Mr Jackpot



Jag tänkte ta tillfället i akt och presentera Mr Jackpot. Han har hittat till mitt vänstra knä och tänkte nog stadga sig där ett tag. Han är inte särskilt stor men ändå ond samtidigt som han är öm. Det varierar. Precis som en kvinnas humör under besöket av tant Röd. 

Henne tänkte jag kanske presentera en annan gång.

På återseende.

Vår svenska sommar, mm

 
B L I X T A R  O C H  D U N D E R



Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var ständigt nervösnödig under åskans gång. Samtidigt är det otroligt fascinerande, så man tog sig en stol och kameran och försökte nästintill meningslöst få en blixt på bild. Av 50 stycken bilder fick jag med 1. Den minsta. 

Man måste ändå vara nöjd. Sarah fick inte någon. En klapp på axeln. Niga och ta emot applåder.


Välkommen, välkommen hit vem du än är



Det slog mig som en käftsmäll från ingenstans. Ni har inte sett mitt hus. Mitt hem. Det är i och för sig inte så mycket att komma med, det är stort men gammalt. Äldre än min gammelfarmor.. och kanske hennes farmor?

Det är iallafall här jag spenderar mina helger och nu mycket av mitt sommarlov. Så att ni vet vart jag är. Adress? Ekeberg 2196. 830 51 Offerdal. Ni kan skriva Nathalie Johansson på kuvertet om ni skickar något slags kärleksbrev.. eller kanske en hyllning.

Tack på förhand.

Sommarens eviga dilemma



SÅ MÅNGA ALTERNATIV.

Elton John inspirerade barnglasögon? Eller rosa, totalt oskyddande med ett strasshjärta? Eller ett bittert försök till något liknande pilotglasögon? Eller billiga Diorkopior från Bulgarien?

Eller bara spela dum. Solglasögon?

Bara massa jord, sten och rötter


Vår fina gräsmatta fick främmande idag.

Jag låtsades att det bara var massa sand. Klev upp på toppen och sjöng "HÄR KOMMER KUNG AV SAAAAAAND!". Det var kul.

Kanske det sämsta hittills

Jag är så tom på ord så jag vet inte ens hur jag ska uttrycka att jag är tom på ord. Tänkte gå ut och ta kort eller något istället. Ja. Det tänkte jag faktiskt.

Okej. Tom på ord var det, vi lämnar det där.

Hejdå en sväng.


Brotha' from same motha'



Ses om några veckor då.

Åh jobba på, jobba på, jobba på, så hårt det går o-e-o-eeh.

Ungefär alla jobbar utom Natta

Just nu i den stekande solen sitter man inne i brorsans något stekande lägenhet. Men jag mår bra, det är alltid mysigt att hälsa på brorsan, nog för att det inte händer alltför ofta av olika anledningar. Går knappt att räkna som vettig anledningar.

Han frågade mig för en stund sedan "jaha, vad ska du göra idag?" och nu sitter jag här och funderar.. vad ska jag göra idag? Nog för att det är skönt att vara helt ledig så börjar man redan känna någon minirastlöshet krypa sig inpå.

Jag vet vad jag ska göra idag. Jag ska sola. Dricka vatten. Kanske äta en glass. Fundera på vad jag ska göra imorgon.

Träningslogg eller nå

Jag sprang 8,5 km idag. Ganska snabbt också. Ha! Den du. Sug på mitt pekfinger och säg att du suger! VAVAVAVAAA.

Nej. Jag ska ha min american movie.


Er vilja är min lag

Fick en önskning på lite mer naket.....

 

HAHAHHAHHAHAHAHOHOHOOAHHAAAAHAHHAH

.. Fan vad okul jag är såhär sent.
Jag ser verkligen ut som en gris.
 
Tragiskt.

Vad blir mitt nästa move?

Nu är klockan snart åtta, så det är tillåtet att gå in en liten stund. Jag har faktiskt varit ute mest hela dagen, från tolv till nu ungefär. Helt jävla underbart. En kall apelsinfestis gjorde det hela superb.

Vad ska jag göra nu då? Jag är totalt, fullkomligt, absolut, helt ledig.

......

Okeeeej.


Fotbollfotbollfotboll lite mera fotboll

Alla som läser detta inlägg mellan 11.10 och 16.30 - NEJNEJNEJNEEEEEEEEJ!

Stäng ner, alltihop, gå ifrån datan, gå ut, andas och prova njut av värmen medan den är här. Jag ska. Typ nu. För jag ska inte vara den som kastar sten i glashus.

Om en timme ska jag ta bettan och mam ner till fotbollsplanen Hänga för att se 2 fotbollsmatcher, först de mindre tjejerna och sedan herrlaget. Jag ska köpa en läsk och en kaka och jag ska allmänt steka.

Åh, vad bra man mår.


