Upptrappning inför omgång numero duex

PARTY LIKE A ROCKSTAAAAAAR.

Tove kommer snart med nudlarna och thaisåsen, jag börjar steka wokgrönsakerna och sedan är vi på gång, vi är laddade, vi är tända. Inga förväntingar på kvällen, det enda jag förväntar mig är dubblacheese på Donken framåt natten.

Plus yttligare en bra tjej - vår Veronica Maggio. Hon är en vinnare, precis som jag.


HEHE.

Dags att yra och jag tänker inte torka någon spya.

Jag är på gång, jag är laddad, jag är tänd

Hemifrån så har man fått klagomål för att jag skriver som en pessimist. "Har du glömt att det är sommarlov? Att du inte har några prov eller läxor eller muntliga redovisningar? Lägg upp böckerna och tänk 'de här slipper jag nu'!"

Det slog mig som dagens värmevåg att det är helt och hållet rätt! Jag har glömt och kanske tack vare mitt lilla nederlag i bloggkriget så har jag blivit en negativare bloggare.

FY SKÄMS! UFFA. *SpoTtaRtrEGånGErÖveRAxEln*


Jag är på gång nu. Jag känner det på mig. Kenneth, ät mina bubblor.. för jag simmar snart ifrån dig.

Yrar omgång numero uno


    A  N  N  A  T  E  R  N  H  E  I  M   S  H  O  R  E  L  I  N  E

Favorit i repris

Gå på yran för 1040 spänn.

"NÄÄÄÄEEEEEEEEEEEEEEEEE..... NÄHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE."

Jo, kom igen! För 1040 spänn..

"NÄÄÄÄÄÄHEEEEEEEEEEEEEÄÄÄÄÄ.... NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄHEEEEEEEEE"



Men jag ska gå, för 1040 spänn.

Att missplacera sig själv

Idag har jag gett mig själv en ny titel - "Väderpessimisten". Klockan hade slagit tolv och jag, mina jeans och min jacka gick ut. Möttes direkt av en slags värme, vilket numer känns relativt okänt. Väl inne på gågatan så möttes jag av shorts, linnen och solglasögon.

WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT.

I skrivandets stund så har jag anlät hem för att byta om och sitter och luftar mig själv i underkläder och tofflor. Aldrig har jag känt mig så missplacerad här i stan någon gång. Jag var "den där med jacka".


Eller bara väderpessimisten.


Lite mer för mycket av det goda

Jag kan såhär på morgonkvisten påpeka annat också. JAG ÄR SJUKT OPEPP PÅ KVÄLLEN, MORGONDAGEN OCH DAGEN EFTER DET. Hur kommer det sig? Vad hände? Var de där två dagarna tidigare två dagar för mycket?

Antagligen.

Lite halvt awkward sådär så har jag ingen aning om vart jag ska vara ikväll heller. JAG ÄR EGENTLIGEN INGEN PLANERARE, OKEJ. Det är för många av mina vänner som inte ska dit idag eller iöverhuvudtaget. Därav kommer bristen på alternativ.

Jag är inte bara väldigt ensam, okej...


.. isåfall så säger vi att jag är en ensamvarg.

För mycket av det goda

 

Såhär på morgonkvisten så kan jag lätt påpeka att det var lite för många bilder på den här miffomixade typen. Vänta. Var det hon som stod på scenen eller bordet och dansade alldeles själv? Nej. Inte den här gången.

NÄRÅ.

Löveilylöve ya.
 

Är det efterfest på min balkong?

  

   

Om inte annat så är den jäkligt festlig nu. Tillochmed Uggla skulle kunna tänka sig hänga här en fredagkväll. Det tackar vi hemmafixarna Bodil och Dennis för!

All my l-l-l-lövelylöve.



(Den gröna stolen sprack igår. Fetto-Fisak.)

Hallå partypeoples!

Med handen på hjärtat så tvekar jag på om jag ska köpa tredagarsbiljett till yran. Självklart så ska jag köpa tredagars till yran men när det största som drar är att träffa folk och folket inte ska köpa tredagars så blir man helt klart osäker.

Det är inte jag som ska tveka på biljetten, jag ska tveka och fundera över vilka vänner jag har. TorRRIiSAaaaaaRrr.

Ingen vill veta vad jag ska göra ikväll eller vart jag ska befinna mig. Därför.....


....

tyssst..

Onsdag förmiddag ungefär



I ena handen har jag filskålen
. I andra handen har jag vattenflaskan. Jag är inte bakis utan är bara väldigt, väldigt törstig och blev sedan väldigt, väldigt illamående av filen.

......


Fick nyss ett samtal av Olivia. Det innebär att jag måste krypa ut ur mitt lilla skal, klä på mig något vettigare, slänga till håret, ta med paraplyet och pengapungen för att göra en tripp på stan.



SES MES.

Det var tisdagkväll


Walking in Memphis

Ännu en kväll spenderas på balkongen, denna gång endast med min Emmi. LIKA GLAD ÄR JAG FÖR DET.

Kenneth har väl vunnit i besökare idag också. Antagligen. Varför vet jag inte för jag skiter fullständigt i vem som vann på pingis.

Att jag skriver att jag har legat i soffan hela dagen anser jag vara snäppet vassare information.A


Hej hå så kan det gå när Emmi hälsar påååå.

En annan del av Östersund

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH. Kanske världens lökigaste dag hittills. Vaknade vid halv två, tog täcket och la mig i soffan. Gått på toa en gång och gått till köket för frukost en gång. Fortfarande ligger jag i soffan med täcket.

