snäll. Ganska duktig på spexning. Jättebra humor, ni med kiss och bajshumor har också bra humor - grattis! 
Håller tummarna nu på att det kommer att uppskattas. MER INFO IMORGON.

Annars sitter jag och funderar på för- och nackdelar med att bo själv. Det finns mycket av båda.

Nackdelar:
- Ingen som städar, diskar, tvättar, lagar mat åt mig
- Ingen som bjuder på frukost på sängen
- Ingen som säger "Nejnej, du har redan ätit 7 kakor! Du får inga mer."
- Ingen som pantar mina burkar och flaskor
- Ingen som köper kläder som jag kan använda
- Ingen som viker toalett papperet fint tills jag kommer dit

Fördelar:
- Jag kan dricka direkt ur juiceförpackningen
- Jag får alla kakor och gobitar för mig själv
- Jag kan gå runt naken i nästan hela lägenheten
- Jag kan leka "Top Model"
- Jag kan ligga över hela soffan
- Jag kan rapa och fisa utan några synpunkter (om de inte kommer från mig själv dvs.)

Vinnaren är..... FÖRDELARNA! Stora gratulationer. Jag stannar här.

/frjoh.

25 ton snö

Det är ungefär vad jag har skyfflat bort idag från vår gårdsplan med mina starka spagettiarmar. Känslan går knappt att beskriva, känslan av att få frisk luft, uträtta något och att hjälpa till. Som de skulle sagt på "Masjävlar": O-oh-troOoligkt.

-17,8 minus resulterade även i en mängd kläder, mammas täckbyxor, pappas stövlar i storlek 45 (minst), mammas tjocksockar, pappas två fleecetröjor, min halsduk och någons gamla vantar från 80-talet samt ett pannband. Sedan satte "dagen-efter"-uttrycket sannerligen pricken över dagens glamorösa i.

Som den erfarna skottaren som man är så tänkte jag ge lite tips på den bästa skottningen. Alltså skottning á la Natta.



Samla upp snö i din.. snöuppsamlare, jag antar att du har en mindre än mig som är lättare att dra men det går väl lika bra.



Dra snöuppsamlaren mot en ganska så kompakt snökant och sätt knäna på baksidan av den. Böj på dig, ERGONOMISKT!



Ta sats och gör ett litet, vad jag kallar, "torr-juck" och voilá! Snön är ut vägen.. eller från vägen..

Ni kan tacka mig genom att skriva ett tackkommentar men endast EN per person samt hushåll.

/ frjoh.

Koffein för den som vill vara pigg och fin

Igår startade jag dagen med en kopp kaffe, allt för koffeinet.
Idag startade jag dagen med en kopp kaffe samt nyheterna på 4an. Aldrig förr har det varit så öppenbart att jag faktiskt har fått lite gener från min kära far. Nu fattas bara lusläsningen av dagens tidning som ligger som limmad i knät. Jag får nöja mig med att läsa reklambladen så länge.

ME LÖVE MAH PAPA.
Och mina gener från honom. Oftast.

/frjoh.


All I want for Christmas is

Russin. Russin är det bästa jag vet i matväg. Jag äter minst ett paket om dagen, ett sånt där litet ett. Tar jag ett russin så är det kört, jag är körd, min mage är körd, för jag slutar inte förrän paketet är innehållslöst. Då försöker jag istället intala mig själv att det är inte värt alla toalettbesök för att få äta ett paket till. 

Förresten, glöm inte att spana in faktasidan om mig! Tryck på bilden, pour moi, och du har ett dugligt tidsfördriv på cirkus 4,3 sekunder. BRA VA?

Sov sött, släpp en prutt!
/ frjoh.

Bajs för ögonen

Jag håller på att mixtra, dona och spåna på bloggens design. Det är mycket svårare än vad man tror, man ska inte bara bestämma sig för hur man vill att den ska se ut.. nanana, man ska även försöka klura på dessa kodmallar och dylikt som ser ut ungefär såhär:

23i_><<bakroocjc><_-(/%=??&¤#=&%¤#non475!¤%&(=Ö:½!"#¤%&=)IL_:;MNBbvfg)(/&%¤RTyuio>><<<<><JHGFr5678P?=#¤%&/?L:;MNBF#"ERTYUIOPfrtyl,!"#987%&)(/&%¤%

Hoppas att ni har förståelse för att bloggen kommer att se ut som en fet och mojsig bajskorv en tid framöver.

/frjoh.


RSS 2.0