En såndär riktigt bra dag

Dagen har varit i princip perfekt. En såndär sommardag som man ständigt suktar efter och när man väl får den så är det en sådan dag som man inte glömmer.
 
Det enda som saknades var att få träffa tjejerna. Mia ringde igår och oj, vad jag saknar henne. Fick ett gulligt sms av Emmi också och ja, jag kommer.. very soon.

Hann sova mellan halv åtta och tio också, så nu är man lite uppivarv. Det togs ut på lite kubb och boule. Jag förlorade på båda. Men lika glad är jag för det men gladast är nog farsan.



Jag är lika tjejig i kubbkasten som det ser ut. "IIIiiiiIH!"

Ni vet hur rövhål stavas

BAJSA PÅ ER

Jag blir så.. arrrgggh! Jävla läsare jag har va.
Inget stöd får man. Nej, kyss katta! som Irén skulle ha sagt.

Sen, jag som så stort var ledig och bla-ha, bla-ha ska ju upp om sisådär 7 timmar om man ska lira lite fotboll. M..såååsåt..e..e...s...ovo..a.aa...


Tjing-tjong nu på en gång!


Det stavas l e d i g

 
      S I M S K O L A N  - 0 9
 

Fullt ös, i princip medvetslös. Jag har nu varit med och arrangerat två simskoleavslutningar och det vill jag lova är en merit. Jobba i 30 grader, göra fyra tårtor, fylla på kakor, duka, passa barn, dela ut ballonger, sälja simmärken. En späckad dag med andra ord.

Men nu är det slut! Jag är ledig! Fri som en fågel! Tröttare än Tarzans farmor.

Imorgon är en ny dag, tackar för det, fint väder och massa fotboll har jag att se framemot. Det är byakampen imorgon och jag ska eventuellt delta i Bångåsens ena fotbollslag.

Jag slår inte klackarna i taket. Vi har groteska och vinstvilliga män här i byarna.

RIP my dirty little man

MICHAEL JACKSON ÄR DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖD

NO NO NO

Rea-rea-rea-reagera! Måste reagera

Jag känner mig generös och något nytänkande. Jag öppnar nu min famn och blottar min ömma själ.

Ärade läsare, trogna och icke trogna, framtiden lägger jag bildligt talat i era händer. Jag vill att ni lämnar en kommentar om vad ni vill ha eller bara ha mer av här, här där inga gränser numera finns. 

Det är bara att välja och vraka. Dissa eller hissa.

Come on.

Jag lovar, jag gör er inte besvikna.

Säg tillsammans med mig.. yes... we... can..
Upprepa tre gånger.

Summerlövin'



Jag tror, jag tror på sommaren
Jag tror, jag tror på sol igen.

Googlade nyss och insåg att det var "sol" istället för "liv". Nog för att det kändes relativt passande.

Apropå skor, mina otillräckligt slitna löparskor ska snöras på en gång för alla. Ingen återvändo och no merci.


King-kong, nu på en gång.
 


Sparkar väl fortfarande mam inifrån magen

Pjuh. Då har man skrivit klart 45 diplom inför fredagens simskoleavslutning, ojojoj. Fattas bara lite mer bakning så kan jag börja andas på riktigt igen.

Även att jag satt i omklädningsrummet i min ensamhet idag och såg mitt namn på väggen. Liten lätt flashback till åttan eller nian när Jonna skrev det på väggen och osäkerheten själv "hehehe.. men neje.. hehe.." försökte rispa över det. Ganska misslyckat.

Wo-how, dra i spaken! Vadå åttan? Vadå nian? Ettan? Tvåan..?

I mitt lilla naiva sinne så går jag kanske i.. femman fortfarande och jag blir absolut inte myndig och officiellt vuxen om 156 dagar. Big no, no.


Nej. Klockan är mycket, bolibompa slutade för länge sedan. Hoppas pappa vill läsa en godnattsaga. Snuttefilten är på plats. I mammas och pappas säng.
 

Vart placerar jag mina fötter

       

Det bottnar i 42 ungar

Humörsväningar a la Natta.

Powernap
Bakar
Dukar
Äter
Trött
Luftgitarr
Springer runt
Trött
Busar
Sur
Ensam

Rummet


Allt inom loppet av ungefär 2 timmar.


Välkommen till Ekeberg



Det sägs att en bild säger mer än tusen ord.

Jag skulle vilja påpeka att vad den här bilden visar kan sammanfattas till några få ord.

Hundar. Duvor. Kossor. Kossor. Nära. Gården. Många. Också. Luktar. Inte. Gott. På. Nära. Håll. Sällskapssjuka. Jagar. En.


Sådär ja. Precis vad bilden säger.

Årets premiär

.. för kubb. Det blev en tuff match mot farsgubben, eller snarare två då jag fick morsan på min sida. Det gjorde väntat varken till er från.