Frukost åt jag för en timme sedan. Undrar om det är dags för resterna från gårdagens pizza snart?


Hahahahahahahahahaaa

Jag känner mig så lost. Lite drogad också.

Den var 23.42


Kom hem snart, okej?



Nyhemkommen från tågstationen, det var värt varenda timme vaken för att få säga hejdå på riktigt. Få en sista Mia-dos. Jag är helt hundra på att den kommer att ta slut inom kort. Hoppas jag överlever.

Känns som om det är dags att sova nu. Vi ses snart igen.


Midnattsångest

Åk inte. Åk. Eller nej. Stanna med mig. Fika med mig. Sov hos mig. Nej. Träffa nya människor. Lär dig nya saker. Få en ny livssyn. Hata inte mig när du kommer hem. När jag säger att vattnet smakar konstigt. Eller när jag inte orkar gå till stan.

Stanna. Åk. Ta flyget dit. Ta bilen hit.

Okej. Åk. Men kom hem jävligt fort. Hel.

Vill bara vinna

Det är ju egentligen meningen att jag ska skriva något asbra här nu. Något som är skitkul. Sådär så att ni får känslan av att ni vill ha mer.. mer av Natta.. och fortsätta läsa. Hjälpa mig att segra över Kenneth och hans BB.

Kenneth leder nog nu i läsare. Det är inte särskilt asbra. Eller skitkul.

MEEEEEEEEEEEEN så länge så lever jag på att jag ser ut som 24-25 och är lite sötare.


Loppet mellan sköldpaddan och haren

Om jag mot förmodan inte skulle knäcka Kenneths BB, bögblogg, så ska jag åtminstone hålla mig i bättre form än han.

Tss. Piece a cake, everything on him can shake.


Tillägnat inlägg

Jävla Kenneth som får mer läsare på 12 timmar än vad jag har fått sammanlagt under hela min bloggartid. Ungefär.

Bög är han också. Kanske därför.

HOPPAS DU LÄSER DET HÄRRRRR.





 bögbögbögbögbögilibög

T5W



Årskurs 1 samt årskurs 2. Jag längtar tills årskurs 3.

Med er alltså.

Räkna filosoferingsorden

Jag älskar att bara sitta och filosofera. Jag har mina filosoferingsställen, sådana ställen som jag filosoferar som bäst på. Ett är på bussen, ett annat är på balkongen och yttligare ett är på toa.

Sedan filosoferar jag om olika saker på de här olika ställena.

På bussen filosoferar jag mer om saker som hänt, går igenom detaljer såsom ord och handlingar.

På balkongen är där filosoferingen kryper djupare, då filosoferar jag kring mig själv. Ja, mig själv.

På toaletten, där man sammanlagt tillbringar extremt många timmar under sitt liv filosoferar jag om vad jag ska ta mig till härnäst - ta ett äpple eller skicka det där smset.


Dåtid, nutid och framtid.

AWSUME.


Vilken dag?

Känslan av att vara bakis fast man inte förtärt några som helst mängder alkohol. Den är skön du. Till mitt försvar så kom jag hem och la mig i sängen klockan 7. Jag är inte ledsen! Jag var bara extremt trött när klockan ringde elva.  

Bussen går 17.50. Måste hem och vara hundvakt medans päronen roar sig på stråket och erövrar lägenheten. HA-HA, DET REGNARRRR! Igen och igen och igen. Jag är inte ledsen!

Nu kommer mam. Ses.

Potteripottan

Jag måste börja åla mig till toaletten, göra mig i ordning, för om en och en halv timme så ska jag möta upp Tove för att handla gotta och beställa biobiljetter. Vi ska nämligen se Potteripottan, Harry Potterrrrrrrr.

Går det att se sjätte filmen om man inte sett femte? Går det att hänga med om man inte sett de resterande filmerna i kronologisk ordning?

Äsch. Tre timmar i en biosalong med något nyttig gotta och trevligt sällskap kan ju inte bli annat än schööönt. Med lååånga ö:n.

Time to crawl.


Yesterday yesteryou yesterme





Bättre.


Dagen efter

Hahahahahahahahah, ååååååååååh.

Älskar att läsa sådant dagen efter. Sms är också kul. Konversationer på facebook med.

Det är fortfarande värt det dagen efter.


 


Gästinlägg-Emmi

Nu sitter jag, Emmi, här och skriver på Nathalies blogg, eftersom min egen blogg alltid failar. Vi sitter i alla fall på balkongen och myser, dock så saknar vi mia som nyss lämnade oss för det omtalade krogstråket. Vi är i alla fall inte alls bittra för att vi inte får gå på krogen... vi har ju trots allt varandra, här på ballen på storgatan´59. Sara och Olivia hänger söderut eller nåt, men vi trivs här på balkongen, bara jag och natta. Nu ska jag sluta mitt tråkiga inlägg, som jag tillägnar min favvonatta, fastän natta är ett ovärdigt tönksmeknamn. Men hur som helst, hörs! Pusselipuss

Liten roadtrip med fika


 

Ungefär såhär ser det ut i nuläget

Tänkte bara påminna er om att det är 5 månader kvar till julafton, okej? Så det är inte så dumt att börja fundera på vad som ska köpas till vilka, okej?

Själv börjar jag om ungefär 4 månader och 22 dagar. Inte okej.

