Ska hämta hem min grek


Är det Elton? Är det Ozzy? Nej, det är bara en helt okej-snygg tjej från Swedän. En tjej som inte fann några solglasögonfynd på stan utan rotade igenom 80-talslådan hemma i Ekeberg. Tydligen. 

Jag vet. Jag ska ut nu i sista stund och köpa första bästa. Priset spelar ingen roll, NÖDEN HAR INGEN LAG.



Annars är väskan så gott som packad och jag är redo för stekarna i Estocolmo och sedan redo för grekerna i Grekland. Jag saknar redan T5W, men jag ska skratta och peka på dem när jag kommer hem och jämför mig med de svenska blekfisarna. Det blir kul.

Nu: Packa det sista, springa iväg på stan, kika på balfolk, åka, flyga och sedan kanske blogga från Arlanda.

SES RÅ SVENSKA MJÖLKVITA PEOPLES.

En fredag, flera fredagar

                
               

Jag känner en kis
Han heter Isak, Isak heter han
Och han kan skaka röven ruggigt hårt
Han skakar nästan sönder sitt anal

Jag vill berätta för dig att jag känner en kis




Fortsätter att räkna ner

Trekantspotatisbullar, skinka, wokgrönsaker och lingonsylt. Hur fan kan det bli gott?

Annars springer jag runt i förklädet och försöker bestämma mig för vad som ska packas med. Åker ju trots allt imorgon vid 19 härifrån och fortfarande står solglasögon, andra Twilightboken i pocket, flip-flops, ansiktspads och eventuellt en svart bikiniöverdel på köpelistan.

Vart tog tiden vägen? Jag som skulle läsa om Grekland också. Mytologi och annat spännande. Sedvärdheter.

Men här springer jag omkring och tänker "nej, den här kommer jag inte använda" och går med den tillbaka till garderoben, "eller kanske" och går tillbaka med den till resväskan.
 
Fram och tillbaka, fram och tillbaka.

Bib-bib-lio

HEJ YO

man är cool om man bloggar i biblan.

Superunfresh

Efter en skön långhelg så är det måndag igen, vilket innebär att imorgon är det tisdag - Stockholm, sedan onsdag - Grekland.

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES.

Måste ha vaknat på rätt sida idag, eller rättare sagt.. paps sida. Efter några minuter av "Supernatural"-tittande i väntan på spikmattan så kunde jag helt enkelt inte sova ensam på övervåningen, så jag skickade pap dit upp och kröp ned brevid mom istället.
 
Sov natten igenom och nu känner man sig fit for fight.


Nisse



.. är min morfar. Eller Nils-Erik som han heter. Eller Nils-Erix som hans band hette. Eller faktiskt forfarande heter men utan själva Nils-Erik.
Ikväll ska min morfar i alla fall sjunga i Bredbyn och jag ska dit.


Ses rå.

I mållinje

Klart! Vilken lättnad! Älska mer, halleluja!

Veden är äntligen inskuffad. Det är klart. Jag har härmed fullföljt min uppgift och är helnöjd. Inte bara det, jag har härdats längs vägen. Idag har jag sådan träningsvärk efter gårdagens superspeed-ryck innan Robinson och jag hanterade alla svarta, snabba spindlar oväntat bra.

Efter de här två dygnen med vedjobb så kan jag faktiskt konstatera att det obehagligaste var toalettbesöken. Det är sant! Torra arbetshänder möter Euroshoppers sandpapper som det säljer under namnet "toalettpapper".

Det var lite riva-naglar-på-svarta-tavlan-känslan.

Kaffe och bulle har jag firat med. Snart ska jag fira med en välbehövlig dusch och sedan klockan 15 är det match på Offerdalshägna, herrlaget har hemmapremiär. Go blue-white!


Patent på skämt

Vid kvällsfikat. Mom dricker lite mjölk. Petar lite fundersamt på läppen. Dricker lite till. Petar igen, ännu mer fundersamt.

- Men, det är ett hår som sitter kvar här.
- Det är din mjölkmustasch.

Sedan skrattar jag tills jag knappt kan andas. Fattar ni? Mjölkmustasch! Hon hade det till och med. Det har hon nästan alltid vid hennes mjölkdrickande. Så jävla kul så att jag måste gå och lägga mig på spikmattan. Lugna ner mig liksom. 

Nu.


--->

BÄTTRE NEDRÄKNARE. Exakt såhär lång tid är det tills planet lyfter från Stockholm, Sverige med riktning mot Athen, Grekland.

Pirrpirr.


Det är inte lördag, det är mördag

Dagen har spenderats i skitkläder och arbetarhandskar, ute på gården tillsammans med ungefär 8 kubikmeter ved. Slitsamt, så jäkla slitsamt. Började klockan 10 och jobbat i lite intervaller fram till nu och det är fortfarande inte klart. Lite intervaller, sa jag,

JAG BLIR GÄLEN. G-G-GÄ-LE-EEE-ENN.