Jag kan inte påstå att jag är särskilt bra på kubb, än, men jag kan distrahera om något. Efter kvällens två matcher så kan jag utan tvivel påpeka att Hitlerimitationen och rövmooningen var de absolut bästa. Det ska jag definitivt ta med mig tills nästa match.

Kvällen är oung och morgondagen kommer garanterat inte med guld i mund och yeah, we're positive. Bara tanken på att kliva upp extra tidigt för att städa killtoan är bedrövlig, jag ska med andra ord torka pojkkiss. Antagligen liter.


Urk på burk och god natt.

There's a hero if you look inside your heeeart

ÅÅåååhåååÅÅåhåhåhåååhhh.. världens bästa dag på jobbet, kanske världens bästa moment hittills på lovet. Jag fick idag tillsammans med min medarbetare Malin ta över sista gruppen, tydligen. Malin skulle vara lärare men som vanligt tar man själv kommandot.

Hehehehheehe.

Efter många spontanpåhittade övningar körde jag en "hoppa-från-kanten-och-försök-simma-till-andra-sidan-och-kliv-upp-igen-och-gör-om-det"-övning, varav en tjej vågade inte hoppa. Jag använde mig av några metoder tills hon hoppade själv tillslut.

Väntaaa.. vi är inte framme vid the moment än.

I duschen berättade hon för simläraren, för resten av tjejerna och för mig att nu kunde hon. Sedan kom det.. "Tack." Jag häpna. Jag smälte. Jag ruffsade henne lite i håret och stammade fram något i stil med "hehehe, nääe.. eller.. du gjorde det alldeles själv ju... hehehe..."


Men fan vad jag är bra.


Böldpesten kallas för P&L

Det var ett jäkla tjat om Peace and Love alltså. Hela facebook har ju fått någon slags böldpest där P&L är det enda man läser om.

Jag skiter väl i alla som "SES PÅ P&L! YEEEEAAAH!". Själv ska jag fortsätta min fina vardag med att kliva upp elva, sätta mig vid datan, äta frukost, jobba, komma hem, äta middag, sitta vid datan, bli arg på the Sims som inte funkar och somna någonstans där vid ett.

Vem vill vara på Peace and Love nu liksom?


Grattisgratulerarhadenäranellerbaragrattis

Det blir snabbt en ny dag och idag är inte vilken dag som helst utan det är Emmi's dag, min söta, kära, fina Emmi. Så grattisgrattisgrattis till dig, du vet.. jag gillar dig inte bara för att du är tjej. Du är en toppen vän och jag kan säga det om och om igen.

.. så fort jag börjar rimma så kan jag inte sluta... jaag.. måss..t.tee.e...slutt.a..a.a....rr..iimmma..a.a..aaaaaa..

"Gratulerar på födelsedagen min pärla! Eller ska man säga 'ha den ära'? Det spelar egentligen ingen roll, du vet att jag inte har koll. Hoppas att din dag blir lika bra som du, för då jäklar blir det jippie-hu! Jag saknar dig och du saknar mig, vi jämnar snart ut det med minst tusen 'hej'! Grattisgrattis återigen, låtsaskramar om dig så ses vi snart min vän."

Så blev mitt grattissms på tre sidor. Helt okej på att rimma.






Jag vet att man säger "ha den äran"...

Halleluja

YEEEEEEEEES!

Jag hann blogga den 22 juni också. Viktigt här i bloggvärlden att uppdatera varje dag.


Hehehehhehee


Dagen då jag sålde mig själv

Jag har inte sålt min själ till djävulen, jag har sålt mig som slav till mam i 24 timmar. Ikväll fick jag t.ex. göra fyra mackor åt henne och ett glas mjölk, alltså minus 10 minuter.

Så, ett tips till er alla därute som har lite mindre IQ än de flesta - Gör det inte enkelt och köp en morgonrock eller en bra bok i födelsedagspresent eller till morsdag, skriv istället på ett papper "Jag är din slav i 24 timmar" och bara ge bort.

Din mamma blir glad, din plånbok blir glad.. men du har inofficiellt sålt dig själv för första gången. Snacka om att sjunka. 

Höstforum, vårforum, je ska mä

Såg precis några bilder från vårforum i Vemdalen på facebook. Såg en film också förövrigt. Det slog mig då att jag ska vara där nästa gång, jag ska vara där på höstforum. Det verkar som om det inte finns några som helst begränsningar på kulhet och bara tanken på en T5W-stuga... ojoj-OOJ.

Så, det enda jag funderar på nu är.. vart bokar man stuga? För mitt lilla kompani ska med mig.

Kom ihåg att tacka Gud och vädergudarna för det lite finare vädret som vi fick idag också, tänk att solen ändå fanns där bakom molnen.