Kvällen är iallafall lite lagomt spikad. Det blir avskedsfest på tre pers, det blir vinpimpling, det blir regn och det blir alltför många som ska på stråket. Jag är inte bitter. Jag är ju där om ett år jag med.

För att förbereda mig så tänker jag lägga mitt tunga huvud på soffkudden ett tag och försöka bli något tillfredsställd av The City.


Ses.

Ronny och Ragge

 

Barnidolerna. Mina idoler när jag var barn alltså. Äntligen är the moment här, vi ska åka bil bil bil bil med Mia. Håll i hatten, gärna i ratten! Här kommer vi, jippiiii!

För dåligt. Jag är för exalterad.


Önskade att jag hade Ronny och Raggeskrivan nu.

Big NO NO

Don't drink and drive - ät inte gammal grädde.

Man ska inte göra det bara.

Stundens utstyrsel




Hey, hey, hey. What's in your head,
In your head,
Zombie, zombie, zombie?
Hey, hey, hey, hey, oh, dou, dou, dou, dou, dou...



En hand på det otyglade bröstet. En annan på det otyglade håret. Voilà! Vi har en modepose.

Pappas gamla morgonrock från.. Hemtex! Plus tofflor från..

....

Lappen har slitits bort men jag tror att det är äkta lammull. Eller? VA? Äkta lammull på tofflor? Feel free till att dumförklara mig. Jag vet inte. De är sköna. De är huvudsaken.

NEEeeHÄäääEEeee



Tack Fisak och Putteprutt för att ni introducerade mig till denna också.

Resultat

Det gick någorlunda bra. Kunde inte använda det som vapen eller till min fördel. Chocken kom nu efteråt, när jag skulle köra hem. JÄVLA GAMMELGRÄDDE. Jag smakade ju först, tänkte att några dagar gjorde inget på et'. *SMAAAAAACK* i fejset fick jag.

Det blev slutligen 2 timmar med bara, bara, bara fotbollsspel.

Duscha, grubbla, äta, grubbla, kolla på tv, grubbla, sova, drömma om grubbel.

Ojojoooj

Nu är det bråttom, bråttom! Ska vara nere på plan om 20 minuter och jag måste gå på dasset först. Jag åt nyss jordgubbar med några dagar gammal grädde. Det smakade ljuvligt men jag sätter 100 spänn på att magen kommer att klaga och protestera under hela träningen. Nej. 1000 SPÄNN!

Jag ska försöka nyttja det till min fördel. Hehhehe..

 
 
Tur att man är som en jäkla superhero eller brandman när man byter om, går på 1,12 minuter.

Ni vet hon, den där












Trevligt sällskap erhölls igår. My fashionista.
Vi fikade, vi spelade gitarr, vi kollade på tv, kollade in youtube, face och allt annat tjejigt man kan göra en tisdagskväll.

Idag åker jag iallafall hem en sväng för att åka på träning. Åker tillbaka imorgon igen. He.

RATTLAPPEEEEEEEEN!


Grattis, grattis, mera grattis och lite till.
Du klara't och jag visste det all along för du har en tendens till att vara jävligt bra. Jävligt bra. Hoppas att du kör lika bra för jag väntar mig en tur, helst imorgon.

Grattis igen till rattlappen och grattis till din nya titel McDriver. Eller bara Dusomkörhemmignärjagärförfullochduförnykter. Jag har inte bestämt mig än. Någon fräsigt blir det iallafall.



Grattis.


Åh, Emmi, åh, Emmi

Åh, åh, åh, jag är så på, på fikaaa med Emmi.
Åh, åh, åh, det pirrarrr i min kropp men inte för Emmi.
Åh, åh, åh, vad jag gillar att vara i stan lite för Emmi.
Åh, åh, åh, nu är det framdukat fika av Emmi.

Jag säger bara åh.

Ska snart sluta tjata


Jajust. Kurt hade läst min blogg igår och kikade förbi en sväng idag när jag nu är i stan. Himla go kille det där, omtänksam om inte annat! Han tänkte att han skulle hjälpa mig med låten, lära mig spela den.

Han ville prova min gitarr också men då sa jag "NONOO KHURTT", för jag kan inte prata hans språk, "Ju plai ån yår åwn okäj? Dis iss majn. Do nat tink jo ar so damn gudd!"

Fast han är ju damn gudd.

Jag vaknade på rätt sida, lite tidigt bara

Jag måste seriöst beställa mig min regnjacka. Köpa matchande stövlar. Gärna magiska stövlar.

På facebook är det kanske hur många som helst som har påpekat att det regnar väldigt mycket, att det aldrig tar slut. NEEHEEEEEE?! Det var något jag var helt inkompetent för att kunna konstatera själv. Tack alla 147 stycken som upplyste mig.

Men det tar aldrig slut..? Någon undrade om Gud inte får vätskebrist där uppe snart.. HAHAHhhaHAHHAhahahha. Alltså.. om man är Gud och har skapat jorden så kan man väl skapa lite mer vatten. 

Då ska jag önska att Svampbob och alla hans svampsläktingar kommer hit istället. Suger upp allt. Även all skitsnack. 


Nej. För mycket inkompententa.

Låt dem betala mer skatt.

Två timmar tillbaks

 

De senaste två timmarna har jag försökt fått kläm på Kurts finfina låt som jag lade upp tidigare. Ojojoj. Hoho-jaja. Camen har gått på högvarv, antagligen tagit ett steg närmare camhimlen. Det gäller ju att passa på när man är ensam hemma sedan gör man ett tappert försök att styla..