Men nu är det långpaus som gäller, såhär innan middagen. Sedan fortsätter slitet, men då får jag mer hjälp av mom. Har faktiskt gjort i princip allt själv idag, sörru.

När det är klart så ska jag gotta mig, mysa lite med tanken att jag uträttat något, att jag hjälpt mom and pap. Känna att jag kanske förtjänar den här resan lite ändå. En aning.

COUNTDOWN.


Laddar, peppar, taggar, handlar


Det är är nästan exakt vad jag (eller nja, mom) har köpt idag. Plus ett linne från Indiska som jag inte hittade på deras sida, försökte rita av men paint-skillzen var inte på min sida idag. 

Börjar känna mig någorlunda redo nu, en skön jumpsuit att gå i till stranden eller på "stan", bikini att steka i, cardigan att värma sig lite i på kvällarna, sköna sandaler och linser så att jag ser Grekland helt enkelt.

Nu fattas bara flip-flops till havsbadandet och ett par solglasögon. En pocketbok också, andra av Twilight. Skavsårsplåster måste med. Kanske en strandväska?

Okej. Jag sa att jag börjar känna mig redo. I'm getting there.


Staua

Nu fer je till staua. Ma kort ske brännes på en massa e kortdragers. Om da förstår va je men.

Ma höres litt sejner.

Min Vinne

Filmen som jag så gott skulle somna till var så värdelös så jag var tvungen att stänga av. Ville inte riskera det där igen när man sitter och kollar på en film i två timmar och sedan visas det att filmen var helt värdelös och man har kastat bort två timmar av sitt liv.

Ni vet.

Men till min glada överraskning så var min käre Vin Diesel med i filmen. Mina vänner, det är skillnad på att vara snygg och snygg.

Den här mannen är snygg.

  

Överallt.

Babylon A.D

YES. Tur att man har en brorsa. Babylon A.D - vad det nu än är för film..

.. rulla bandet.

Åh rocka på, så hårt det går o-o-eh-o


Tänker faktiskt inte orda mycket om matchen, jag ska helt enkelt ha min "geting" i åtanke när jag snart lägger mig på spikmattan och sedan för att sova. Det är exakt vad jag ska göra.

Sova länge ska jag också göra så att jag blir pigg imorgon för då ska jag och mom rocka på stan, vår shopping- och förberedelsedag.

Jag har fortfarande inte fattat att jag åker till Grekland på onsdag, Grekland? Kanske slår det mig imorgon eller när vi sitter på planet.

Innan ni går vill jag att ni slänger en snabb titt på nedräkningen till höger. Jag ska.

Nej. Spikmattan, gör mig glad nu-nu-nuuu.



Rock n' Oboy.

Fotbollz

Bortamatch mot Brunflo klockan 17, åker om en kvart. Peppa, tagga, ladda! Känns som om vi ska ta lite poäng idag.

No merci.


Hann före morsan, viktigt

Nu har man delvis gått in i klimateriet också, på deltid. Non-stop svettningarna igår och idag är den största orsaken till varför jag tror att jag hamnat i träsket. Sedan har vi sömnsvårigheter, lite humörsvängningar, lätt muskelvärk, koncentrationssvårigheter och lite annat gott.

För jag tror inte att det är så att min lägenhet är väldigt varm och kvav, att jag är mitt emellan mina girligirlveckor, att jag tränade i tisdags, att jag snart ska till Grekland och att skolan snart är slut.

Jag tror att jag är i klimakteriet som 17åring. Är det fyskiskt möjligt? Jag vet inte. Men jag känner mig som en klimakteriekossa och jag väntar bara på samtal från Aftonbladet - "17årig flicka - i klimakteriet"

Jag kammar hem 1:a pris i seghet

TUR ATT MAN ÄR NÄSTAN SÅ OLAGLIGT SEEEEG! Jag sa runt halv 8 klockan är runt 9.

Schysstare tjej. Eller tröttare eftersom jag somnade.

Drar till Söffe och kollar läget i alla fall, tar med lite cola och chips så får vi se vad kvällen bär av.


Rain-woman ska bli mitt hjältenamn



En demonstration över hur blöt jag faktiskt blev idag på min korta färd hem från skolan där vid halv fem snåret. Kolla det lilla av mitt hår, kolla jackan, kolla byxorna och kolla sockorna.

Det var så jävla härligt. Jag är inte ironisk.

Medan alla andra gick klagande klandrande under deras paraplyn och jackhuvor så tog jag av mig min huva. Det var så skönt att bli sådär härligt och lagomt blöt i håret.

Dessutom.......



  

Jag känner mig så sexy i halvblött hår. Mmm.. come here... mm... yeah... möööms.. 

Det luktar onsdag

Några timmar senare, efter en natts sömn, så sitter jag i min lägenhet igen och laddar inför dagen.