Vi ska tacka och be om mer helt enkelt.

Vi som trodde att det redan var höst


F
O
T
O
G
R
A
F
E
R
I
N
G

Nej tack, jag kör ikväll

Här sitter jag i väntan på att mam ska slå mig en signal och be om skjuts hem, på bett-ili-bettan. Hoppas hon vill hem sådär jättesent som hon brukar, gärna 3 eller 4 någongång. 

I bakgrunden rullar "Get rich or die trying", ska det vara något det? Nu är dem iochförsig nakna och brottas i duschen.. mm.

YÒ, all the motherfuckers in my damn hood
Let's sell some crack and you'll get coolpoints as you should
EY YÓ!

Nej. Det är för dåligt.



 


Vi kommer att dö samtidigt du och jag

 
            

Världen i komik

Det är så komiskt att allt ska gå sönder på en och samma gång. Nyligen fick jag skjutsa ner mam till kvällens tillställning med vespan för bilen är tydligen trasig.

Okej, det var det enda som jag kunde komma på är trasigt just nu, men jag lovar mina vänner att något mer kommer att gå sönder. Vänta bara..

En annan komisk grej är att så fort man är lite mer otillgänglig än innan så blir det hela mer intressant, tydligen. När man väl står där med öppna armar och är mer tillgänglig än någonsin så.. kan man inte vänta annat än en fantomisk käftsmäll.

Äh. Vad säger jag om rester från gårdagens pizza? Jomenvisst.

Jag följer bara mönstret

Jag kan inte sätta fingret på vad det är, jag kan inte komma på hur det uppstod eller vart det kommer ifrån men jag går runt och nynnar "Jag är fri som en fågel" i mitt ekande huvud och där jag går så intalar jag mig samtidigt att jag känner mig fri som en fågel.

Nej. Dagens ord är varken bakis eller ångest. Det var en lugn kväll igår och det tackar jag mitt omdömme för. Tack, åh tack.

Ändå har jag planer på att krypa ned i soffan framför en halvtaskig serie eller film på någon av alla TV1000-kanalerna, plocka fram ostbågspåsen som vi öppnade igår som förberedelse för idag, nynna en sista gång på "Jag är fri som en fågel" och..
 
.. tillsist intala mig själv att jag är fri som en fågel.


Midsommarfirande

.. fortsätter hemma hos Fisak. Lisak. Prisak. Allt som slutar på Isak är rätt.

Dagen har varit så gott som späckad. Stan, hämta kläder, hem, fika hos moffa, springa, kolla på fotboll, hem, äta, åka ner till Änge och sitta med några på +30. Ganska många minuter senare så sitter jag här och hänger i Kluk tillsammans med Isak och Björn.

Får se hur länge det varar innan skjutsen går hejm. När ma fer hejm te Kluk går ju låten.

MERA CHILL-GRILL.

Ännu en dag på simskolan

Tydligen så är det Sex and the City-maraton på trean inatt. Jag vet vad jag kommer att göra.. eller åtminstone somna till.

Jag vill bara poängtera att mitt sommarjobb är helkul. Idag fick jag se en sjuåring ha stånd i omklädningsrummet, där han stod och klädde på sig med sina två buddies och den ena sa "KOLLA PÅ HANS KROKIGA SNOPP!".

Den här gången kändes det dock opassande att nicka instämmande.

Att tala i gåtor

Jag tänkte att jag skulle börja tala i gåtor.. ni vet, lirka in något mystiskt i en mening. Då skulle jag t.ex. kunna säga att... dagen är kall och fuktig, precis som dagen före gårdagens lunch.

HA! Nu har ni inte en aning om vad jag snackar om, eller hur? Se vad mycket roligare det blir då, jag skriver något mystiskt och lite utav hemlighetsstämplat och ni fattar absolut ingenting.

Bara för att ni ska hänga med nu så avslöjar jag min första gåta - jag åt lasange. Lasange som jag inte kunde värma i min folieform, alltså kall. Locket hade blivit blött, typ kondes, alltså fuktig.

Kall och fuktig lasange, kall och fuktig dag!

TADAAAAAAAA!


Finn fyra frekventa freaks



Över och ut.

Inte live idag heller

Senaste 2 timmarna har jag försökt att klämma fram ett videobloggsinlägg. Jag ger upp nu.

Tog med kameran ut också och försökte göra något kul genom att skrämma hundarna. Den dagen då jag kissar på mig av skratt i vuxen ålder är nära.

Vi kallar den dagen för dagen D.

En slags hatkärlek till barn

Barn är ju helt sjuka i huvudet egentligen. Vad mycket dumt de säger och vad mycket dumt de gör! Men skratten kommer ju som på rullande band.

"Vad skulle du med maggoten till då?"
"Stopp upp dom i rövva."