IT'S NEEVAAH ISSYYYYYYY THIS WHAAAAAY, OOHHH NO NOO! *wailarlitesnyggtpåslutet*

De senaste 24 timmarna har man gått, legat, suttit och gjort den här "åh, är jag svart under ögonen nu, måste draaaaa bort det" eller "tlött, måste dja lite undel såhäj" 

Borde göra det oftare. Snacka om att rikta min utstrålning! Ska kolla på nästa snygga kille jag ser, dra sådär och hoppas på ett nummer.. eller en förlovningsring.

*ThiHihi*

Dagens outfittis

 
 
Linne från H&M, topp under från Lindex, shorts från träningslådan, jacka från mam's gamla tider som brandkvinna, face från helgens rabalder, hund från puppan av en annan hund.


Första outfitinlägget - check!

Instead of dragging the both of us down


Today is gonna be the day

Hoho, det snurrade till värre än Balder när jag klev upp. Jag har förvisso aldrig åkt Balder men jag har hört att det finns en sådan på Liseberg, ganska ny, tror jag.

Kanske är det brist på sömn och brist på föda som ställer till dessa karuselliknande virrningar.

Blev nämligen en riktig långhelg i Kluk. Studsade iväg med bettan igår för att bada, självklart även allmänt umgås, med Fisak och Putteprutt. Råkade somna innan fyra så det blev inget bad, dumt av mig.

Klockan är tre och det känns som den är åtta. Vill sova sova sova i min säng.


Sammanfattning av dag 1 och 2

För att sammanfatta helgen.. eller.. det går inte riktigt att sammanfatta. Det känns som om jag idag, dagen efter dagarna, är helt tom på ord och på tankar, på vettiga åsikter och problemlösningar. Men helgen har i alla fall bjudit på en hel del, för vissa kanske för mycket och andra kanske för lite.

Skrattat det har jag gjort. Efter helgen så har många olösta mysterium gnagat sig in på hjärnbarken, som all jord som vi i lördags fann på toalettgolvet, handfatet och i toaletten samt alla sagda ord och handlingar.

Jag kan efter helgen konstatera att jag är lagomt slut. Spenderat hela dagen, verkligen hela dagen, i sängen. Bara raktigenom superseg. Det kom däremot med djupa diskussioner som jag hoppas kan komma till hjälp.




Vi lämnar det så sålänge. Tack och bock.

Kluksfestivalen dag 2



Kluksfestivalen kväll 1



Hur man spenderar 525,50 kr på 40 min

Det är ganska enkelt faktiskt. Ta en tidspessimist, placera henne nära stan, sätt en pengapung i handen och låt startskottet gå av.

40 minuter senare.

Då har hon lyckats ta sig igenom hela stan, lyckats få ihop fyra påsar med 6 olika saker. Allt från kläder till smycken.

Bra jobbat fröken! Johansson har gjort det igen. WOHOW!



Lägg på 24,50 spänn till. Blev yttligare ett smycke när jag nyss skulle träffa upp en vän på 10 minuter.

..........

Jag som skulle kunna den här ikväll

Refr:Å ma fer heim te Kluk
då ske ma bråån, då ske ma suup
braal mä morsan, si på stårsan
når ma fer heim te Kluk.
1.Når a mor mi såg en far men
kom hu kutenes så gettran hong å slong.
Å en far men datt ur mejsa
når a mor kom kutenes bakett.
Refr:Å ma fer...
2.Å en far men tog å staup han
vårte fejen når a mor hu staup hu å.
Så gatt dom giift se, huskut trist de!
Om e fauk så kom en pöjk, å de va je!
Refr:Å ma fer...
3.Når je va ong sa a mor att je gatt ler meg nå
å int kuut runt å hitt på strunt å vara gäralaus,
så je gatt ler meg reken, gatt ler meg prata fint.
Å rektorn sa, han sa, je va, je va, så huskut flink.
Refr:Å ma fer...
1.Så je kom hittan, fast de va branog
agasamt når je såg Sundsvallan hen å!
Ifrå Svartvik å Wifsta-Östrand
kom en huskut stygg en stank ta sulfit.
Refr:Å ma fer...


Alla som inte fattar mer än 10 % räcker upp en hand! Jag räcker upp två.

När ma fer heim te Kluk

Några timmar har gått och jag känner mig fortfarande oredo. Eller jag är snarare oredo. Jag vet inte av vem jag har fått mina sega gener ifrån. Antagligen.. någon mix. Det blir ungefär som - gånger - blir +. Oseg + oseg blir seg.

Åh. Minns ni mina solglasögon som jag fyndade för 10 spänn häromdagen? När jag tänker på dem så pirrar det lite i kroppen, mina gubbsolglasögon. Som är sne.

Åh. En sak till! Ikväll blir det munspel. Färre ord, mer munspel.

Kul kul kul kul kul kul kul kul kul kluk.

Brittan I heart you

ÅH! HI-HI-HA-HA-HA-HA-HO! LOVE ME, HATE ME! IF YOU SEEK AMY, OW OW!


MTV breakfastclub top 10 i bakgrunden

Ställde klockan på halv tio idag, varför kan man tänka, jo, för att jag har extremt mycket att göra idag innan jag tar halv fem bussen hem med Tove. Okej, egentligen inte mycket men många beslut kommer att komma i min väg och ni som känner mig vet att jag har en tendes till att få beslutsångest. För ofta.