Jag fick helt plötsligt ett sug efter kaffe. Kaffe.... kaaaaffe.... mmm... kaffe. Om inte annat så är det nog det fulaste ordet som finns. Kha-fpf-he. Näst efter fjärt eller micropopcorn.

Dags att rusa till skolan. Sk-ho-lhan.

Inte ens på bussen


Kan man säga

Nytränad och nyduschad sitter jag här i Offer och kan inte annat än och längta till att få lägga mig i sängen för att sakta men säkert somna. Imorgon är en ny dag och jag tror att den kommer att bli ganska arbetssam. Men efter skoldagen så är det långhelg. Gött.

Den bjuder på match, den bjuder på shoppingdag inför la Greece, den bjuder på vedjobb, den bjuder förhoppningsvis också på gott sällskap genom det hela.

Nu. Be-he-ed.


Hon är tjejen



Idag fick jag tacksamt ta emot bröd. Vem är tjejen?

Allas vår Mia, såklart.

Oförglömliga ramsa

Precis innan jag somnade igår så slog det mig att jag antagligen aldrig kommer att glömma min gammelfarmor Brita's hemnummer.

Jag fick lära mig det för många år sedan när min mor och far skulle dit över dagen. Till numret, för att jag skulle komma ihåg det, fick jag en ramsa.

"Du är 9 år. Du blir 10 år. Vi är 4 i familjen. Men vi är 5 med Zappo" - 91045 är Brita's nummer.

Iochförsig förändras tiderna och jag är inte längre 9 år, vi är inte längre 5 med Zappo. Jag 17 år. Jag blir 18 år. Vi är fortfarande 4 i familjen. Men 7 med Zeb, Wonna och Tyson. 8 om man räknar med min svägerska.

1718478. Vem vet, ett 070 på det och jag har kanske min man!

Det är en annan bit av kakan. Grejen är att jag aldrig kommer att glömma ramsan, numret eller min gammelfarmor.


Här händer det

Lägg märke till min fula men ändå genuina nedräkning till höger, ni kan ju hålla lite extra koll på den framöver. Jag vet att jag ska.

Sedan bytte jag ut min beskrivning också. Kände att "lite k00lare" var helt klart utbytbart och att den nya beskrivningen beskriver läget lite bättre för tillfället. Jag känner mig som en ensam vinnare.

Nära läggdags nu vilket innebär lite gitarrspelande, eventuellt lite skrivande och efter det är det dags att tänka på refrängen. *OrDviitZz*

Eller med andra ord - sleepa.


                                                                                                                                                  Jag är en cool tjej.


Förberedelser

Jag heter Nathalie - Το όνομά μου είναι Nathalie
En till tack - μία να ευχαριστήσω
Vad kostar den? - ποιο κόστος;
Hejdå din filur - Αντίο σας αποφεύγων
Jag tror att du är homosexuell - Νομίζω ότι είναι γκέι
Jag är homosexuell - Είμαι γκέι

9 dagar kvar nu, gäller att förbereda sig, viktigt med grunderna.

Shakira ass mix



På krogen om ungefär 1 år så kommer hela T5W-kompaniet skacka rompa och vicka på höfterna såhär.

Det är ett av våra mål framöver.

Laughing out loud

VISSA ÄR JU BARA SÅ JÄVLA LOL. SKRIVET ÖVER HELA PANNAN. TRYCKT IN I HJÄRNBALKEN. SÅ JÄVLA LOL ÖVERALLT.

HAHAHAHAHAHAHA

SSMSAJLPGOHM*
*skrattar så mycket så att jag ligget på golvet och har magsmärtor


10½ skoldagar

Första måndagssovmorgonen på länge. Kunde kliva upp kvart över tio idag istället för halv nio-nio som man gjort för att plugga. Även fast vädret var sämst så känner jag att det småpirrar i mina sommarnerver. 

Jag har endast 6 skoldagar kvar till innan studenten och jag har 10½ skoldagar kvar innan vi får sommarlov. 

Ja..g... b..l.iir.. all... de.le..e.s.... mållös. 

Nu när jag har ätit upp mitt äpple så ska jag bara klä på mig för att sedan gå på skolan för att äta lite chickengryta with ris. Efter det drar skoldagen igång klockan 12.10. Slutar 16.30 på ett ungefär.


Hörs rå.
For sure.


Mi amiga



Cykling med DollarStores sockor var lördagens bästa.

Sköndag

Söndagens tv-tablå, vad finns det att orda? Jag har bokstavligen suttit bänkad framför tvn sedan 17 idag ungefär. Knappt hunnit på några kisspauser. 

Nyligen var det det bästa av Wipeout och mina missade kisspauser gör sig påmind.


 

Picknicken tidigare idag bestod av en varsin piggelin. Men det var så jävla gott. Ungefär som vädret.

Picknick

Det är så tråkigt och vara alldeles själv en helgdag som denna, speciellt när man blivit bortskämd med sällskap resterande delen av helgen. Jobbigast är nog att försöka trycka ut det sista ur tandkrämen, alldeles själv.