Sedan när sista gruppen hade avslutat sin lektion och jag var uppe på killarnas för att se till så att de blev klara berättade två av killarna, Albin och Robin, att den andre killen, Linus, hade dagen innan visat upp hans kalsonger för att de var bajs i dem.

Han försvarade sig och förklarade därefter att "det är sådant som händer, det brukar bli så, speciellt när jag inte har torkat mig riktigt när jag bajsat". Jag kunde då inte annat än att nicka med huvudet instämmande och hålla mig för skratt.

Humor.


Bli lite avundsjuk



Hóla alla amigos!

Såhär på kvällskvisten ville jag bara visa min nya goding, jag kallar den skytten. För att det ser ut som stjärnbilden skytten? Kanske. För att det gjordes av en skytt? Kanske.

Skytten helt enkelt.

Trots att det ibland känns som om fotboll bara är en ren plåga och att det känns som om man springer på en åker som nyss fått sin överdos av gödsel spridd så är det sådana bollmärken som gör en lite extra lycklig.

På fotbollsplan är det "Noll tolerans", här är det noll ironi.

Always look at the bright side of life *vissel vissel*

Det är nästan så att det riktigt kvider inom mig. En veckas resultat av pressande och tryckande i solen håller nu på att försvinna, flagna av från min otåliga kropp. Dumma klor i dumma badhus.

Efter de här två veckorna med massa klorbad med kissande ungar så kommer jag ha flagnat sönder helt enkelt. Inte kommer solen fram och bränner på en heller.

ÄSCH. Eftersom det verkar som om det blir en kall sommar så kommer jag ändå befinna mig inomhus och vem behöver vara brun där? Tillsammans med Twilightböckerna kryper jag ned under en filt och drömmer mig bort till en snyggt blek värld med Edward.  

Helt makalöst fantastiskt underbart.


Inget att klaga över, egentligen, kanske

Även fast simskolan är ett relativt simpelt jobb, man behöver bada lite ibland, kasta i lite ringar ibland och visa lite simmoves ibland så blir man trött efter dagen med alla 42 ungar och den ständiga värmen på 35 grader, eventuellt -5 i bassängen.

Men vem är jag som klagar egentligen? Det är ju typ drömjobbet. Egentligen. Jag är nöjd. Hellre torka snoriga ungar än att torka bajsiga tanter.

Inte hann man spela the Sims idag heller och inte imorgon för då är det match. Längtar till helgen, eller till midsommar. Har ändå inget planerat så jag kan lika gärna sitta och spela the Sims all night long when all the others sing along, a fyllesång.

YÄH.

Klinka sedan bedden.


Nu fer je

Släng er i väggen alla ni som har körtkort och kör bil till jobbet! Jag kör min vespa, Doris och det går miiinst lika bra. Inte lika fort, inte lika varmt och skönt, men minst lika bra.

Hoppas hon vill starta bara efter vintern, glömde ta ut batteriet och jag ska vara där om 20 minuter.

*DaAAmDAaaMdAaAAam*




  


   KIDS. Here I come.

Första dagen på jopheth

Klockan är runt halv elva och jag börjar första dagen på simskolan om TVÅ timmar. Det känns helt okej. Helt okej att i två veckors tid få sovmorgon och ändå kunna tjäna småkosinga'n. Visserligen går hela dagen åt, från ungefär halv ett till sex, förhoppningsvis halv sju-sju, åt jobb.

Men come oooon, det är två veckor. Alla andra jobbar ändå.

Tänkte eventuellt börja framkalla det där beroendet igen. Det var som ett tag sedan sist man kände det där "MÅ-HÅ-SSTE.. SPEELA..A....A... MERA.A.....A....THEE......SSIIIIIIIMSS.H.." 

Kenza, Paow och Hanapee sitter alla med The Sims 3.


JAHA. OOOCH?!


.....


I would walk 500 miles, eller nej.

Okej. Stegräknaren visade på 2.6 mil ungefär. Jag tror att jag ställde in den ganska så jättemegafel.

Äntligen har jag kunnat installera camen, så ni kanske kan vänta er någon video framöver. Hehheehe. Nej, så kul är det inte.



Var tvungen att prova camen. Den verkar funka.

Dags för film.

Träning

Träning klockan 5, tänkte ta med mig stegräknaren. Späääännandeeee....

Ojojoj! Nu går skjutsen.

Hej och hå, söndag då

Det kändes lite lagomt trist att jag tänkte på något igårkväll som jag tänkte att jag skulle skriva, men nu är det som bortblåst med dagens vind. Meddraget med dagens regn.

Jag är seg. Jag ska ta en promenad i det svenska sommarvädret. Jag ska förbereda vespan inför morgondagen och de kommande två veckorna. Sa jag att jag var seg?

C u l8r.

Fashion newsflash!