Den största "have-to-do" idag är att välja vilka kläder jag ska ha ikväll och imorgon. Det är svårare än det låter för vädret ligger mellan varmt och kallt, det är sant! Det är inte jättevarmt och inte jättekallt. WHAT TO WEAR?

Sedan är jag en tjej också. Så att ni har det i åtanke. En tjej som gillar kläder.


ÅH, BOOM BOOM POW! BOOM BOOM POW! PEPP PEPP OHYES!


Alla består av minst 11,3 % skryt

Det här med att uppdatera ofta har lite utav slinkt ur mina oskyldiga händer. Jag har ganska fina händer faktiskt. Om någon skulle fråga mig om vad jag är nöjd med på min kropp så skulle jag säga mina händer. Små, söta, proportionella.

Funktionsdugliga. Kan både räcka fuck-you, göra rock n' roll, v for victory, tumme upp eller ner, peka på vad som helst och vänsterhanden är helt perfekt för att prydas med en förlovningsring. En dag.

Men i alla faaaaaall. Även om jag har helt makalösa händer, otroligt funktionella, så har uppdateringen glidit ur mitt grepp.

.....

Greppet är däremot hel kasst, men det är en annan sak. Skönhet före styrka. Fina händer före bra grepp. Det är ungefär som kvalitet före kvantitet.


Ni vet.


Sug på den!

Jag ska få lira boll. På Offerdalshägna. Igen. Efter alla år. Åh åh åh, jag är så på.

Även att min mamma nu sjunger rimknullsånger om andra män. Eller till och med gubbar. Om pappa bara visste.


CRazYYMuM


This is why

 


This is why, this is why I'm a happy pony,
happy pony yeah yeah this is why



 

Inte trodde väl jag att man kunde shoppa
och fynda i Offerdal. Nej, nej. Men tydligen så går det och tydligen så går det jävligt bra också.

Köpte en slags färgglad plastficka också eller plastkuvertväska eller jag vet inte. Men allt som allt så blev det 100 spänn. 100 SPÄNN?!

Shopparsjälen känner sig rik.

HAPPY PONY


Kristina från Duvemåla och Las Divas














Nu vet ni, okej?

Jag, som alla andra, gör dagligen fel. Ett fel, två fel, tre fel, flera fel. Fel, fel, fel. Jag, som alla andra, vill inte höra att jag gör fel. Jag vet oftast att jag gör fel. Men det brukar gå bra, man biter ihop, tänker att nästa gång gör jag rätt. Fram till ungefär nu.

Om jag får höra att jag gör något fel så kan jag inte bita ihop eller tänka att nästa gång gör jag rätt, det bubblar inom mig av irritation och jag får utlopp för mina känslor.

Antingen försöker jag förklara mig irriterat, eller så hånler jag bara, eller så går jag med bestämda nazisteg, eller så slinker det bara fram ett "håll tyst bara" eller till och med "håll käften".

Det är inte jag och det känns som om jag går runt och har PMS 24/7. Tyvärr kan jag inte skylla på det längre. Det gick ett tag. Kan man ha PMS 24/7 förresten?

Jag måste googla.


Om inte annat så ska jag bättra mig. Så länge får ni bara använda en fin ton..

Nästa hit på P4-toppen kanske

A                                  E
Jag kom hem full som satan mitt i natten
                            A
Allting snurra runt, runt, runt
                                   E
Med nyllet fullt av skit ifrån rabatten
                         A
Ett leverne som ej var sunt


                 D               A
ref: För vi ska supa, slåss å knulla
     E                    A
Och leva som ett riktigt svin
             D                  A
Då får man ligga på golvet och rulla
E                    A
Tills man fått sin medicin

      A                         E
Det brukar bara vara jag och Christer
                         A
Min vän från anonyma alkolister
                             E
Vi brukar ringa runt på min mobil
                                A
Och svarar nån så skriker vi homofil


                  D              A
ref: För vi ska supa, slåss å knulla
     E                    A
Och leva som ett riktigt svin
             D                  A
Då får man ligga på golvet och rulla
E                    A
Tills man fått sin medicin

    A                               E
Så ser du någon springa ner längs gatan
                           A
Naken, med polisen hack i häl
                                    E
Så skynda dig och göm dig fort som satan
                                A
Eller häktas upp på sannolika skäl



KLUKSFESTIVALEN NÄSTA OR WHAT?

Helt okej kväll helt enkelt

Kom ganska nyligen hem från den där.. grejen i Rönnöforskyrkan. Det var massa, massa, massa sång av bra sångare och sångerskor. Deras uppträdande satte verkligen sina spår.. i form av en liten lätt huvudvärk.
 
Missförstå mig rätt, de var bra men operastuket är inte min grej och speciellt inte det plus låten Fairytale av Ryback.

Summan av kardemumman så var det helt okej.


 Jag var tvungen att slå upp "kardemumma".


CAMARN'

 
                                             Extremt ljust

                           

Jag ser ut som ett spöke
                                                    
Eller ett mÅåNsTErRRrrr

Som sagt

Okej, det blev ingen loppisrunda idag. Vi har istället köpt biljetter till något som tydligen är fullbokat i Rönnöforskyrkan. Det var sång av Las Divas och Kristina från Duvemåla eller något liknande. Jag menar, fullbokat? Då måste det ju vara något som är värt att se och höra.