En utmaning som väldigt få klarar.

En liten signal slogs och om en liten stund så ska jag ha klätt på mig något bekvämt, packat filten, glassen och två skedar för då är det nämligen dags för årets första picknick på Österäng. Inte Österregn. Österäng.

Nästan för internt.



Norge for the win!



Ska vi åka till Norge nästa år? Hämta hem mannen. Låsa in honom.

Maybe I'm in love with a fairytale.

För upptagen, boka möte

Jag har inte hunnit blogga någonting idag av den enkla orsaken att jag har varit alldeles för upptagen, för upptagen med att sova till halv ett och sedan vila framför soffan tills.. nu.

Nu när vi väl kunnat slängt av oss täckena och rest oss ur sängen samt soffan så är det dags för en promenad och lite mathandling, stora mängder vätska står på matlistan. Tö...r..s.st..ii..g...aa.

Ikväll är det ESC. MARLENA! COME ON YOU ROCK MY BUTT OF, OH YEAH!

Heh.

Det är T5W som intar soffan med eventuellt pyjamas, mysiga filtar, massa gotta, massa vätska och massa jävla svenska flaggor. På ett ungefär.

Nu. Kliva upp. Igen.

Inför Grekland -09



Jag har döpt varenda bild till "Vill ha" + priset, priset ska hålla mig i schack.

dr...e.e..eee..ge..e..l..

Lev efter ålder

Jäklars vilken smockad eftermiddag, efter musiken som slutade runt halv tre sprang vi på bussen, åkte till J-kraft och kollade på ganska värdelös föreningsrugby, drog vidare till stan, kikade på balfolk och nu sitter jag här ensam för tillfället med Reveljens hemsida öppen. Klar för beställning.

Mia är här snart, då ska vi beställa feta, goda pizzor, beställt lite vin tills senare eventuellt och kvällen ser helt enkelt lovande ut.


Känner mig ändå oroväckande kluven. Det är en dålig egenskap hos mig! Jag suktar hela tiden efter något annat, får för mig att jag kanske borde åka hem ändå, fast jag vet att jag kommer ångra det när jag väl sitter där. Ensam. Har tråkigt. Känner mig tråkig.

Nej. Jag är 17½ och ska leva som en också. No merci ikväll.


Crew


Det man suktar efter

Påväg hem från skolan hörde jag hur "En rosa helikopter" poppades, av ren nyfikenhet vände jag mig om och såg en blå volvo studsa fram med ungefär fyra stycken på 25+.
 
"Shit, vad koolt." tänkte jag och vandrade vidare och fantiserade mig bort till den dagen jag har körkort. Då vill jag ha hela T5W-gänget i min röda volvo och så ska vi poppa något i stil med "Superduperkillen" eller "Sms".  

Shit, vad koolt.


Han är min superduperkille number one
Han är den som jag gillar mest
Superduperkille, bara min
Han är bäst, allt blir som en fest



 

SMS med varandra, bara du ingen annan
Får läsa svaret jag skickar dej
Oh oh oh oh oh
SMS med varandra, ingenting som dom andra
Ska tro att dom får veta av mej
När jag SMS:ar dej



H and M

Inte som i Håkan och Morgan. Eller Hej Monica. Eller Häst ska endast vara till för Mat.

Nu har jag suttit och kikat lite på HMs kläder. Det är för mig något helt nytt och ovanligt med tanke på att jag helt ärligt hatar att gå på HM är i stan, jag mår dåligt, jag känner hur plaggen tappar färg och form efter en tvätt, jag känner hur sömmar går sönder, jag känner att det är en affär som lurar en på pengar.

Men frånochmed nu så ska jag pröva ge HM en ny chans, efter sisådär 3 år. Jag har kollat på riktigt snygga bikinis till Grekland som jag förhoppningsvis ska gå och kolla på imorgon eller till veckan.

WIWIWIWIWIII.


14 dagar

 

Gött, göttare, göttast

Jag säger då det

MEN HAAHAHHAHAHHAHAHAHA

Tydligen så är franskakvinnan borta så vi ska ha lektion för oss själva, vilket innebär att jag behöver egentligen inte gå, vilket innebär att jag börjar klockan 13.20, vilket innebär att jag skulle kunna ha sovit nu, vilket innebär att jag istället får plugga psykosocialt arbete.

Vilken jäkla dag. Redan.

Kalla mig "Intuition"

HAAAAAAAAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHA

Vaknade sådär på tidiga morgonkvisten vid 6.50, kände att min brist på sömn häromdagen började sakta men säkert ta ut sin rätt så jag slängde iväg ett litet oskyldigt sms till Emmi och bad henne hälsa Olle att jag inte kände mig helt okej så jag skulle inte komma på mattelektionen.

Aldrig kommer man från det dåliga samvetet när man är hemma från skolan, sjuk eller ej.