  Förresten, hörde att mocka var på tapeten 
  igen? 

                    




                  Eller...... 

                                       ...........

Bosättning at håme

På vägen hem från Krokom fick jag med min lite dagen-efter ta en sväng på Glösavägen som även går under namnet rallyvägen. Det kan liknas vid en berg- och dalbana, med bil.

Det var det otrevligaste jag varit med om på hela dagen. Min mage instämmer, fullkomligt.
 
Efter en god middag hamnade jag på soffan med en glass, vindruvor, hemgjorda skorpor, mjölk, nya Veckorevyn och en såndär fin dramafilm där allt blir så lyckligt och bra för alla parter i slutet. Bättre eftermiddag! Bättre start!


För er som undrar.. ja, jag har tagit med mig the Sims 2 hem och ja, jag har planer på att spendera några timmar av mitt sommarlov med att spela det. Lite lätt nostalgi från min dataspelsnördperiod i högstadiet. Jag kan visa min samling av the Simsspel någon gång för er som är intresserad.

DJA-DJAAA?


Sommarlovsfirande

Gårdagen firades, for sure. Kvällen spenderades här i min lägenhet tillsammans med Mia och Emmi, Olivia anlände till sällskapet något senare.
Trevligt hade vi, yes, mysigt hade vi, yes, roligt hade vi, yes. Ungefär precis så som jag ville fira sommarlovet.

Inget mer, inget mindre.

Idag är första dagen på sommarlovet 2009, sista sommarlovet. Fast vi närmare eftertanke, räknas det som lov när det är lördag eller är det på måndag det börjar?

Nåväl.

Den första dagen på lovet har jag legat i sängen och ätit frukost medan jag såg på tv. Helt fantastiskt skönt! Om en halvtimme ska jag ta min packning och röra mig mot bussen, hemåt. Sedan får vi se vad kvällen bjuder på.
 
Är Robinson slut?


Dagens synonym

Här sitter man och sliter för en ny, fräsch, klatschig design och så blir det bara diarré av det hela. Det ser ut som diarré, det är gjort av diarré och jag gillar det lika mycket som när man i själva verket har diarré.

Slutsnackat om diarré nu. Kanske. Diarréeeeeeeeeeeeeeeee. Nu.

Vi fick tydligen sommarlov idag, så det ska väl firas. Hur, var, när? Jag har inte den blekaste. Tillsammans med T5W och en cappuccino på Pause så skrev vi upp lite alternativ på en servett, vi ringade in alternativet "Ta kvällen som den kommer!".

Vinden för oss dit vi ska helt enkelt. Om vi går ut dvs. Annars är det väl ödet.


Löve to my little lövely puppies

Älle?

Juste.





Det är sommarlov.

Kragen är nu tagen

Flera gånger har jag sett den där reklamen. "Kommer du ihåg vad bilderna visade? Testa dig själv på försvarsmaktens sida." På ett ungefär.

Varje gång sitter jag och ivrigt försöker komma ihåg, säger sedan högt för att övertyga pappa eller mamma att jag kan, att det är min grej. Försvarsmakten. Eller så drar jag det för mig själv och försöker göra samma sak, övertyga.

Så nu sitter jag här, gör flera assvåra med ascoola test och försöker övertyga mig själv att jag kan och att jag passar. Just nu buffrar videon. Tar väldigt lång tid. Väldigt. Lång. Tid.

Ååååh, jag kan ju svara på frågan nu om vilken form som saknas för att fullborda den andra figuren. Kom igeeeeen.

JAG ÄR PÅ HUGGET NU JÖÖÖH. FÖRSVARSMAKTENS HEMSIDA - BÖRJA FUNKA.


Come back, G, come baaack

Jag tror att min granne har dött. 86-åriga G Ohlsson. Jag har ingen aning om förnamnet, kanske Gudrun eller Gunvor? Gärtrud? Nåväl, genom dagen har jag hört massa stökande från andra sidan och sett en och annan tant som dammsugit och städat garderoberna i hallen medan dörren stod öppen.

Tänk om hon verkligen har dött? Eller det kanske bara är en rejäl sommarstädning? Jag blir nervis.

Jag blir nyfiken. Står namnet fortfarande kvar på dörren?

.............

Yep! Tydligen så stavar hon hennes efternamn med bara ett S. Vem gör det egentligen? Vart kommer hon från? Tyskland? 

Jag ska fortsätta min spaning och hoppas på att G Ohlson lever. Har träffat henne 2 gånger under mina 20 månader här men hon verkar som en heders kvinna den här G. Vill helst inte behöva presentera mig för någon ny sliskig och inkompetent gubbe heller... ööööeerrh.


LEV G OHLSON, LEV!