Om inte annat så blir det en upplevelse.

Nu laddar jag om efter en promenad med hundarna, snörar på skorna och sticker upp-upp och i väääääääg.

Sommar, sommar och sol

Senast igår pratade jag med min kära mam när jag körde bil sista vägen hem från stan att den här sommaren vill jag att den ska bli en sommar att minnas.
 
Ni vet, det som man säger varje sommar och ändå slutar man där i soffan eller vid datan, några få kompishängkvällar men inte den där spontan-sommaren som bara går på räls.

Det är det jag vill. Det här är den sista sommaren som man kan ta det lugnt med rent samvete och icke ångestfyllt.

Därför ska jag och mam eventuellt åka runt på loppisar i Offerdal idag.


P-p-p-po-po-pokerface

Jag blev nyss bjuden på lite poker. Jag tog med mig min dealer och tränade lite på min all-in innan jag gick. Nej. Faktiskt så har jag aldrig riktigt spelat poker, på riktigt riktigt, med pengar och svettattacker.

Jag har sett på tv och jag har sett mina vänner spela, åtminstone hört att de spelar. Ofta.

Jag tackade inte nej, eftersom det stod ganska klart - hon kan ändå inte spela. Men jag anmälde mig på nybörjarkväll, om det skulle komma en sådan framöver.

Det skulle vara en skön merit att kunna spela poker.  Dessutom - ingen har ett pokerface som jag.


Inte med en nypa salt

Jag hjälpte mam med loppisen och butiken idag. 95 spänn skrapade man ihop. Det ska jag växla till 10:or och lägga i en burk.


HeJDåÅEÅÅååååå

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHH

SÅ LESS PÅ ATT BLOGGA NU. INGEN MOTIVATION.



Åh.

Räkna inte med mig imorgon.

Out.

Mysstund har guld i mund


Det var nog inte bara jag som märkte att det började spöregna sent igår kväll, igår natt. Men det var antagligen bara jag som tog stickningen, två ljus och satte mig ute på balkongen.

Det var mörkt i nästan alla fönster. Jag kände mig ensam. Jag var ensam. Men åh, vad mysigt det var!

Jag gillar regn helt enkelt.

Robert Buckley mina vänner

Åh, Robert. Eller ska jag säga Kirby? Ja, Kirby. Åh, Kirby. Du har allt en kvinna kan önska sig, ett sug i blicken, en vältränad kropp och ett f-a-n-tastisk kroppsspråk.


Tillsammans ska vi alltid vara. I mina drömmar.

Påtala om sug i blicken....

hehehhe


Fil och frukt är som mina familjemedlemmar

Det började sakta krypa i mig när jag insåg att jag glömt att handla mat idag. Jag har mat, iste och hårdbröd. Inte okej. Men inte min fil och frukt. Plötsligt såg jag bara matreklamer, det vattnades och paniken kröp sig på.

Snabb som en påfågel skickade jag ett sms till Sofie och hörde om någon affär var öppen. Yes indeed. Snabbare än en påfågel sprang jag iväg och köpte min fil och min frukt. Åh. Halleluja.

Sedan insåg jag vid kassan att jag har glömt hur man handlar. Kan man det? Först visste jag inte hur jag skulle betala, sedan glömde jag en påse och allt kändes bara obekvämt.

Jag har nu konstaterat att efter ungefär en månad hemma så glömmer man lite hur man sköter sig själv. Tur att jag fortfarande kan torka mig själv i alla fall. 

Gårdagen i bilder


Vi ritade lite igår, jag och Klara. 1:an det är mamma, 2:an är pappa och 3:an är jag. Av bilden att läsa så ser man var Klara har fått sitt krulliga hår ifrån. Självklart pappa. 



När trollmor har lagt sina elva små troll
och bundit dom fast i svansen,
då sjunger hon sakta för elva små trollen
de vackraste ord hon känner:
Ho aj aj aj aj buff, 
ho aj aj aj aj buff, 
ho aj aj aj aj buff buff!
Ho aj aj aj aj buff.
  



Jag kanske får sjunga den nästa gång. Eller Ola's Nathalie.

Barnvakt i Lit

Äntligen! Äntligen har lilla hjärtebarnet somnat för natten. Håller tummarna för att det ska hålla natten ut. Inte trodde väl jag heller att jag kunde hantera barn så bra. Hon har inte gråtit en enda gång över att hon saknat mamsen och pappsen sin. En barnvakts dröm.

Jag tänkte fira det med lite vindruvor och kanske en macka. Möms. *DrARLyCkliGtöVeRMAgeN*


Träningslogg

 

Jag har tränat
 tjaa-lalalalalaaaa.

Jag har tränat
TJAAA-LALALALALAAA.



Det är just precis därför mitt fejs är samma färg som sporttoppen. Tänk alla dem som sagt att jag har en tendes till att kunna matcha precis allt. Word.

HAHAHHAHAHAHAAHA

Det var inte meningen att jag skulle painta en bajskorv på min arm heller, det skulle bli en jättesnygg muskel. Faktiskt.

Färdigtjatat nu faktiskt

Vad skönt. Tråkigt men extremt skönt. Nu behöver jag inte oroa mig längre, vad tänkte jag med? Ge ut min låttext bara sådär, lägga mig naken på gatan. Blottad inför alla.

Nej, det var nog en engångsgrej. Ren impuls.