Sedan fick jag höra att vi för ovanlighetens skull inte hade matte idag! SAY WHAAT? Jag hade det på känn, jag kallar det intuition. Precis som den gången jag gissade på 33 på något program liknande Keno. Det blev 33.

Dags att avnjuta lite smarrig frukost och känna mig lite nöjd, bara lite.

Taskig deadline

I vanliga fall har jag ganska lätt för att trycka fram några ord som bildar ett helt okej tal, ett tal som beskriver och ett tal som framför mina åsikter samt tankar på ett bra sätt. Ett tal att kunna lyssna på.

Idag är isåfall ingen vanlig dag, för idag kan jag inte trycka ned en enda mening som låter okej. Inte ens lite okej.

Dessutom så rinner min deadline ut. I won't make iiiiit throOooOough this tiiiimeee.. so goodbyeeee. Fin låt.

Känner mig lite rosslig i halsen, måste nog stanna hemma halva fredagen. Sådär mittöver dagen bara. *hoOSt*


K00l_girl91

(kl 11.50)

Här sitter man och chillar i Lyan med Emmi's extremt k-k-k-koola mini-laptop
. Sjukt kool, känner jag mig. Typ som stekarna i Alces.

Peace out.


 


KENT

Brinn hjärtat brinn
Du vet du kan förändra allting
Det blåser genom staden i natt
Hör du sanningen, den lät som ett skratt

Visst känns det som att kärleken väntar

Jäkla fruntimmer alltså

I detta nu ska jag försöka skriva ett hyllningstal om kvinnan. Jag trodde först när jag valde det att det skulle bli ganska enkelt, det finns mycket att skriva om kvinnan.

Right.

Jag sitter på några få inledningsord som "Ärade medmänniskor, ärade klasskamrater men framförallt.. ärade fruntimmer."

Sedan är det ungefär slut.

Talet ska hållas på fredag inför hela klassen, vi ska ha med oss några kakor också. MEN JAG KOMMER INTE BLI KLAR JUJE. Oh no, oh no, oh no..


Ops! I did it again

JAG BLIR SÅ AAAAAARGH PÅ MIG SJÄÄÄÄLV! Ops, jag gjorde det igen, som Britney sjunger. Dock handlar hennes låt om kärlek och mitt dilemma handlar om min gylf och min något milda senilitet.

Man ska stänga gylfen efter toalettbesök, man ska, man ska och man ska bara göra det. Det är så busenkelt och det ska bara hända naturligt, ungefär lika naturligt som de naturligaste naturbehoven.

Men jag glömde det igen och det gick nästan hela skoldagen innan jag upptäckte det, vilket påminner mig om att jag bör tacka för blåsten ute. Tack.

Kanske är det som Freud anser att allt man gör händer för att man innerst inne, helt omedvetet, vill att det ska hända. Kanske ville jag bara visa att jag idag bär lite Björn Borg. Kanske ville jag bara vädra lite i skolans korridorer.

Ja. Kanske.

Rättvisa när de är som bäst


 


No need to ask my name
to figure out how cool I am

Can anyone read, anyone feel
That I'm losing my patience
I just came here to bounce



What to do

Önskeplaneringen

16.30 - 17.30  Räkna matte
17.30 - 18.00  Laga mat
18.30 - 19.00  Läs om engelska novell
19.00 - 19.30  BREAK
19.30 - 20-30  Räkna mer matte
20.30 - 21.00  Skriv på hyllningstal
21.00 - 22.00  Läs mer om engelska novell + läs psykosocialt arbete
22.00 - Sov så jävla gött

Realitetsplaneringen

16.30 - 17.04 Räkna matte
17.04-18.00 Laga och ät mat
18.00-22.30 Kolla på tv

Alla barnen fick barn utom Nathalie..

  
 

Jag är oförändrad. Jag är som jag var för drygt 12 år sedan.

Sista bilden tror jag togs strax innan Olyckan, med stort o. Skulle vara en liten cRAazyMoNkeY och stå på badkarskanterna, skulle spexa redan då, men slant och lillklyftan fick sig en rejäl omgång.

Om jag blev steril är fortfarande en obesvarad fråga.  

Borde ha en kategori som heter "Varning"

"Varnar för ovisuella utsläpp i form av gaser. Gaserna kan igenkännas på dess något milda lukt av surströmming. Med mild menas en lukt som ej utplånar luktlökarna men lämnar dem dock inte oberörda."

Jag har spånat på en varningstext som jag ska bära på mig någonstans idag.

Eller så skriver jag bara "Hej! Jag åt surströmming igår." Det är bara att fatta vinken liksom. Andas eller ej. Lev eller dö.


Känn ingen sorg för mig

 

Storebror, jag vill bli som du när jag blir stor
Du höll om mig och sa: känn dig trygg för här är jag
Storebror, du finns här än idag   




Ingen återvändo

Nej. Nu kan jag inte skylla på något mer, jag har kikat in på facebook, jag har läst bloggar, jag har bloggat, jag har varit in på Alsens hemsida, jag har redigerat bilder, jag har gjort allt annat än att "spela ukulele".