In i det sista

Det sista krutet nu. En sista uppgift sedan så är det över. Det är klart. Tvåan är avklarad och vi klarade det galant. Vissa lite bättre och andra lite sämre. Men vi klarade det. Mållinjen är nära nu... och det känns förjävligt bra, du.

Jag har laddat upp med glass i min mage, lite facebookande, lite bloggläsande och nu lite bloggande. Sedan sprudlar Melissas alla ljuva låtar i hörlurarna, i förhoppning om att komma in i rätt stämning för att hylla de hyllningsvärda - the members of T5W.

Jag har alltid haft förmågan att överdramatisera. "Oslagbara" är ett ord som har använts hittills, men som sedan följs utav "utan någon som helst överdramatisering". 

Vi får se hur det slutar. M-m. 


Lite tillbakalängtan

 
 


Vad hände liksom?

Nähepp. Tydligen inte.

Det var nog meningen att jag skulle sova nu, kanske, grunda lite på dagen och lite mer på morgondagen. Det blir spännande, for sure.

Dröm sött, vakna trött.

Get your head in the game

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, vad jag vill vinna lite idag. Kom igen då. Snälla. Bara tre pinnar. Jag tänker inte ställa mig på mina bara knän och be för det i alla fall. Eller jo.

Jag känner att Sverige - Malta får lämnas åt resten av Sverige. Jag ska iväg och lira riktig fotboll jag.

Hehehe.

Jag blir så nervös så att jag blir nödig. Varje gång! Innan eller under match, ibland både och. Då blir det jobbigt.

M..åås...te...e..e... g..ååå å......n..uu.....u.....


Ja, jag bäddar själv

5 raka nysningar såhär på morgonkvisten. Känns som om det kanske kan vara ett litet skolvirus.

Eller så är det bara alla pepp-bloggar jag läst. Jag är helt och hållet, till hundra procent, ironisk när jag säger pepp-bloggar. Fullkomligt. Helt okej för dem som ändå kan se lite humor i deras olyckor, eller dem som bara haft en allmänt dålig dag. Helt okej.

Det är inte okej när var och varannat inlägg handlar om hur synd man tycker om sig själv, hur dåligt man mår och hur ensam man känner sig. Inte okej.

Alla har vi väl hört "som man bäddar får man fanimig ligga". Inte allt, men det mesta är inte oförtjänt.

PUNKT.


Studenten

 

Gratulerar i efterskott här på bloggen.

När man minst anar det

Shit. Precis när tanken slog mig att "nu är det tisdag, skolan är snaaart slut, jag hinner inte hålla mitt oskrivna hyllningstal och jag kan därför ta bort 'Retorik - Tal' ur mina have-to-do-anteckningar".

Amen tjena.

Läste precis ett mail ifrån retorikläraren själv där det stod att jag skulle skicka mitt talmanus och att jag kanske skulle få hålla det för henne senare.

Okej.

När man trodde sig vara nästintill helt ledig så fick man sig en rejäl smocka, en rejäl slap in the face och kan inte spendera resten av kvällen framför tvn som jag hade planerat. Nej.

Tur att jag har intervallsovit sedan jag kom hem vid tolv idag, då har jag lite energi att jobba med. Eller?

Oupptagen är för mig upptagen

Jag har ingen aning om vad jag har gjort idag när jag varit hemma från skolan. Skulle göra så mycket men hann så lite. WHATEVAH.

Har i alla fall hunnit köra lite mer bil, blivit lite mer sur, blivit lite gladare en stund senare. Jag säger då det, killar - ni kan skatta er lyckliga. Gud var på er sida vid skapelsen.

Sämst bloggdag. Jag vet. Bättre lycka imorgon när jag har mindre att göra. Eller mer?


Sov sött, släpp en prött!


Åh åh ååååååååååh



Premiär 20 november i år.

"Breaking Dawn" i juni 2010.
Sista filmen i november 2011.

Som en odetonerad bomb

Idag är ingen bra dag för Johansson.

Igår hackade jag på Micke Nilsson.
Idag tycker jag synd om Nilsson.
Idag jag gjorde samma sak.

Jag föreslår heller inte att övningsköra tillsammans med en som ska gå på sin andra natt och jobba, av fem stycken, när man själv har vad man kallar för P to the M to the S.

"Du kan inte göra sådär bara för att du blir sur! Bara för att du snart ska ha mens."
"Jag
har mens."

Inte så lol

Jag är inte svensk ikväll, okej?

Sedan anser jag att om det är någon som ska ha "blåslampa i röven", citerar kommentatorerna, så är det Lagerbäck.


Sveriget - Danemark

MEEEEEEEEN SVERIGE?!

Ut med Källström, rör dig Zlatan, sluta försök klacka Nilsson.

Okej. Jag är ingen fotbollsexpert, men till och med jag ser att det inte spelas fotboll från Sveriges sida. Kom igen vaaa. Min mormor hade haft mer vilja på plan än er.