Annars trodde jag nog aldrig att jag skulle släppa ens en tår för att vår Michael Jackson är död. Han var faktiskt inte en särskilt nära vän till mig. Men igår gjorde jag det oväntade jag släppte både en och två tårar. Tre. Fyra. Fem. Sex. Sju.

Jag kollade inte på filmen som jag skulle se, eller serien, eller den andra serien. Jag spenderade min kväll och natt med att kolla på Michaels minnesstund och en av Michaels alla konserter.

Han var verkligen kung av pop.


WORK WITH ME PEOPLES

Hoppas att ni sitter ner, på en bekväm stol och att golvet är något nära. Det har hänt en grej. Kanske inte en sådan ovanlig grej eller särskilt stor grej, men det kan bli en ovanlig och stor grej.

Wait for it.......

...
.......


Jag har skrivit en låt.

Alldeles själv och ja, fall till golvet av ren chock, av gråt eller bara av skratt. Välj själv. Eller sitt kvar helt enkelt och vänta tills jag är klar med vad jag tänkte säga.

Om jag hade varit artist så hade det kanske kallats för publikfrieri. Men jag är inte artist. Vanlig tjej som vill göra en vanlig grej.


Jag skulle vilja kalla det att ge och ta. Livets motto. Eller förhållandenas motto. Eller vafan. Jag vill ha kommentarer och ni får min låttext möjligtvis ett gott skratt.


KOM IGEN NUUU-NUNUNUU.


Bättre låt, bättre kille, bättre tjej



Varför fick jag rysningar från fotknölarna när jag hörde den här? VAVAVAAAAA.

Hello Mr Ponytale


Kolla vad jag har utanför mitt fönster -
Mr Ponytale. Han är grannbondens lilla dräng och idag har en av hans många sysslor varit att köra lite trimmer runt kohagen.

Mmmmmm... det kittlar gott i maggropen när man ser hans långa ponytale svingas i sommarvinden.

Jag kan onekligen påpeka att det har sina fördelar att bo lite längre ut från det centrala.

Oh my

AMEN SHEEEEEEEEEEEET.

Glömde nästan lyssna på Hassle och Malins låt idag.


AIF AIF AI-EEEEEEEF

Vilket härligt gäng alltså, det går inte att ta miste på. Alsens brudar, sugarmamas. Alsens brudar, höstsäsongens lite utav wildcard. Chockerar publiken, motståndarlaget, tar poäng, så underskattade sen vårsäsongen.

Alsens brudar, tackar och bugar. Tack och bock, vi tar er med chock. Tack och nig, nu jävlar är det krig.

.........

Vissa har tvångstankar om att det måste rycka i handtaget 36 gånger eller släcka och tända lampan 86 gånger eller inte kan beställa något från menyn som kan kopplas med sifforna 2 eller fyra. Inte fyrarätters på kina, no-no.

Själv måste jag rimma minst två gånger till om jag rimmat en gång.
 

Jag är okej. Ändå.



 


Sa jag att jag saknar Greklandet?


Träningslogg, yeyeye

Ganska lame. Jag vet.

Men jag har i alla fall nyligen kommit hem från yttligare en löprunda, ett varv runt spåret och sedan halvvägs hem.
Varför kan jag ändå inte vara nöjd? Jag är en sådan som sällan kommer ut och när jag väl rör på mig så vill jag springa till stan fram och tillbaka. Då är jag nöjd.. och antagligen halvdöd.


Nu är det så att jag vill ha min amerikanska movie, vilket innebär att mitt lag som ligger i botten ska ta höstsäsongen toppen. Ni vet. American movies. Bara man vill, kämpar och tränar så går det.

Speciellt nu när vi ska ha krismöte om 1½ timme. Tydligen så har vi inga tränare längre. 

Hahahahahaha, komiken är slående.


Hola, salut, hello, hej

Tjenamors alla fina och ofina läsare. Hejhopp du väntade och sköna regn. Men välkommen åter du genomruttna tant röd.

Det är många att hälsa på en dag som denna. Både mycket välkomna, ni och egentligen mycket ovälkomna, TR. Kanske ska man uppskatta att "cykeln" funkar som den ska. Eller.... något...

Vill ni veta vad jag ska göra idag dåååå? Absolut ingenting. Roligt. I alla fall. Jag ska tjäna lite enkla och snabba kronor på att hjälpa mam med småsaker, typ övningsköra och sätta upp affischer samtidigt. Piece a cake.


Hahahhahahahaaahaha

Vill bara påpeka vid närmare läsning att min tant Röd är inte genomrutten.   


Det som absolut inte får hända

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH.

Vi är snart inne på 4:e veckan av sommarlovet, jag har varit ledig en och här sitter jag och är bara rastlös. Allt på O. Oduschad, otränad och har allmänt okul.

Jag är inte ens sugen på kubb. Eller att äta glass. WHAT'S HAPPENINGGGGGGG?

Igår satt jag till och med och skrev en lista på vad jag kunde göra som "Kolla på en ny mobil. Pyssla. Wallander. Köra moppe. " Vadå köra moppe liksom? Jag hade ingen heading point, utan jag skulle bara ta en tur hade jag tänkt..

Tur att Olivia kom och ställde upp för laget.

If I could change your mind




Bloglövers

Till er som läser bloggar.. och är lite mer efter i den tekniska utvecklingen. Ett tips! Bli medlem på bloglovin.com och lägg till dina favoritbloggar, då kan du enkelt logga in med användarnamn och lösen och sedan se de senaste uppdateringarna från de bloggarna.