Om 45 minuter så ska korvarna vara kokta. Inga metaforer, de ska vara kokta till 14.

Psykosocialt arbete inom beteende and hyllningstal i retoriken. Jag vill bara bocka aaaav .


Estocolmo

 

Dags för att spela ukulele

Det var länge sedan jag var så oerhört less och besviken, trött och seg efter en match som jag var igår. Det var verkligen en skitmatch och jag kände helt enkelt att jag vill inte spela längre av massa olika anledningar.

Men idag är en ny dag och spikmattan är min bästa vän i nuläget. *LOovE YaH BiATch*

Nej.

Eller jo.

Nåväl. Det är superskönt att vara hemma, få frukost på säng och äta massa kladdkaka och bullar. Har varit ute och kapat ved en sväng, yes I have, men nu står "pluggning" på schemat.

Pluggning är antagligen det äckligaste ordet jag vet. Det står inte för något annat än ren äcklighet. Så hädanefter ska jag använda ett annat ord när jag ska plugga. Jag säger...

Spela ukulele.


Rulla fram

Om 15 minuter rullar bilen mot ICA nära och sedan rullar den upp, upp och iväg till Järpen för bortamatch mot Mörsil.

Jag är ungefär såhäär taggad.


Ojoj-OOOJ! Toaletten kan förbereda sig på en omgång först. 


Hörs senare. 


Det är FF - finnfighten

Hela min näsa är drabbad, hela min näsa är röd, tack vare en finne och att sitta och vänta på att den ska mogna är som att vänta på att Leif GW Persson ska komma till själva poängen. Helt meningslöst.

Det är lika bra att förbereda sig för en helg instängd i min ensamhet och nedkrupen i sängen.

NEJDÅ.

Jag ska bara plocka fram min palestinasjal, sno den några varv runt mig och finnen och sedan be alla som kommer hit att klä ut sig till muslimer. Då kommer ingen att märka det.

"Finnen som kallades för det".


Utpass



Jeansvästfyndet i utklädningskartongen, á la Ronny och Ragge

Du och jag över lite mellanrost?

Att börja dagen med mellanrostat snabbkaffe och mariekex känns som det ultimata såhär innan engelska nationella, hör och läs.

Om exakt en timme så sitter jag där på min stol med pennan i handen men ett blankt papper med fullständigt oförståliga frågor och jag ser frågande ut över mina klasskamrater som har näsan och pennan nedtryckt i papperna.

Jag vet preeecis, jag gjorde det förra året och året innan det.

För att slippa alla förvirringar på alla VIP-fester jag blivit bjuden till ikväll, "OMG, VART ÄR NATTA?! ÅÅH, NU BLIRE JU INGEN ROLIG FEEEST!", så har jag en date ikväll och kan tyvärr inte komma.
 
Ledsen men sådana som jag måste prioritera.



 


I'm the worlds greatest

Hey I made it
I'm the worlds greatest


Det var låten jag lyssnade till när jag sprang i mål, jag kan inte tänka mig en mer passande låt faktiskt.

Från lägenheten till Odensala, tillbaka från Odensala, badhusparken och sedan tillbaka till lägenheten blev min runda och det var så oväntat och överraskande scccccchönt.

    Ligger och hostar efter min runda.. vaaatten... va-haaaaaa-tten.


Stannade några gånger på tillbakavägen för jag lyckades hamna på någon väg som går vid sjön, nedanför alla industriområden. Men det var mest för att jag då och då kände att jag var tvungen att vila upp mig ifall bajsmannen skulle komma och springa efter. 

Bajsmannen? tänker ni nu. Slutsats: Det luktade supermycket bajs och det var garanterat en man som skulle ta mig. Eller en björn.

Jag kommer somna så jävla gott nu alltså.

Hitta't

"OBS! Bör ej användas på papper som inte är bestruket eller plastat som t.ex. vissa tapeter." 
 

Härmed varnar för häftmassa

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. En uggla hoade i min näsborre att min häftmassa som jag satt upp alla mina foton med kommer att efterlämna snygga fettfläckar på min fina vita vägg.

Jag läste ingen varningstext.

Men vad gör det om 10 år, då bor jag antaglien på Frösön. Då får någon annan kool tjej från lanne' som precis gått ut grundskolan med grymma betyg och ska bosatta sig i en etta ta över denna goding.

Ojoj, vad hon kommer att trivas trots alla fettfläckar.

Annars har jag googlat på "engelska nationella prov 2009" men inte fått det sökresultat jag suktade efter. Jag ville ha texterna som kommer imorgon samt frågorna plus MVG-svar. Ibland är inte google så lojal.


Utanpassning



Gårdagens outfit

Linne á la Indiska, 39,50 spänn
Grönmärke á la fotbollsmatch mot Frösön, helt kostnadsfri

Det är mycket viktigt med matchande accessoarer i ens outfit. A BIG HAVE TO!