Studenten

Igår var det zombiemoves. Idag är det zombiemoves mixat med en gamlings rörelsemönster strax innan den där välbehövande och efterlängtade höftoperationen. Jag har svårt att sätta mig på toaletten, kliva ur bilen, gå upp för trappan och kan därför dra en enkel slutsats att jag definitivt inte kan springa smärtfritt.

Känns lagomt skönt när jag har en match imorgon mot ett av seriens bästa lag. Oh, crap..

Annars vill jag tacka Emmi, Mia och Olivia, framförallt, för gårdagen. Vilka jävla kungar. Kungar hela dagen, varje dag. Kan inte ens fantisera om hur mycket vi kommer äga nästa år på vår student, hur kul vi ska ha tillsammans. 

I'm farting rainbows bara när jag tänker på det.


FOTBOLL OCH SOFFAN. Sprite och choklad.

ÖööÖööhhhhh..

Konstanterande: Om man sitter lite extra länge på toaletten så kommer det mer kiss.

Det känns som om hela dagen har bestått av zombiemoves. Sakta lunkande framåt och halvstönat "öÖööhh.. öÖöhhh..". Däremellan tagit lite kort på förbifarande kändisar på flak. Sedan lite mer "ÖööÖöhhh...". Lite mera kort. Lite arm-i-luften-för-det-är-rock. "ÖööÖöhh..".

Sedan Öh:ade jag mig hem. Somnade på soffan en stund tillsammans med Mia. Det var så schönt.

Med ett äpple, lite tortillachips och några skorpor i min mage, under hela dagen, så känner jag mig långt ifrån hungrig och börjar nog kvällen med ett glas juice. Känns som om det kommer sluta bra.


Förresten. Gratulerar alla studenter! Välkommen in i vuxenlivet. Imorgon är ni arbetslösa. Grattis.

Mera medelhav


Nöden har ju fortfarande ingen lag

Precis när jag skulle påbörja ett nytt inlägg så blev jag nödig.

........

Så. Dagen har egentligen varit ganska så händelselös, förutom att jag fick träffa bruttorna igen. Kom några och knackade på min dörr och det blev kramkalas. Det var nog det bästa på hela dagen.

Sedan flängde man runt lite på stan som en galning utan resultat. Får kila mig iväg tidigt imorgonbitti istället och hoppas på bättre lycka.

Imorgon är det studenten. Vad säger man? Gratulerar och ta't lugnt, läste idag att de har dragit in på de 10 frivilliga plåstringssnubbarna.


Bloglovin'

140 olästa blogginlägg på bloglovin.com.

"Markera alla som lästa"

Smakprov


     

Älsklingar, jag är hemmaaa

Hemma, home, in tha house.

Jag är på för bra humör för att ens känna lusten att skryta om hur otroligt, helt fantastiskt och egentligen magiskt underbart bra jag har haft det. Eller vi. Jag och morsan.

7 dagar som jag aldrig, nevah evah, kommer att glömma. Speciellt inte med 302 bilder från resan, som snarast ska framkallas och sättas in i ett finfint album.

4 flygturer sammanlagt. Jag hatälskar att flyga på något vis, mest älskar. Känslan av att vara högt uppe i luften, bara i luften och varken vara i Sverige eller Grekland  är så skön. Visst, longitud och latitud, höger och vänster, ovanför Bratislava och Sofia. 

Men jag är faktiskt bara i luften. Ingenstans. Den känslan. 

Tack alla inblandade. Tack som fan till morsan och farsan. Tack till Lena, Reine, Felicia, Rasmus och Tia. Tack alla greker, många fina skratt ni gav oss.

Greklandet

γεια alla mina småtattare där hemma!

Semestern i Grekland börjar lida mot sitt slut
men oj, vad underbart jag har haft det! Fint väder varje dag, varje kväll, bad varje dag, någon kväll, god mat, hela dagarna, service av annat slag. Varje dag har varit som att leva i ett paradis. Detta är ett paradis.

Vänta bara tills ni får se bilderna härifrån. Från huset, utsikten, stranden. Faboulous.

Imorgon åker vi i alla fall hem. Tar flyget härifrån vid tolv, är på arlanda till tre och tar planet därifrån vid nio, om jag inte minns fel. Det är sex timmar av SkyCity och historia.

Nu ska jag inte sitta här och dreggla, det är första dagen det är lite molnigt här men värmen ligger ändå i luften. Jag och mom ska innan frukost gå ned till stranden för att plocka sten och doppa fötterna i medelhavet en sista gång. Klockan två är det Outlet, tydligen. Får se om shoppingen går bättre där, har hittills två armband och en kortare jacka med mig hem. Vad galet! 

TARIKO(?) - Tack

och hej


RSS 2.0