Busenkelt.

Veckans sista dag minsann



Det är ju helt fantastiskt med de här billiga camarna. Trots kvalitén så lyckades den fånga mitt något feta, obehagligt stripiga hår. Inte ens med lite mixtrade caminställningar så lyckades jag undvika det faktumet. Awsume.

Vaknade halv åtta imorse, sedan har jag sovit i omgångar fram till nu. Försökte nästintill hopplöst ta mig igenom Wallanderfilmen som jag startade sent igår, men nu somnade jag ifrån hela tiden. En gång fick jag pausa så jag kunde blunda ett tag.

Heheheheehe. *CrAZyY*

Söndag. Det innebär cheezeballs och intervaller.


Fin högläsning

 

Här sitter vi och går igenom mina hemuppgifter. Jag har skrattat så att jag får ont i magen. Spökhistorierna är nog bäst, i en utav dem handlade det om ett spöke i Änge som ingen märkte. Alla hade det trevligt dygnet runt. Men en man märkte spår, sedan försvann små barn och det var gamla sopor spridda över hela byn..

Läskiga grejor det där.
 

Inte alla skulle rocka en sådan form



Jag skulle se snygg ut som en flintskallig dvärg
med allför bekvämt höga byxor och "mina baciller"-handen från Scary Movie 2.

Alla skulle kalla mig mutant. Som i X-men. Jag skulle kalla mig sjäv för "Lefalla" eller "Remmunttidgajråf".

  
   Ni som knäcker dem får en hyllning.

"Prognoser & Observation"

Är jag helt sjuk i huvudet om jag inte vill ha finväder idag? Antagligen. Men jag vill bara krypa ned i soffan framför en film, äta cheezedoddles, dricka lättdryck och inte känna att jag måste gå ut och ta vara på solen.

Vi har haft många fina dagar nu. Vi kan väl spara en tills senare? Typ Kluksfestivalen den 17-18 juli.

Enligt smhi.se så ska det vara fint idag, sisådär 20 grader, men regna ungefär hela veckan. Jag skrattar inombords åt mina vänner som ska ner på Hultsfred. Skadeglädjen är nästintill bländande!

Fast jag vet att det kommer att ha kul i alla fall.. och vara ständigt skitiga.


FRÜKÖST.

Jag scannade mig själv

  

Hemuppgifter i mellanstadiet





Måste ha varit extremt nöjd över den här dikten. Wow. Stavade "bitch" rätt till och med.

T5W's reunion




Hela dagen och kvällen igår var rakt igenom kalas. Tjofadderittan-tjohej. Blev bjuden i finvädret på grillat hos Emmi, jättemöms, tillsammans med T5W, obeskrivligt supermöms.

Efter middag och lite back-on-track-snack så spelade vi två omgångar kubb. Inte oväntat nog vann 17-åringarna mot 18-åringarna. Enklare än att skriva ordet vinst.

Sedan rullade kvällen och natten på, jag och Mia höll oss vakna till halv 3. Utan att äta kvällsis, tvätta ansiktet, borsta tänderna eller i överhuvudtaget klä av oss så somnade vi.

Mera mysiga kvällar med T5W, tack. För när det kommer till kritan så är det all about T5W.

Är det fredag idag?

En snabbtitt på handelsbanken, en rutt inklusive fika på stan, drygt 600 kr fattigare men en mer tillfredsställd shopparsjäl.

Avslutligen packar man återigen väskan för att ta bussen hem, igen. För imorgon och på söndag är det hundvakt som gäller och därmed ett tomt stort hus...

.. och jag spånar vidare på det.


Ingen bil men snart buss, ger mig själv en fet pöss. På knäet.

Klara, färdiga, gå


 


Jag är faktiskt riktigt nöjd över min insats igår, även fast den största insatsen var mellan halv sju och halv nio, sedan slocknade hon. Min lilla Klara. Så då spenderade jag resten av kvällen samt natten, fram till halv två, med att sitta på övervåningen och kolla på tv.

Sorroundljudet spelade lite pajas så jag fick läsa skämten och höra skratten. Bara publikskratten. Ni vet, det där som är så olidligt störande när man kollar på vissa tvserier. Men man glömmer det lätt, om man får höra skådespelarna..


Nu. Äta. Sola. Duscha. Stan. Emmi. Möms.

Pripps Blå



Åh, vilken härlig dag.. nananananaaa.. naaananananananaaa.

Solen har stekt och jag med den. Även passat på att göra en salamisallad och hängt en tvätt, hoppas mam blir en happy pony.
 
Grejerna är packade och jag är nästan redo för att inta barnvaktsrollen, inta position, ladda min fantasi och min göllegöllröst.

Efter det intar jag stan, runt kanske 2 inatt. Jag har nästan saknat Östersund.


Is it a bird? Is it a plane?



Sådärja. 


Kanske är det dags att bege sig ut i solen nu
, göra ett tappert försök att bättra på brännan lite. Eller leta efter någon kvinna i nöd. Jag har inte riktigt bestämt mig än. 

Dagen är lång och jag är ledig. Jag kanske hinner båda.



Ledigledigledigledigledigochledig.

Det är helt sant

Jo, Emmi. Om man är ledig så sitter man på facebook klockan 8.20 av ren vilja. Har du inte hängt med senast eller? Man ställer väckarklockan på 8 ungefär så man hinner tömma blåsan och göra två mackor innan också.

Kom igen.


RSS 2.0