Little prayer for you

The moment I wake up
Before I put on my makeup
I say a little pray for you
While combing my hair now,
And wondering what dress to wear now,
I say a little prayer for you

Sne kreativitet

Så fort jag la upp matteböckerna på bordet insåg jag att jag ville göra något helt, helt annat. Så jag sprang på Clas Olsson precis innan stängningsdags och köpte massa, massa häftmassa. Sedan satte min något kreativa hjärna igång.

 

Jag vet. Det är inte okej, än. Det kliade så mycket i mina fingrar så jag kunde inte låta bli så jag satte upp foto efter foto utan att tänka ut någon som helst struktur eller att ens sätta fotona rakt.

Huvudsaken är ändå att man förstår min idé här vaaa.. det kommer att bli hur koolt som helst, yes, coolt med k.

Rekommenderar detta. Finns det något bättre ställe att sätta sina foton på, så länge innan man köpt ett tjockt album för 359,50? Antagligen inte. Nu kan jag innan jag somnar kika upp på alla foton på sköna vänner, fina familjemedlemmar, ljuvliga natur och självklart några på mig själv och sedan somna gott, väldigt gott.


Goding från förr


Licence to judge

Jag dömmer alkisar. Jag dömmer dem så jävla hårt. 

Påväg hem från skolan för sisådär 30 minuter sedan så fick jag span på Michilinigubben, nej va, det var en alkis som delade med sig av sin nakenhet för allmänheten. Kissade hon? Bajsade hon? Onanerade hon? Luftade hon? Jag har ingen aning.

10 minuter senare ser jag ungefär 7 andra alkisar halsa sina öl i en av stans alla busskurer. De såg allmänt bedrövliga ut och jag kan inte annat än dömma dem efter deras fullkomligt ynkliga agerande.

Vissa anser kanske att det inte är deras fel, att de kanske hade en svår uppväxt eller hade det allmänt svårt av andra anledingar. Skärpning! Alla har vi vårt eget ansvar, för oss själva. Genom tiderna har det funnits tusentals kanske miljontals s.k. maskrosbarn som blivit oerhört framgångsrika.

Visserligen är jag en tjej på 17 kalla vintrar som inte har fått ripar på silverfat men åtminstone fläskefilé på finporslinet. Vad vet jag, kan man tycka.

Jag vet att vi har ansvar för oss själva. Blir man framgångrik så blir man det oftast på eget arbete och blir man en alkis i Östersund så blir man det oftast på eget arbete också.

Så jag känner att jag med all rätt kan dömma alkisar och jag dömmer dem så jävla hårt.


ZzzzZzzzzwop!

ZzzZZzzzzzzzzzzzzZZzzwop! säger det och så är vi i maj. Tydligen. Vad hände liksom? Vad gjorde jag i mars? I april? Det känns som myrornas krig, som det är när man spolar på den gamla hederliga videon, bilden är bara suddig för det går alldeles för fort för att ens hänga med med blotta ögat.

Men inte sörjer jag för det, egentligen, för det innebär att efter yttligare ett ZzzzZzzzwop! så är jag i Grekland, självaste Athen och efter ännu ett litet ZzzZzzwoop! så är det sommarlov. Vilket ljuvlig ord. Ledighet. Ljuvligare. Lite ledighet får man i alla fall.

Dags att packa väskan och tjillevippa till skolan.


peace potatisgris


( .)( .)

( . )( . )
 )   .  (                 Don't ya wish ya girlfriend was hot like me. AOW.
(   Ψ  )                Don't yaaa... oh... don't yaaa...



Förresten, idag fick jag skåda jordens största cameltoe. Cameltoe är egentligen fel ord. Elefantass. Mm.. nam-naam.

Fotbollshelg -09





I UR OCH SKUR, EVENTUELLT I BAMSEBUR - ÅÅÅÅH, ALSENBRUDAR!

Ibland blir jag bara så jävla nöjd.

Tjejen från friendsreklamen

Jag har aldrig känt mig så osynlig som när jag ställde mig mitt framför mor och far som satt i soffan med blickarna riktad mot tvn. Jag klämde fram ordet mitt under sändningen av något fullkomligt värdelöst program. 

"Jag har inte bajsat på två dagar nu."

Jag stod där och fick inget direkt svar på tal. Jag hade oro i min blick och sökte medlidande, lite balsam för min själ. Efter några knäppt tysta och relativt långa sekunder så fick mitt svar på tal. Utan den minsta ögonkontakt.

"Jag bajsade inte heller igår."

Det var orden från min mor. Det var ord som inte vad fylld med något medlidande så långt örat kunde höra. Det var ord som inte gav mig mitt önskade balsam.
 
Nej. Jag har aldrig känt mig så osynlig.

Grynet for president!

P.g.a. de relativt dassiga statistiksiffrorna så räknar jag inte med något som helst medlidande eller några eventuella tips i form av uppskattande kommentarer. Vi lever i en liten stad med lite "jävlar anamma". Följaktligen blir min fråga av retorisk stil.

What to do när någon suger på ens (påsk)must? Ibland vid väldigt få tillfällen, ibland outhärdligt konstant.

Det kliar på tungan, jag vill ge svar på tal, jag vill påpeka, tillrättvisa, jag vägrar ta bajs. JAG VÄGRAR!

Jag tål inte spydiga kommentarer och att bli dumförklarad. JAG TÅL INTE!

Såhär i slutändan så är det så mycket onödig energi som kunnat gått till ännu mer skönt soffliggande. Minns ni Grynet? Jag gillar Grynet. Jag saknar Grynet. Grynet lärde mig att man inte ska ta skit. Jag ska inte ta skit. Jag tar nu varken skit eller bajs.

Grynet, mah womahn.

Voffisar


I denna morgonstund

Morgonstund har guld i mund och sjukt mycket tv-shop.

Anledningen till den otroligt tidiga uppstigningen har två anledningar. Den första är för att jag stängde av tvn och somnade vid 22 snåret och den andra anledningen är att jag har en psykologiredovisning idag som jag egentligen skulle ha förra veckan, fast jag fick inte göra det då.

Så här sitter jag, funderar på om jag ska göra mig en fet smoothie och sedan köra igång, peppa för vecka 19.

TRÖJAN.

"Jag måste bara.."

Varför går tiden så saaaaakta för? Jag borde ha pluggat när jag egentligen har så mycket tid så slipper jag göra det ikväll när man antagligen är ganska sliten och lider av vattenbrist, men jag lurar mig själv hela tiden.

Istället för att sätta mig ned och plugga så läser jag tidningar som jag i vanliga fall inte läser, jag har kollat lite på "Mupparna på sjön" eller vad den hette, jag har spelat lite trummor trots att jag saknar taktkänsla, jag har spelat på en totalt ostämd gitarr och sjungit "Knocking on heavens door" om och om igen, jag har till och med trampat lite på vår Crosstrainer.

Under dessa något ovanliga aktiviteter för mig så intalar jag mig själv att jag borde göra detta istället för att plugga.

Konsten att kunna lura sig själv, mina vänner.

Seriepremiär

Seriepremiär idag, ska bli spännande att se hur många toalettbesök det blir.

En för alla och alla för en, ungefär.


Förra årets fotbollshelg


Lång powernap

Det var den skönaste eftermiddagspausen jag tagit på lääänge åh, så länge.
Så fort jag lade huvudet på kudden, kurade ihop mig och kände värmen från IKEA-filten så somnade jag och där låg jag tills nu.

I detta nu sitter jag och väntar på regnet. När jag hängde tvätten såg jag efteråt att det var nästintill helgrått mot stan. Jag vill inte ha regn nu. Jag ska snart duscha för att sedan göra mig i ordning, kolla på Robinson och sedan ta trippen till Nälden och besöka Näldens årliga dansgala.

Dock, ett stort DOCK, så är det matchpremiär imorgon mot Frösön av alla lag, det tackar jag inte fotbollsgudarna för, så det blir en lugn kväll och en relativt tidig kväll. Ska bara dit för att hälsa på alla goa och glada á la kexchoklada.
 
Den var sämst.

Alsen, alsen jämt och ständut

Kom ganska precis hem från Albacken som ligger 4 mil från Bräcke mitt inne i skogen. Trodde aldrig i hela mitt liv att vi skulle komma fram igår när vi for där mellan miljontals träd och det var skrattretande när vi fick höra att vi skulle komma till något slags "centrum" efter ett x antal km körning där inne i djungeln av granar.

Men vi kom fram, inte till något centrum men vi kom fram till ett helmysigt ställe och efter dessa två dagar är jag nöjd. Har lite ångest för busen som jag och Madde ställde till med igår på våra något dragna tränare. Mariekexen i sängen visades inte vara lika bra bus som smörklickarna i ansiktet och på fötterna. Mariekexsmulorna är antagligen fortfarande kvar. I sängarna. Fail.

Nåväl. Jag hade bitvis så kul så att jag inte kunde stå på mina ben. Det måste väl säga något. Bilder kommer inom sinom tid när jag laddat kameran.

peace

Nu fer ma

Väskan är packad, turkduschen samt frukosten väntar. Sedan är vi redo. Solen skiner redan och vad jag kan se från mitt fönster inget moln så ett par shorts måste nog packas ned. Jag är så taggad.

Vi kommer tillbaka imorgon, har ingen aning om när men det blir en överraskning! Kommer eventuellt med lite bilder från helgen och mina fynd i ma-mas gamla kartonger. SÅ JÄVLA KUL. Nästan så att jag blir upphetsad - igen.

Vad är det med att fynda gamla grejer?

Nu fer ma Alsenbrudaaaaaar. + alsengubban'

RSS 2.0